Denken echt met je mee en leveren netjes werk

Goede prijs/kwaliteit. Als voorbereiding wordt de situatie goed in kaart gebracht en is er met ons mee gedacht hoe de zonnepanelen en bijbehorende kabels en apparatuur zo netjes en onopvallend mogelijk kunnen plaatsen. Uitvoering ging vlot, met duidelijk communicatie en in huis werd netjes gewerkt.=

Geweldig bedrijf

Wat een positieve ervaring: helder adviesgesprek, verplichte technische schouw (om verrassingen op dag van plaatsing te voorkomen), vakkundige en vriendelijke installateurs! En de zon doet de rest!!!!

Eerlijk complete verhaal bij intake en correcte en zorgvuldige plaatsing

Ik heb meerdere gesprekken gehad en aanbiedingen, waar duurzame jongens vooral het verschil maakten was een eerlijk en de juiste detailinformatie met name voor het vervangen van de meterkast. Een eerlijk verhaal waar ik prijs op stel ook als het niet de goedkoopste aanbieding is. Verder een inspectiebezoek gehad waarbij het dak nogmaals onderzocht werd om risico's uit te sluiten. Verder is de montage ook perfect verlopen vriendelijk en deskundig personeel en er werd met beveiligingsmaatregelen gewerkt. De positie van de panelen op beide dak zijden zijn perfect gekozen en uitgericht. Al met al ben ik uiterst tevreden over het offerte traject maar ook de uitvoering en nazorg. Zeer aan te bevelen.

Top werk geleverd! Afspraak op tijd Deïnstallatie oude panelen Installatie nieuwe panelen Uitleg na installatie Personeel kundig, vriendelijk en zeer beleefd! Wij zijn uitermate tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen.

Alles top, van begin tot het einde

Professionele montage, goede communicatie. Voor dit bedrijf een dikke 10, en voor iedereen aan te bevelen.

De installatie is prima verlopen. De jongens hebben goed en schoon werk geleverd. Alles werkt prima. Het is een echte aanrader.

Uitstekend!

Van offerte tot oplevering, in één woord: Uitstekend. Dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. We zijn dan ook uitermate tevreden over het advies, de werkwijze, het resultaat en de service van de Duurzame Jongens en meisjes. Chapeau!

Echt alles gaat mis

Na het inmeten van de airco, cancelden de monteurs op het laatste moment de eerste installatie afspraak. De airco is vervolgens scheef opgehangen, en hangt half in de gordijnen. Daarnaast had degene die kwam inmeten duidelijk aangegeven dat de airco op de meterkast aangesloten moest worden - echter de monteurs waren hier niet van op de hoogte en hadden niet het juiste materiaal mee. De airco werd daarom aangesloten op een ongeaard stopcontact en geeft continue een foutmelding. In de laatste tropische dagen van het jaar zit ik nu met een niet-werkende airco. Met veel moeite een nieuwe afspraak gemaakt, echter ook deze is weer op het laatste moment afgebeld. Ontzettend teleurgesteld in de Duurzame Jongens - ze maken de mooie reviews absoluut niet waar.

Fijn contact en alle afspraken nagekomen.

Zoals afgesproken kwamen de Duurzame Jongens op de afgesproken dag onze zonnepanelen plaatsen. Een dag later werd de nieuwe meterkast geïnstalleerd en alles aangesloten. Tussendoor erg plezierig dat er iemand telefonisch bereikbaar is!!

Positieve ervaring, kan iedereen De Duurzame Jongens aanraden

Houden zich aan afspraken, vriendelijke en correcte medewerkers, zowel op kantoor als de medewerkers die de zonnenpanelen plaatsen. Het heel traject van aanvraag t/m plaatsen is goed verlopen. Duidelijke communicatie. Een aantal maanden na het plaatsen werd ik gebeld of alles nog volgens wens was. Blij met mijn keuze voor dit bedrijf!

Vriendelijk bedrijf - goed werk!

Via mond-op-mond reclame kwamen we bij de Duurzame Jongens terecht. Rond april afspraak gemaakt voor een advies gesprek. Eerlijk gesprek met duidelijke adviezen en overzichtelijke offerte en een paar dagen later hebben we akkoord gegeven voor 8 panelen. Vriendelijke medewerker kwam langs voor de schouw. Door miscommunicatie onzerzijds is deze medewerker nogmaals langsgekomen en werd de plaatsing van kabel nogmaals uitgelegd en was dit geen moeite. Super!! We werden goed geïnformeerd over de stand van zaken en als we zelf vragen hadden, werden we door de back-office keurig te woord gestaan. Afgelopen week (24-8) de dag van plaatsing. Zeer deskundige "uitvoerder", die bij alles vroeg of het zo goed was, of we vragen hadden e.d. De kabel moest langs kozijn voordeur naar binnen om bij de meterkast te komen, was even spannend, maar is zeer keurig uitgevoerd... mooi onder de stenen van de oprit en binnen netjes onder de verwarming door. Hopelijk kunnen we tijdens het staartje van de zomer nog een paar zonnige dagen meepikken!

Uitstekende service

Goede voorlichting bij offerte. Montage en aansluiten door vakkundige mensen. Bij het monteren was een dakpan onderaan gesneuveld, ik had nieuw pan op voorraad. De monteur heeft een oude pan onder de zonnepanelen gehaald en deze geplaatst, de nieuwe pan werd vervolgens onder zonnepaneel peplaatst, zodat er geen verschil bij de oude pannen te zien was. Top service.

