Geweldig bedrijf!!

Vanaf het eerste bezoek tot aan de uitvoering van de werkzaamheden zijn we zeer tevreden over De Duurzame Jongens. Bij ons heeft het team Benjamin gewerkt. Zeer serieuze en bekwame vakmensen, die hard gewerkt hebben. Ze gaan zorgvuldig te werk en ruimen alles heel mooi weer op. Ook de mensen op kantoor zijn altijd even behulpzaam en vriendelijk. We zijn super blij met onze nieuwe zonnepanelen. Chapeau voor de Duurzame Jongens!!

Heel tevreden!

Vandaag de installatie van de zonnepanelen door Randy en Kenroy. Heel tevreden over zowel beide heren als het werk wat er geleverd is. Duurzame jongens is zeker een aanrader!

Correcte en vriendelijke installateurs Werken snel en netjes Zou jullie zeker aanraden !

Netjes gewerkt, afspraken nagekomen, goed gecommuniceerd.

Netjes gewerkt, alle verpakkingsmaterialen gewoon opgeruimd en geen troep achtergelaten. Gemaakte afspraken worden gewoon nagekomen, hierbij wordt altijd ook telefonisch gecommuniceerd van de uitvoerende partij (De Duurzame Jongens) naar de klant. Bij onduidelijkheden wordt dit op een juiste manier opgelost en extra info toegestuurd.

Meer dan tevreden!

Ik heb bewust voor de Duurzame Jongens gekozen. Hun verhaal en hun passie spraken ons enorm aan. Na hun eerste bezoek wisten we het ook zeker, een no bullshit mentaliteit en een duurzame visie. Een groep jonge enthousiastelingen die op de juiste manier op de markt inspelen. En laten we de medewerkers op kantoor niet vergeten. Niets is te veel gevraagd en super behulpzaam.. en snel.

Bereikbaar , intake goed , tussentijdse communicatie kan beter , is besproken

Zie boven

Echt heel tevreden!

In mijn zoektocht naar een installateur voor zonnepanelen kwam ik via wat research op het internet uit bij de Duurzame Jongens vanwege de positieve beoordelingen. De directe concurrent uit dezelfde stad heb ik ook gevraagd voor een offerte. Vanaf het begin met de intake, de vragen tussendoor en de installatie ben ik echt heel tevreden. En ik ben kritisch qua persoon. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

Slechte communicatie

Na positieve ervaringen met het advies/offerte gesprek. De laatste 2 weken alleen maar negatieve ervaringen mbt de communicatie bij dit bedrijf. Afspraken worden gemaakt maar niet na gekomen. Al een aantal keren is er aangeven dat er wordt teruggebeld op een bepaalde dag, maar dit wordt telkens niet gedaan. Vervolgens bel je een dag later zelf maar weer en dan wordt er een nieuwe toezegging gedaan, die ook weer niet wordt nagekomen. Inmiddels al anderhalve week met alleen maar de stellage op het dak maar zonder zonnepanelen. Reacties van ja alleen de zonnepanelen hoeven nog maar gelegd te worden, echter lijkt mij dit een van de belangrijkste dingen van de hele installatie. Duidelijk is dat het geen prioriteit is, maar dat het een ongelukkig uitkomende tussen werkzaamheid is voor het bedrijf.

Mooi werk

Ze hebben netjes en vriendelijk werk verricht ik ben dik tevreden

Hoe omschrijf je iets, wat onvoorstelbaar is op de dag van vandaag.

Ik had graag zonnepanelen gehad in deze onstuimige tijd. Had ook de Duurzame Jongens gevraagd voor een offerte, ( bij een andere leverancier was na een gesprek van circa 12 minuten klaar en moest binnen 5 dagen beslissen ).Bij de Duurzame Jongens liep het heel anders, een vriendelijke man met een duidelijke tekst en uitleg met voorbeelden hoe het e.e.a. ging gebeuren, hij was iemand die voor 100 % achter zijn werk en klanten staat. Daarna belde ik met de dame's op het kantoor, ook zij waren zeer netjes en zeer beleefd, op diverse vragen van mijn klant. Ik was overtuigd dat ik de goede keuze maakte met de Duurzame Jongens, en dat klopte voor 100 %. Daan en Vladimir plaatsten de zonnepanelen en de installatie en wel op een manier die je op de dag van vandaag niet meer tegenkomt, alles netjes afgewerkt alles super netjes opgeruimd met weer een duidelijke tekst en uitleg hoe het e.e.a. werkt. Was langzaam maar zeker overtuigd (nu voor 100 %) dat iedereen die bij de Duurzame Jongens werken, voor HONDERD PROCENT ACHTER HUN WOORD EN WERK STAAN. Super bedankt een zeer tevreden klant.

