Vriendelijk,duidelijk aangaande wat het gaat kosten.
Mijn airco functioneerde niet goed meer en ik belde voor een beurt. De volgende dag kon ik al terecht en de onverwachtse reparatie voerden ze ook dezelfde dag nog uit. Super service!
Fijn en vakbekwame garage, duidelijk in hun afspraak correct behandeld
Stellen je op de hoogte van wat ze zouden adviseren en de hoogte van de rekening voordat ze wat gaan doen, denken mee. Echt super. Ruilauto mee , fijne garage/mensen.
Lampje koplamp voor was stuk, gebeld of ik langs mocht komen en dat kon direct en is gelijk verholpen! zeer tevreden!
Vakkundig, perfect en professioneel ver /geholpen met de reparatie.
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, hulp bij vragen en nauwkeurigheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden.
Al jaren zeer tevreden!
wat service betreft ben ik zeer content, afspraak maken voor een servicebeurt geen probleem,vervangent vervoer geen probleem ook waarschuwing voor bijkomende kosten van onverwachte nodige reparatie of vervangingen prima in orde
Reparaties worden in overleg na een belletje gedaan. Zo weet je gelijk wat de kosten zijn.
Alles goed geregeld
Vriendelijk en vakkundig Zeer snelle service! Aanrader om naar deze garage te gaan
Snelle service. En auto altijd weer prima . Blijf zeker bij deze autobedrijf
Ga zo door. We zullen zeker reclame maken voor jullie bedrijf. Geweldige mensen in dienst.
Terecht een vakgarage
Een controle lampje gaf aan dat er snel een reparatie nodig was. Ik kon bij v.d. Have vlot terecht en het euvel was binnen een dag professioneel opgelost.
Je wordt duidelijk te woord gestaan en geadviseerd.
Netjes en correct gewerkt en behandeld
Uitstekend.
alles volgens afspraak