Ont zetten leuke monteur heel klant vriendelijk zelden mee gemaakt

Tevreden

Installatie is volgens plan gegaan en team heeft netjes gewerkt en waren correct en vriendelijk. Communicatie vooraf was soms moeizaam, wat volgens mij een teken van drukte was. Als er contact was, wel altijd vriendelijk en behulpzaam. Al met al zijn wij tevreden over onze installatie en de Duurzame Jongens.

Prima werk en duidelijke uitleg

Werknemers van team Benjamin waren zeer vriendelijk en leverde goed werk. Doordat ze geen pauze namen waren de werkzaamheden sneller klaar dan we hadden verwacht. Ook werd daarna uitgebreid uitleg gegeven.

Prima installatie nette afwerking

De installatie ging heel vlot en prettig, netjes vlak van tevoren gebeld, de situatie snel bekeken en direct aan de gang. Er werd goed en professioneel doorgewerkt, zowel op het dak met de panelen alsook in de meterkast. Iedereen was vriendelijk en alles werkte heel snel. Ik kijk er met een heel tevreden gevoel op terug, een mooi begin van onze zonnepaneel installatie die vele jaren plezier gaat brengen en aan een beter milieu bijdraagt.

Goed. Correct.kwaliteit

Volgens afspraak smorgens begonnen trots het slechte weer. Hebben alles netjes gemonteerd en aangesloten. Achteraf ook alles opgeruimd. Ook respect voor de engels sprekende collega die in de regen door bleef werken op t pannendak. Uitleg en afhandeling prima. Kan de duurzame jongens zeer zeker aanbevelen.

Zwaar teleurstellend

Net zoals anderen in deze lijst van reviews was ik via het internet bij deze firma uitgekomen. Eerste contacten verliepen goed en dat was tot en met de schouwing ter plaatse. De schouwer [Dave] verstaat zijn vak en kijkt naar alle aspecten voor het plaatsen van de panelen. Uit de schouwing was er een bijkomende vraag en daarop is nooit een antwoord gekomen. De installatie: heel snel lagen de panelen op onze schuur, maar helaas kijken deze mannen niet vooraf waar zij door je schuur dak schroeven ! Resultaat is bedroevend, ook al had Dave [zie boven] aangegeven dat ze netjes in de balken zouden schroeven. De mannen waren zo vertrokken zonder het uitvoeren van enige correctie aan deze stekelige schroeven . Voordat er uiteindelijk iemand langs is gekomen om op kosten van deze firma deze schroeven af te slijpen en af te werken met moeren is er de nodige tijd overheen gegaan, omdat zij in eerste instantie niet vonden dat dit hun probleem was. Installatie van de panelen was op 15 Sept. en afwerking schroeven op 29 Nov., met daarbij een poging om het systeem toegankelijk te maken met de Enphase app voor mij als gebruiker. Dat laatste is uiteindelijk op 14 December gelukt en kan dit ‘boek’ afgesloten worden. Moraal; “Penny Wise Pound foolish” en je merkt niet dat deze organisatie het iets doet als je aangeeft niet tevreden te zijn over hun uitvoering . Vraag uit de schouwing ? Op termijn plaatsen van batterijen als backup en vanwege het leggen van kabels tussen huis en schuur. Was de vraag of er een bepaald type data kabel nodig was, nooit een antwoord op gekregen. Bij de aanvraag en bij de schouwing hebben wij aangegeven dat na de uitbouw van ons huis, daar ook nog zonnepanelen bij moesten komen. Bij prestaties conform de fraaie reviews die er op het internet staan, dan waren deze vervolg opdrachten aan deze firma gegeven. De moeizame communicatie en trage opvolging om tijdig correctief te handelen blokkeren dit nu. Sense of urgency ontbreekt volledig.

Mooi bedrijf..goed afgeleverd werk.

De monteurs kwamen volgens afspraak morgens. Ondanks dat t behoorlijk regende. In de regen toch begonnen en met alle respect voor de Amerikaanse monteur die op de pannen gewoon zijn werk bleef doen. Er werd mooi werk geleverd. Netjes opgeruimd...ik kan iedereen de duurzame jongens aanbevelen

Mooi bedrijf..goed afgeleverd werk.

Van begin tot einde professioneel en vriendelijk

Vanaf advies gesprek tot installatie zeer goed en deskundig geholpen. Altijd vriendelijk!

Van begin tot einde professioneel en vriendelijk

Vanaf het eerste contact tot de installatie zeer vriendelijk, snel en adequate geholpen. Zeer tevreden!

Van begin tot einde professioneel en vriendelijk

Gehele traject van advisering tot montage 'ontzorgt.

Prima bedrijf, alle vragen zowel technisch tot financieel snel en duidelijk uitgelegd. Ook goed advies middels technische schouw voor plaatsing van de installatie. Kan ze zeker aanraden.

Goede ervaring. Komen afspraken na.

Fijne ervaring met dit bedrijf. Komen afspraken na. Ook de monteurs die goed mee denken en het werk netjes afleveren. In een woord te beschrijven: Top!

