geweldig goed en ook prijs kwaliteit top
Vakkundig
zeer prettig garage met altijd goed overleg over de stand van zaken onderhoud auto
Een goede garage waar ikzelf altijd goed en correct geholpen wordt door een goed team. Én maken altijd wel even tijd voor mij als ik langs kom met een vraag.
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Tijd voor een klein praatje tussendoor. Betrouwbaar en er wordt ouderwets vakwerk geleverd.
Duidelijke communicatie en geen verassingen achteraf.
Goede service Prettig contact
Positief
Ben zeer vriendelijk en super snel geholpen
Ik kom hier nu al een paar jaar voor de apk. Apk wordt steeds keurig afgehandeld Geen extra onnodige kosten. Als ik vragen heb wordt de tijd genomen ze even te beantwoorden Ik ben erg tevreden over deze garage
Gerrie staat altijd voor je klaar!
ik ben zeer tevreden ze zijn klantvriendelijk
Het maken van afspraken om de auto te brengen, maar wanneer de auto weer opgehaald kan worden. Mijn auto en eerdere auto's van mij lopen in onderhoud en apk bij deze garage en tot mijn volledige tevredenheid. En buitenom onderhoud, kan er brandstof getankt worden en is er een uitgebreide shop, alsmede een showroom indien men een andere auto wilt.
Duidelijke uitleg, prettig overleg.
Altijd service gericht en geen onnodige reparaties. Denkt met de klant mee
Ik wordt gewoon altijd prettig en plezierig geholpen. En altijd zonder problemen.
na een korte periode elders met allerlei kleine mankementen ben ik terug bij garage Van der Have, ik voel me welkom en serieus genomen
Ik word altijd vriendelijk benaderd. Ook bij een zeer kleine reparatie, zoals het wisselen van een lamp.
Heel behulpzaam Netjes Geen lange wachttijden
Auto' s reparen is een gave, Daarom onverwijld naar Van der Have