Een prima keuze!

We zijn zeer tevreden over het hele traject van voorlichting, verkoop en montage van de zonnepanelen. De monteurs waren vakkundig, klantvriendelijk en werkten erg netjes. Zeker aan te bevelen.

Medewerkers zijn vriendelijk en werken correct. Goed, netjes en snel werk afgeleverd.

Service hoog in het vaandel!

De jongens, en meiden, stellen van het 1e contact tot oplevering, en ook daarna nog, alles in het werk om de klant tevreden te stellen. Ze denken mee en staan open voor eigen inbreng, mits de kwaliteit gewaarborgd wordt. De communicatie verloopt op een vriendelijke manier. Al met al blij dat we de zonnepanelen via de Duurzame Jongens hebben aangeschaft!

Zeer toegankelijk en professionele bedrijf

Het telefonisch contact met de back office (Romy)zeer fijn goed uitleg duidelijk met afspraken. De montage van de panelen en de montage van de stoom verdeler zeer professioneel aangesloten aangesloten. alle netjes opgeruimd. Zeer nette jongens die het werk gedaan hebben de baas zelf werkte mee. Echt een aanrader de duurzame jongens

goed werk geleverd

goed werk geleverd m.b.t. zonnepanelen montage. nu alleen nog de administratieve afhandelingen.

Zeer netjes gewerkt zou ze bij iedereen aanbevelen perfect gewerkt mannen onze dank hier voor Gr giel

heel fijn en correct

heel fijn en correct afspraken goed nagekomen alles uitgekomen hoe gepland goeie vakmensen.

Van begin tot eind goed begeleid.

Alle contact telefonisch of persoonlijk verliep goed. Er werd met ons meegedacht, goede uitleg en fijne mensen hier gehad. Het plaatsen verliep vakkundig Wij zijn dik tevreden Dank aan Romy voor je extra hulp.

Goede levering

Ze zijn geweldig vriendelijk en secuur en mooi afgewerkt

De duurzame Jongens hebben prima werk geleverd!

Vandaag zijn de zonnepanelen door de Duurzame Jongens geplaatst. Leuke enthousiaste jongens die plezier hebben in hun werk en daarnaast kwalitatief super werk leveren. Top Service guys! Ww

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Van begin (advies en offerte traject) tot het eind (uitvoering en aftersales) zeer goed geholpen.

Professionaliteit en Service

Van begin tot eind professionaliteit, goede uitleg en begeleiding. Zowel het 1e gesprek, als de telefonische ondersteuning, mail contact en de technische jongens. Mensen die weten wat ze doen en met passie hun werk uitvoeren.

Kundig, (klant)vriendelijk en vrolijk!

Ons steile dak werd met enthousiasme begroet. Na een uitgebreide uitleg werden alle punten en wensen doorgenomen en na een kop koffie gingen de drie mannen vrolijk aan het werk. Heel gestructureerd en netjes, met ieder een duidelijke taak. De Duurzame Jongens hebben de lat hoog liggen; vakmanschap en klantvriendelijkheid gaan hand in hand. En het dak? Dat is een plaatje geworden! We wekken vanaf vandaag onze eigen electriciteit op, een mooi moment.

Zonnepanelen laten installeren. Prima service. Duidelijke uitleg. Werken nauwkeurig, netjes, veilig en snel. Het is goed te merken dat ze weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn. Beschikken over vakkennis. Daarnaast heel beleefd en aardig. Na afloop weer een duidelijke uitleg wat ze gedaan hebben.

komen afspraken na, werken netjes, denken mee, betaalbaar, vriendelijk, laat de zon nu maar schijnen

Goede service en snelle levering

Goede prijs en vakkundig advies. Behalve duurzaam zijn het ook nog fijne jongens in de omgang. Ik zou zeggen ga zo door...

De duurzame jongens hebben gewoon geweldig werk geleverd

Ze zijn netjes op tijd begonnen. Hebben alle vragen beantwoord en netjes hun werk afgeleverd. Ze nemen ook de tijd om je te helpen en ze gaan pas als alles klaar is.

Nét dat streepje voor!

De Duurzame Jongens onderscheiden zich door nét dat streepje voor t.o.v. andere installateurs. Ze verstaan hun vak, geven goede voorlichting, werken zeer nauwkeurig, maar bovenal zijn ze zeer klantgericht en erg vriendelijk. Ze komen hun afspraken na en leveren vakwerk, zowel wat de montage van de panelen betreft als de elektrische aansluiting ervan. Vanaf het eerste contact sprak hun enthousiasme ons aan en konden we met een goed gevoel een deal sluiten. Bedankt, jongens!

Professioneel

Van begin tot eind op professionele wijze begeleid

Hele fijne jongens, vakmannen en werken heel keurig!

Geen piet-piraat bedrijf. Ze adviseren je zoals het is! Ik heb meerdere offertes opgevraagd en bij die andere bedrijven had ik het idee dat het allemaal van die verkopertjes waren; snelle jongens, inhoudelijk geen kennis. De Duurzame jongens was echt een verademing! Pure vakmensen. Ik zou ze absoluut aanraden!

Prima bedrijf met perfecte service

De mannen van “De Duurzame Jongens” hebben perfect werk afgeleverd. Uiterst netjes en plezierig in de omgang en niets is te veel. Gaan pas weg als alles tot in de puntjes is afgehandeld en schoon gemaakt. We zijn zeer tevreden!

Alles perfect gedaan

Het plaatsen van zonnepanelen en de gesprekken vooraf is allemaal heel goed verlopen. Er is keurig werk afgeleverd. Wij zijn erg tevreden. Top.

Prima werk goede en vriendelijke monteurs.

De werkzaamheden verliepen zeer goed en hebben alles netjes gemonteerd en afgewerkt, de uitleg was duidelijk en bedankt voor de fijne samenwerking. Ze verdienen de naam duurzame jongens.

Net werk met goede uitleg door vakkundige monteurs

De installatie van onze zonnepanelen verliep zonder problemen. Na aankomst werd de situatie nogmaals bekeken en zelfs nog een betere optie gezien voor de aansluiting. Er is snel en schoon gewerkt. Vragen werden direct beantwoord. Pas nadat alles 100% zeker werkte zijn de monteurs vertrokken. Kortom wij hebben niks aan te merken op de werkwijze en kennis. Als laatste een opmerking over de monterus zelf. Vriendelijke jongens die de klant juist behandelen. Dit mag zeker gezegd worden omdat dit helaas niet meer vanzelfsprekend is tegenwoordig. Goed gedaan mannen.

prima bedrijf

prima uitleg over alles. alle vragen werden beantwoord,overal was een oplossing voor. installatie super verlopen,de jongens hebben genoten van de chocoladekoekjes alles werd netjes opgeruimd. leuk jong bedrijf met een prima service en prima vakbekwame medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn.

Industriestraat 10

6135KH Sittard