Helder, transparant en duidelijk

Er werden heldere en duidelijke afspraken gemaakt voor een installatie van 25 zonnepanelen. Mooie uitvoerige offerte zodat je duidelijk wist wat er ging gebeuren en wat het voor ons zou gaan betekenen. Installatie werd correct uitgevoerd en opgeleverd.

you are a fantastic and reliable company

We waren op zoek naar betrouwbaar en vakkundig bedrijf om onze 30 zonnepanelen te leveren en te instaleren met micro omvormers Via google vond ik de duurzame jongens en vroeg daar ook om een offerte. Dit werd zeer vakkundig en correct uitgevoerd door Romy van de backoffice. We gingen akkoord met de offerte en binnen een paar dagen werd alles via de mail verstuurd en vastgelegd. Dave heeft de schouw uitgevoerd op de afgesproken datum en tijd en heeft alles goed uitgelegd en besproken hoe de installatie zou gaan verlopen. Op 22-11-2022 kwam de firma DDJ met 4 monteurs deze stelden zich allemaal netjes voor en toen werd er uitgelegd hoe men de installatie zou uitvoeren dit team heeft de job perfect uitgevoerd en daarna alles netjes opgeruimd en achter gelaten. Daarna kregen we nog uitleg over de werking van de installatie en het enphase systeem. Dit team verdient dan ook een dikke pluim Alles werd verzorgd door DDJ Btw teruggave, registratie van de zonnepanelen en de aanmelding bij het monitoringsportaal. Verder ook dank aan de dames van de backoffice voor correcte communicatie zowel via de telefoon en de mail zeer professioneel en duidelijk. Nogmaals dank aan de DUURZAAME JONGENS voor de perfecte installatie van de zonnepanelen.

Zeer tevreden over het afgeleverde werk. Dienstverlening is top bij de duurzame jongens!

Van eerste afspraak tot plaatsing van de zonnepanelen liep alles zeer vlot en naar volle tevredenheid. Heel blij dat we gekozen hebben voor de duurzame jongens. Een echte aanrader als je een optimale klantervaring wil beleven.

Goede prijs, Kwaliteit en snelheid.

Zeer positieve ervaring met de Duurzame jongens. Eerlijke prijs voor goede kwaliteit panelen. Deze na bestelling snel kunnen plaatsen ondanks de extreme schaarste op de markt. Alles op het laatste moment binnen gekregen maar precies volgens afspraak een goed werkend systeem op het dak liggen. De monteurs hebben echt extra moeite gedaan om het systeem mooi en degelijk af te werken. Het dak even schoongemaakt voor het plaatsen van het onderstel. De kabels verhoogd zodat ze nooit in het water kunnen liggen, alle kabels netjes beschermd en afgewerkt. Zeer professioneel dus niets op aan te merken.

Prima en snel!

Alles is zeer correct verlopen. Goed en snel!

Alles, van offerte tot plaatsing, is perfect en vlekkeloos geregeld.

Een heel prettig bedrijf. Komen hun beloftes na. Communiceren heel prettig en snel. Klant wordt met respect behandeld. Wij zouden het zo weer doen. Een echte aanrader.

Super professioneel...!

Vorige maand hebben De Duurzame Jongens bij ons 12 zonnepanelen geplaatst. Alles maar dan ook alles werd ons uit handen genomen (BTW teruggave, registratie van de zonnepanelen (verplicht) en aanmelding bij het monitoringsportaal). De communicatie hierover, via e-mail, is uitstekend! Bij de oriëntatie om zonnepanelen te nemen, viel ons op dat bijna alle andere firma's offertes 'op afstand' doen (via e-mail of telefoon). Dat doen de DDJ gelukkig heel anders. Er wordt een afspraak gemaakt en er komt iemand bij je thuis en trekt een dik uur uit om alles uit te leggen, te berekenen en advies te geven. Vervolgens krijg je binnen 1/2 dagen een passende offerte via e-mail die je dan eventueel kunt accorderen. Alle vragen en onduidelijkheden die er bij ons na accordering nog waren, werden snel en zeer vriendelijk beantwoord. Complimenten voor alle dames op kantoor...! En 'last but not least' een dikke pluim voor Team Benjamin...! Jullie hebben werkelijk schitterend werk afgeleverd. De zonnepanelen, omvormer, kabels en buizen zijn echt super professioneel aangelegd. Buizen die strak en recht over de gevel lopen, top! Dat zie je echt niet overal. Ook alle nieuwsgierige vragen van mij (Paul) werden tijdens de werkzaamheden altijd correct en vooral vriendelijk beantwoord. Nogmaals onze welgemeende complimenten voor dit fantastische bedrijf. Keep up the good work...!

Netjes, fijn contact

Bij elke stap in het proces goede uitleg gekregen van de verschillende medewerkers. Bij de installatie werkte de mannen netjes en waren vriendelijk.

De klus was snel en professioneel geklaard. De werkmannen waren vriendelijk en ook duidelijk in de uitleg. Alles ook netjes en schoon achtergelaten. Hartelijk bedankt!

Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden van De Duurzame Jongens

Het team met serieuze en bekwame vakmensen heeft hard gewerkt. De medewerkers op kantoor waren behulpzaam en vriendelijk. Komen hun afspraken zonder dat je erachter aan hoeft te lopen.

Industriestraat 10

6135KH Sittard