Goede prijs/kwaliteit. Als voorbereiding wordt de situatie goed in kaart gebracht en is er met ons mee gedacht hoe de zonnepanelen en bijbehorende kabels en apparatuur zo netjes en onopvallend mogelijk kunnen plaatsen. Uitvoering ging vlot, met duidelijk communicatie en in huis werd netjes gewerkt.=
Beste Linda, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We zijn blij om terug te mogen lezen dat u zo tevreden bent met de diensten die we geleverd hebben. We wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Ik heb meerdere gesprekken gehad en aanbiedingen, waar duurzame jongens vooral het verschil maakten was een eerlijk en de juiste detailinformatie met name voor het vervangen van de meterkast. Een eerlijk verhaal waar ik prijs op stel ook als het niet de goedkoopste aanbieding is. Verder een inspectiebezoek gehad waarbij het dak nogmaals onderzocht werd om risico's uit te sluiten. Verder is de montage ook perfect verlopen vriendelijk en deskundig personeel en er werd met beveiligingsmaatregelen gewerkt. De positie van de panelen op beide dak zijden zijn perfect gekozen en uitgericht. Al met al ben ik uiterst tevreden over het offerte traject maar ook de uitvoering en nazorg. Zeer aan te bevelen.
Beste Rene, Hartelijk dank voor de dikke 10 die u ons geeft, eerlijkheid en kwaliteit staan bij ons voor op! Wat fijn om terug te mogen lezen dat u zo tevreden bent over onze professionaliteit en service. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf! We wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie en hopen dat u in de toekomst nog veel besparingen zult realiseren! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Top werk geleverd! Afspraak op tijd Deïnstallatie oude panelen Installatie nieuwe panelen Uitleg na installatie Personeel kundig, vriendelijk en zeer beleefd! Wij zijn uitermate tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen.
Beste Roberto, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling. We zijn blij om terug te mogen lezen dat onze diensten u zo goed bevallen zijn. Leuke foto ook met uw hond! Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Professionele montage, goede communicatie. Voor dit bedrijf een dikke 10, en voor iedereen aan te bevelen.
Beste Gé, Hartelijk dank voor de dikke 10 die u ons geeft! Wat fijn om terug te mogen lezen dat u zo tevreden bent over onze professionaliteit en service. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier toe met uw zonnepanelen-installatie! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
De installatie is prima verlopen. De jongens hebben goed en schoon werk geleverd. Alles werkt prima. Het is een echte aanrader.
Beste Peter, Hartelijk dank voor deze positieve review en de aanbeveling! We zijn heel blij om te lezen dat onze services u zo goed bevallen zijn. Graag bedanken we u voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen we u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Van offerte tot oplevering, in één woord: Uitstekend. Dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. We zijn dan ook uitermate tevreden over het advies, de werkwijze, het resultaat en de service van de Duurzame Jongens en meisjes. Chapeau!
Beste Marcel, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling! Het doet ons goed om terug te mogen lezen dat u heeft ervaren waar wij voor staan en naar zullen blijven streven. Deze mooie complimenten zijn in goede orde ontvangen door het hele team! We willen u graag bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Na het inmeten van de airco, cancelden de monteurs op het laatste moment de eerste installatie afspraak. De airco is vervolgens scheef opgehangen, en hangt half in de gordijnen. Daarnaast had degene die kwam inmeten duidelijk aangegeven dat de airco op de meterkast aangesloten moest worden - echter de monteurs waren hier niet van op de hoogte en hadden niet het juiste materiaal mee. De airco werd daarom aangesloten op een ongeaard stopcontact en geeft continue een foutmelding. In de laatste tropische dagen van het jaar zit ik nu met een niet-werkende airco. Met veel moeite een nieuwe afspraak gemaakt, echter ook deze is weer op het laatste moment afgebeld. Ontzettend teleurgesteld in de Duurzame Jongens - ze maken de mooie reviews absoluut niet waar.