Super tevreden netjes werk geleverd

Echt een aanrader, telefonisch goed bereikbaar wordt goed naar je geluisterd en de terugkoppeling is toppie, plaatsen zonnepanelen uitstekend de jongens werken goed samen en hard door, alles netjes gemonteerd zijn heel erg tevreden.

Prima gewerkt door deze Firma. Aanrader.

Nadat ik goede reacties op de site van de Duurzame Jongens had gelezen heb ik ook contact met hen opgenomen. Goede info gekregen. Vriendelijke monteurs en ze hebben netjes gewerkt. De apparatuur werkt prima dus ik ben tevreden!

Vanaf het eerste gesprek tot en met de installatie is alles goed gelopen. Een goed advies en offerte. Alles prima verlopen bij de installatie. De panelen werken nu en onze stroomrekening is ~0 Euro!

Prima Firma

Nadat ik goede reacties op de site van de Duurzame Jongens had gelezen heb ik ook contact met hen opgenomen. Goede info gekregen. Vriendelijke monteurs. Werken volgens de regels (dakbeveiliging, dat gebeurt vaak niet bij andere firma's) goede kwaliteit en nazorg. Mijn ervaring: Prima Firma.

Van begin tot eind TOP

We hoorden van Duurzame Jongens via een familielid dat uiterst tevreden was en hebben toen zelf contact opgenomen. Tijdens het infogesprek werd alles uitgelegd en werd een offerte gemaakt. In de dagen/weken daarna was er steeds telefonisch contact bij wijzigingen of aanpassingen. Allemaal zeer correct. De planning was lang van tevoren bekend. Inspectie van het dak en aan de hand daarvan een werkplan, waar men zich later aan heeft gehouden Ook op de plaatsingsdag was duidelijk dat alles binnen Duurzame Jongens als een ingespeeld team verliep. Iemand binnen, 2 mensen op het dak, een electricien voor de meterkast. Na de plaatsing weer contact of alles goed was verlopen. Dit lijkt een perfect verhaal en is het ook. We hebben in juli 2021 waterschade gehad, 9 maanden ergens anders moeten wonen en in die tijd veel mensen over de vloer gehad en veel afspraken met allerlei firma's moeten maken. We hebben dus veel vergelijkingsmateriaal de afgelopen 2 jaar. Wat planning, transparantie en geleverd werk betreft springt Duurzame Jongens er bovenuit.

Super betrouwbaar, professioneel, efficient

Wat een service! Alles verliep op rolletjes: van de eerste afspraak (voor offerte), tot in-meet afspraak, tot plaatsing, tot aansluiting en app-installatie. Alles werkte in een keer…..

Zonder klagen deze pittige klus geklaard

Ons behoorlijk steile dak zonder 1 keer klagen voorzien van zonnepanelen. Iets dat een bedrijf dat eerder bij ons was niet is gelukt! Ze gaan geen uitdaging uit de weg. Zeer vriendelijke en vakbekwame jongens hier gehad Super super blije klanten hier!

Zeer tevreden met een klein minpuntje

De zonnepanelen zijn zeer netjes en kundig geplaatst. Aardige, vriendelijke medewerkers. Alleen jammer dat ze vertrokken zijn voordat de zonnepanelen werkelijk gingen werken. Er werd ons verteld dat het een uurtje kon duren i.v.m. een update. Maar in werkelijkheid werd dat 24 uur. We zouden gebeld worden door een medewerker als het probleem was verholpen, echter er heeft ons niemand gebeld. Ondanks dit, zeer tevreden, mede door zeer vriendelijke installateurs.

Tevreden over vootraject en plaatsing

Prima organisatie. Verkoopgesprek was een beetje ''gelikt'', maar verder prima advies gekregen (bijv. over aanmelding bij Essent etc). Prijs was iets goedkoper dan de andere offertes. Monteurs kwamen netjes op tijd en hebben goed en netjes gewerkt. Kortom: heel tevreden.

100% tevreden met de duurzame jongens

Zeer vakkundig advies, daarna zeer vakkundige plaatsing, ze werken snel, netjes en zijn zeer vriendelijk. Team Benjamin chapeau, we zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!!

Top ervaring met de Duurzame Jongens

Zowel het oriënterend gesprek, als de daadwerkelijk plaatsing (en alles ertussen in) waren van begin tot eind top geregeld! Ook vragen werden meteen beantwoord, zowel tijdens het oriënterende gesprek als daarna via email. Onlangs zijn onze platte daken vernieuwd en we gaan wederom de Duurzame Jongens contacteren om hier zonnepanelen op te plaatsen!

Alsnog probleem opgelost, service is naar tevredenheid

In een eerdere recensie van afgelopen vrijdag gaf ik aan zeer ontevreden te zijn over een service die men niet was nagekomen. Hier wil ik nu op terugkomen, want inmiddels is de monteur geweest en heeft de kortsluiting opgelost. Erg netjes van de Duurzame Jongens!

Van A tot Z alles goed geregeld.

Adviesgesprek al binnen een paar dagen na contact op genomen te hebben bij De duurzame jongens. Offerte binnen enkele uren al binnen. Super Schouw en installatiedatum inplannen verliep vloeiend. De schouwer deed zijn werk zeer goed. En daarna nog maar een paar weken wachten op de montagedag. Nadat de panelen zeer professioneel zijn gemonteerd en alles zeer duidelijk is uitgelegd genieten wij van onze zonenergie. Een paar dagen na de installatie werkte helaas 1 paneel niet meer. Contact opgenomen met de firma en deze kwamen dezelfde dag nog voor herstel. Super echt een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Mega aanrader dit bedrijf.. Top Heren en Dames van dit bedrijf

Industriestraat 10

6135KH Sittard