De werkzaamheden zijn op een prettige manier geheel volgens afspraak verricht.

Goede planning en communicatie. De betrokken medewerkers zijn allen prettig in omgang en leveren goed werk af. Geen spijt.

Alles volgens afspraak, kundige vakmensen.

Zeer tevreden over de hele gang van zaken vanaf de offerte tot en met het installeren. Alles prima geïnstalleerd en uitgelegd. Ook administratieve afhandeling allemaal heel goed, duidelijk en snel geregeld. Kortom: TOP!!

Prima gewerkt alles tip top

Komen netjes hun afspraken na ,werken snel door word keurig opgeruimd en zeer vriendelijk en behulpzaam ook de dames van de administratie zijn zeer behulpzaam

Leuke, spontane en goede Mannen.

Goede ervaring op gedaan met de Duurzame Jongens, en netjes gewerkt . Zeer tevreden over hun werkzaamheden ! Toppie Mannen , tot de volgende klus.

Top service

Top service

Op en top professionaliteit!

Vanaf de intake zeer goed begeleidt. Mensen met verstand van zaken en bereidt een stapje extra te doen. Oplossingsgericht denken en alles in een zeer vrolijke werksfeer. Zeker een aanbeveling waard!

Hard werkende en vakkundige jongens

Vriendelijke hard werkende aardige jongens, die weten wat ze doen. Zou er graag eens een ( of meer) willen drinken. Ook aan de telefoon goed geholpen door de dames.

Ze hebben super service geleverd

Het was een feestje om deze jongens aan het werk te zien. Kwaliteit en plezier straalt er vanaf. Daarvoor had ik ook op basis van gevoel voor de Duurzame jongens gekozen. Nogmaals dank!

Goede aflevering, vriendelijk, beleefd! Onderling echte collegae.

Goede voorlichting en Alles wat beloofd werd ook waargemaakt. Ploeg die de werkzaamheden realiseerden super vriendelijk en beleefd met de nodige humor zoals jeugd moet zijn.

Goede en gezellige werkjongens

Onze ervaring met de duurzame jongens is goed geweest. De zonnepanelen zijn goed geplaatst en er is voldoende uitleg geweest hoe alles werkte. Als er nog vragen zijn kun je altijd terugvallen op de administratie. Romy heeft over alles wat je vraagt wel een antwoord. Het was best gezellig met de monteurs, ze vertelden precies waar ze mee bezig waren. Overal zijn foto’s van gemaakt, die krijg je inclusief rapport toegestuurd. Al met al een goede ervaring. Lou en Truus Candel

Uitstekend en professioneel bedrijf!

Professioneel bedrijf met perfecte communicatie! Ze houden je goed op de hoogte van A tot Z. Ze zijn goudeerlijk en denken in het belang van de klant mee. De installatie is ook uitstekend verlopen, heel fijn personeel met een possitieve vibe. Netjes alles opgeleverd en opgeruimd!

Ein sehr professionelles Team

Unsere Dachpaneelen wurden von einem sehr professionellen Team installiert. Jedes Teammitglied wusste, welche Arbeiten zu verrichten waren und so entstand kein " Leerlauf " in der Durchführung. Alle Fragen wurden, auch für einen Laien verständlich, ausführlich beantwortet. Fazit: Dieses Team kann man nur weiter empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende communicatie en keurige installatie

Vandaag waren de duurzame jongens bij mij om zonnepanelen te installeren. Er werd keurig 's morgens gebeld dat ze ietsje later zouden zijn. Daarna kwamen vier uiterst vriendelijke mannen om aan de installatie te beginnen. Op een kleine communicatie fout na met betrekking tot de meterkast is verder alles keurig volgens plan verlopen. Ik ben zeer tevreden.

Vanaf het 1e contact was het super. Offertes zijn duidelijk. Personeel vriendelijk en betrokken.

Super goed bedrijf

Dit bedrijf komt zijn afspraken na en zorgen voor een goede klant relatie

Professioneel enthousiast en vriendelijk bedrijf

Van de offerte tot aan de installatie zeer tevreden over de dienstverlening van de Duurzame Jongens. Duidelijke uitleg bij het adviesgesprek. Proactieve en behulpzame backoffice-medewerkers. Monteurs zijn vriendelijk, netjes en zijn bereid om extra service te geven wanneer nodig. Geen 9-5 mentaliteit wat je vaak bij andere bedrijven ziet. Dit bedrijf onderscheidt zich duidelijk van de rest met haar vriendelijke service en professionele aanpak.

Fijn en goed werk geleverd in alle opzichten.

Een prettige ervaring hebben we opgedaan met de keuze, de voorbereidingen en het plaatsen van zonnepanelen op ons platte dak. Als belangrijk hebben ondervonden dat "De Duurzame Jongens" een veelzijdig deskundig bedrijf is. Het heeft vakbekwaam en vriendelijk personeel in dienst die oplossingsgericht te werk gaan.

Uitstekende installatie van A tot Z

Betreft onze tweede installatie van zonnepanelen. Hele prettige samenwerking met De Duurzame Jongens. Van offerte en schouw tot oplevering: prima advies, professionele aanpak, heel erg netjes en cf. afspraak gewerkt. Wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen aanraden om met De Duurzame Jongens in zee te gaan. Tot ooit als de thuisaccu moet worden geplaatst.

Prima en netjes gewerkt

Er wordt zelfs doorgewerkt tijdens de bouwvak om achterstand weg te werken die ontstaat door het slechte weer. De jongens hebben netjes gewerkt en altijd overlegd voordat zij verder gingen. Helaas zit het wel eens tegen waardoor niet alles in 1 dag opgeleverd kon worden. (De elektromonteur liep uit bij een andere klus). Er is wel netjes contact met overleg en wil men zelfs in de weekenddagen komen. Alles wordt ook netjes opgeruimd.

Top werk geleverd

Goede uitleg en zeer goede werknemers die de klus gemaakt hebben. Kortom top bedrijf.

Zeer accuraat en netjes gewerkt.

De panelen zijn, zover ik kan beoordelen snel en vakkundig geplaatst waar zeer zeker v.w.b. de bekabeling, rekening gehouden werd met mijn wensen. Alle medewerkers waren heel vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Zelfs mijn dakgoot hebben ze, zonder dat ik het vroeg, even schoongemaakt. Top!

On time, competent, enthusiastic, friendly, helpful

They were absolutely great. They got the work done without any fuss, the installation is clean and well-done, the electrical work is very tidy, the panels are working well, and the follow-up support has been top notch. Highly recommended.

topgasten

alles van begin tot einde top

Heel erg professionele, aardige en correcte medewerkers

De levering van de zonnepanelen was een aantal keren uitgesteld wegens leveringsproblemen. Hierover is altijd correct is gecommuniceerd. Op de dag van de installatie is alles plezierig en zeer professioneel verlopen. Ik verwacht dat het serviceniveau ook zo hoog zal zijn bij problemen Wat een aardige medewerkers! Maar vooral hun correcte optreden heeft indruk gemaakt. Ik kan iedereen aanbevelen om zonnepanelen via de Duurzame Jongens aan te schaffen.

Deskundige en zorgvuldige uitvoering van alle werkzaamheden

Het team van Duurzame jongens was zeer goed gecoördineerd en werkte met grote zorg. De uitvoering van het werk was volledig en ondanks de grote inspanning in één dag voltooid.

Industriestraat 10

6135KH Sittard