Zoals afgesproken kwamen de Duurzame Jongens op de afgesproken dag onze zonnepanelen plaatsen. Een dag later werd de nieuwe meterkast geïnstalleerd en alles aangesloten. Tussendoor erg plezierig dat er iemand telefonisch bereikbaar is!!
Beste Saskia, Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling! We zijn blij om terug te mogen lezen dat onze manier van werken en communiceren u zo goed zijn bevallen. We willen u danken voor het vertrouwen in ons bedrijf en nog vele jaren plezier wensen met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Houden zich aan afspraken, vriendelijke en correcte medewerkers, zowel op kantoor als de medewerkers die de zonnenpanelen plaatsen. Het heel traject van aanvraag t/m plaatsen is goed verlopen. Duidelijke communicatie. Een aantal maanden na het plaatsen werd ik gebeld of alles nog volgens wens was. Blij met mijn keuze voor dit bedrijf!
Beste Sandra, Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling! We zijn blij om terug te mogen lezen dat onze diensten en klantvriendelijkheid u zo goed bevallen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf! We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Via mond-op-mond reclame kwamen we bij de Duurzame Jongens terecht. Rond april afspraak gemaakt voor een advies gesprek. Eerlijk gesprek met duidelijke adviezen en overzichtelijke offerte en een paar dagen later hebben we akkoord gegeven voor 8 panelen. Vriendelijke medewerker kwam langs voor de schouw. Door miscommunicatie onzerzijds is deze medewerker nogmaals langsgekomen en werd de plaatsing van kabel nogmaals uitgelegd en was dit geen moeite. Super!! We werden goed geïnformeerd over de stand van zaken en als we zelf vragen hadden, werden we door de back-office keurig te woord gestaan. Afgelopen week (24-8) de dag van plaatsing. Zeer deskundige "uitvoerder", die bij alles vroeg of het zo goed was, of we vragen hadden e.d. De kabel moest langs kozijn voordeur naar binnen om bij de meterkast te komen, was even spannend, maar is zeer keurig uitgevoerd... mooi onder de stenen van de oprit en binnen netjes onder de verwarming door. Hopelijk kunnen we tijdens het staartje van de zomer nog een paar zonnige dagen meepikken!
Beste Natascha, Hartelijk dank voor deze lovende en uitgebreide review! Klantvriendelijkheid, deskundigheid en goede, open communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom blij om terug te mogen lezen dat onze services en manier van werken u zo goed bevallen zijn. We willen u bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en de aanbeveling. Nog vele jaren plezier gewenst met uw zonnepanelen-installatie! Laat die zon maar komen inderdaad! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Goede voorlichting bij offerte. Montage en aansluiten door vakkundige mensen. Bij het monteren was een dakpan onderaan gesneuveld, ik had nieuw pan op voorraad. De monteur heeft een oude pan onder de zonnepanelen gehaald en deze geplaatst, de nieuwe pan werd vervolgens onder zonnepaneel peplaatst, zodat er geen verschil bij de oude pannen te zien was. Top service.
Beste Paul, Hartelijk dank voor deze positieve review en de aanbeveling! Vakkundigheid en nauwkeurigheid staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het daarom erg fijn om terug te mogen lezen dat onze services u zo goed zijn bevallen. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Echt een aanrader, telefonisch goed bereikbaar wordt goed naar je geluisterd en de terugkoppeling is toppie, plaatsen zonnepanelen uitstekend de jongens werken goed samen en hard door, alles netjes gemonteerd zijn heel erg tevreden.
Beste Ron, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling! Goede, vriendelijke communicatie en vakkundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom blij om terug te mogen lezen dat onze diensten en manier van werken u zo goed bevallen zijn. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Nadat ik goede reacties op de site van de Duurzame Jongens had gelezen heb ik ook contact met hen opgenomen. Goede info gekregen. Vriendelijke monteurs en ze hebben netjes gewerkt. De apparatuur werkt prima dus ik ben tevreden!