Van begin tot en met plaatsing gewoon uitstekend

Ik werd door een collega getipt over de duurzame Jongens, in het begin was in nogal sceptisch omdat dit een jong bedrijf is met jonge werknemers, maar dit scepticisme verdween als sneeuw voor de zon. De duurzame jongens stralen professionaliteit uit in alle aspecten. Een voor een vriendelijke mensen, duidelijke afspraken, zeer goede en duidelijke communicatie, houden zich aan de gemaakte afspraken, kwalitatief een zeer goed product en last but not least erg vriendelijke en professionele monteurs. Jongens komen op tijd , werken hard, secuur en leveren de zonnepanelen netjes en op tijd op. Chapeau! 1 dag later wordt direct begonnen met de aftercare procedure door het kantoor personeel. Gebaseerd om mijn ervaringen kan ik dit bedrijf alleen maar recommanderen. M.v.g Theo

Goede service !

Hele fijne service, en zeer ervaren monteurs !

Buitengewoon kundige mensen. Ze adviseren goed en werken snel en netjes. Half negen kwamen ze binnen, om vier uur in de middag was alles klaar en opgeruimd. Niet alleen de panelen geplaatst, maar ook de meterkast volledig vernieuwd. Ik kan ze van harte aanbevelen.

prima service, vriendelijk, behulpzaam, coöperatief

De uitleg was goed, het wekte meteen vertrouwen, oplossingsgericht, behulpzaam uitstekende service!

Oplossingsgericht, Gewoon goed,

Klantvriendelijk, netjes geregeld

Ze denken met de klant mee, alles wordt prima geregeld. Komen hun afspraken na en de montage gebeurd netjes. Ik kan 't aanraden.

Tot nu toe, uitstekend werk geleverd.

Ben even met landgenoten samen geweest.

Veel kennis aanwezig met goede adviezen

Vandaag airco's geplaatst en op korte termijn zonnepanelen via de duurzame jongens. Alles verloopt soepel, geven goed en duidelijk advies (zowel tijdens het eerste gesprek, de technische schouw en tijdens het plaatsen) en maken telkens samen met ons een juiste afweging in het maken van keuzes tegen een goede prijs. Wij ervaren het tot nu toe als zeer prettig. We kijken uit naar het moment dat de zonnepanelen worden geplaatst, maar hebben er alle vertrouwen in dat ook dit zorgvuldig zal gebeuren. We kunnen ze zeker aanbevelen.

Zeer punctueel in afspraken en afhandeling

Hekemaal tevreden

Precies op tijd bij ons aanwezig, goed gewerkt, zeer vriendelijk, alles goed afgewerkt.

Zeer professioneel en vakkundig

De Duurzame Jongens in één woord geweldig! Mijn zonnepanelen installatie werd van A-Z in duidelijke richtlijnen uitgelegd. De heren hebben mij netjes gebeld van te voren dat ze onderweg zijn. Ze zijn direct aan de slag gegaan en waren binnen 4 uurtjes klaar, voor zowel de voorkant als de achterkant van het dak! Alles hebben ze ook netjes achtergelaten en zelfs gestofzuigd. Ik ben zeer opgeruimd in huis, dus hier werd ik wel enorm blij van. Tot op heden moet ik de monitoring nog actief krijgen, maar dat kwam omdat ik zelf nog geen wifi in mijn nieuwe huis had geïnstalleerd. Het contact vanuit de backoffice loopt perfect. Je wordt van alle zaken op de hoogte gesteld, zonder dat je erachter aan hoeft te lopen. Chapeau heren ga zo door!

Professioneel, zeer ervaringsdeskundig

De monteurs die hier zijn geweest hebben top werk geleverd. Tijdige communicatie vanuit kantoor, bij vragen die gesteld zijn een uitgebreid antwoord. Al met al zeer tevreden over "De Duurzame Jongens" .

Prima en keurig werk maar zeer moeizame communicatie

De medewerkers van de Duurzame Jongens hebben echt goed werk afgeleverd. Ze zijn zeer correct en werken echt keurig. Zeer klantgericht. Alleen de communicatie met deze Poolse medewerkers verliep stroef omdat ze Pools of gebrekkig Engels spreken. Dit leidde wel tot een aantal vervelende situaties en discussies ondanks afspraken die op papier stonden. Zijn hier echter verder prima uitgekomen. Misschien een tip om toch een Nederlands-talige medewerker bij een team te plaatsen. Dit kan er ook voor zorgen dat de uitleg over het gebruiksaanwijzing van het systeem bij de klant duidelijk overkomt want dat is mij nu helaas nog niet helemaal duidelijk.

Zeer vakkundig en snel geïnstalleerd

Vakwerk geleverd door de Duurzame Jongens mooi en netjes opgeleverd, Zonnepanelen en meterkast.

geweldig

zeer vakkundige mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan , erg vriendelijk en laten alles netjes achter. ik ben bij dat ik deze keuze gemaakt heb met deze partij.

Industriestraat 10

6135KH Sittard