Beste Hans, Hartelijk dank voor deze lovende review en de aanbeveling! We zijn blij om terug te mogen lezen dat u zo tevreden bent met de diensten die we geleverd hebben. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie is alles goed gelopen. Een goed advies en offerte. Alles prima verlopen bij de installatie. De panelen werken nu en onze stroomrekening is ~0 Euro!
Beste Etienne, Hartelijk dank voor deze positieve review en de aanbeveling. We vinden het fijn om terug te lezen dat de gesprekken en werkzaamheden soepel zijn verlopen en u tevreden bent over het resultaat. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Nadat ik goede reacties op de site van de Duurzame Jongens had gelezen heb ik ook contact met hen opgenomen. Goede info gekregen. Vriendelijke monteurs. Werken volgens de regels (dakbeveiliging, dat gebeurt vaak niet bij andere firma's) goede kwaliteit en nazorg. Mijn ervaring: Prima Firma.
Beste H, Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling. Goede communicatie, vriendelijke service en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom blij om dat terug te mogen lezen. Bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens.
We hoorden van Duurzame Jongens via een familielid dat uiterst tevreden was en hebben toen zelf contact opgenomen. Tijdens het infogesprek werd alles uitgelegd en werd een offerte gemaakt. In de dagen/weken daarna was er steeds telefonisch contact bij wijzigingen of aanpassingen. Allemaal zeer correct. De planning was lang van tevoren bekend. Inspectie van het dak en aan de hand daarvan een werkplan, waar men zich later aan heeft gehouden Ook op de plaatsingsdag was duidelijk dat alles binnen Duurzame Jongens als een ingespeeld team verliep. Iemand binnen, 2 mensen op het dak, een electricien voor de meterkast. Na de plaatsing weer contact of alles goed was verlopen. Dit lijkt een perfect verhaal en is het ook. We hebben in juli 2021 waterschade gehad, 9 maanden ergens anders moeten wonen en in die tijd veel mensen over de vloer gehad en veel afspraken met allerlei firma's moeten maken. We hebben dus veel vergelijkingsmateriaal de afgelopen 2 jaar. Wat planning, transparantie en geleverd werk betreft springt Duurzame Jongens er bovenuit.
Beste Maurice, Ontzettend bedankt voor deze lovende en uitgebreide review! We zijn blij om te lezen dat onze werkwijze u van begin tot eind goed is bevallen. De complimenten zijn goed ontvangen door het hele team! Hartelijk dank voor de aanbeveling en het vertrouwen in ons bedrijf. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen-installatie! Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Wat een service! Alles verliep op rolletjes: van de eerste afspraak (voor offerte), tot in-meet afspraak, tot plaatsing, tot aansluiting en app-installatie. Alles werkte in een keer…..
Beste Jan-Tjitte, Ontzettend bedankt voor deze lovende review en de aanbeveling! Professionaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel, we zijn daarom blij om terug te mogen lezen dat onze diensten u zo goed zijn bevallen van het begin tot het eind. Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons bedrijf en nog vele jaren plezier gewenst met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Ons behoorlijk steile dak zonder 1 keer klagen voorzien van zonnepanelen. Iets dat een bedrijf dat eerder bij ons was niet is gelukt! Ze gaan geen uitdaging uit de weg. Zeer vriendelijke en vakbekwame jongens hier gehad Super super blije klanten hier!
Beste Linn, Ontzettend bedankt voor deze leuke review en de aanbeveling! Wat zijn we blij om te lezen dat onze mannen de klus goed geklaard hebben. Geen dak te steil voor hen! Deze complimenten zijn in goede orde ontvangen door onze monteurs. Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons bedrijf. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
De zonnepanelen zijn zeer netjes en kundig geplaatst. Aardige, vriendelijke medewerkers. Alleen jammer dat ze vertrokken zijn voordat de zonnepanelen werkelijk gingen werken. Er werd ons verteld dat het een uurtje kon duren i.v.m. een update. Maar in werkelijkheid werd dat 24 uur. We zouden gebeld worden door een medewerker als het probleem was verholpen, echter er heeft ons niemand gebeld. Ondanks dit, zeer tevreden, mede door zeer vriendelijke installateurs.
Beste meneer S., Bedankt voor uw positieve review en de aanbeveling! Wat fijn om te lezen dat de installatie zo prettig is verlopen voor u met onze monteurs. Graag bieden we onze excuses aan voor de vertraging bij de activering van de zonnepanelen en dat u niet meer bent teruggebeld door ons. Dit hebben we intern opgenomen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. We zijn blij dat alles is opgelost. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Prima organisatie. Verkoopgesprek was een beetje ''gelikt'', maar verder prima advies gekregen (bijv. over aanmelding bij Essent etc). Prijs was iets goedkoper dan de andere offertes. Monteurs kwamen netjes op tijd en hebben goed en netjes gewerkt. Kortom: heel tevreden.
Beste Michel, Bedankt voor uw positieve review en aanbeveling! Fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent, dat onze prijzen u goed bevielen en dat de monteurs goed werk hebben geleverd. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Zeer vakkundig advies, daarna zeer vakkundige plaatsing, ze werken snel, netjes en zijn zeer vriendelijk. Team Benjamin chapeau, we zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!!
Beste Cor en Wilma, Bedankt voor deze positieve review en de mooie aanbeveling! Heel fijn dat de werkzaamheden naar uw tevredenheid zijn uitgevoerd. Vakkundigheid, nauwkeurigheid en goede, vriendelijke service staan bij ons hoog in het vaandel, we zijn daarom erg blij dit terug te mogen lezen. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Zowel het oriënterend gesprek, als de daadwerkelijk plaatsing (en alles ertussen in) waren van begin tot eind top geregeld! Ook vragen werden meteen beantwoord, zowel tijdens het oriënterende gesprek als daarna via email. Onlangs zijn onze platte daken vernieuwd en we gaan wederom de Duurzame Jongens contacteren om hier zonnepanelen op te plaatsen!
Beste Rick, Bedankt voor de lovende review en de aanbeveling. We zijn blij dat uw ervaring zo goed bevallen is en wat leuk om te lezen dat u wederom gebruik wil maken van onze diensten! We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
In een eerdere recensie van afgelopen vrijdag gaf ik aan zeer ontevreden te zijn over een service die men niet was nagekomen. Hier wil ik nu op terugkomen, want inmiddels is de monteur geweest en heeft de kortsluiting opgelost. Erg netjes van de Duurzame Jongens!
Adviesgesprek al binnen een paar dagen na contact op genomen te hebben bij De duurzame jongens. Offerte binnen enkele uren al binnen. Super Schouw en installatiedatum inplannen verliep vloeiend. De schouwer deed zijn werk zeer goed. En daarna nog maar een paar weken wachten op de montagedag. Nadat de panelen zeer professioneel zijn gemonteerd en alles zeer duidelijk is uitgelegd genieten wij van onze zonenergie. Een paar dagen na de installatie werkte helaas 1 paneel niet meer. Contact opgenomen met de firma en deze kwamen dezelfde dag nog voor herstel. Super echt een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Mega aanrader dit bedrijf.. Top Heren en Dames van dit bedrijf
Beste Joost, Bedankt voor uw lovende en uitgebreide review en de mooie aanbeveling! We zijn blij om te lezen dat u op ons kon vertrouwen en dat alles van het begin tot het eind zo goed bevallen is. De ervaring die u heeft gehad is de ervaring waar we bij elke klant naar streven. We wensen u nog vele jaren plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, Team De Duurzame Jongens
Industriestraat 10
6135KH Sittard