Een probleem werd direct klantvriendelijk en volgens afspraak afgehandeld.

Goede ervaring

Aardige jongens die met 35 graden op ons dak stonden, Chapeau!!!

Zeer slecht

advies / verkoop goed Plaatsing stelletje bouwvakkers veroorzaken veel schade aan dak

Alles naar wens verlopen!

Goed Alles naar wens verlopen!

Goede montage en installatie van de panelen.

Goede montage en installatie van de panelen. Minder goed vond ik de haastige uitleg van de functies door de monteur van de omvormer. En daarna werd door diezelfde monteur meteen een beoordelingsformulier tevoorschijn gehaald met vragen voor de klant. Maar de klant kan dan eigenlijk geen beoordeling geven, dat is te vroeg voor de klant om een oordeel te geven. Dus zal hij tegen de monteur alles positief beoordelen. De monteurs geven zichzelf dan een sigaar uit eigen doos. Goede informatie van uw vertegenwoordiger gekregen bij ons thuis, maar beter is, dat hij na enkele weken even contact opneemt en dan de vragenlijst met beoordeling met de klant bespreekt. Dan kan hij ook nog reageren op eventuele vragen/klachten (after-salescontact).

Het werkt perfect

na het plaatsen van de panelen en de omvormer, en alles aangesloten te hebben, werd alles netjes achter gelaten. als ik een vraag heb hoef ik maar eventjes op te bellen, en ik word netjes te woord gestaan en geholpen. alles werkt prima, had ik eerder moeten doen. groetjes Harrie

Zeer tevreden en professioneel uitgevoerd

zeer tevreden met de zonnepanelen . Doen goed hun werk en heb al flink wat bespaart op mijn energie rekening.

Super, doen wat ze afspreken.

Bij mijn eerste contact met Sunleaves werd gelijk meegedacht en werden suggesties gedaan om het allemaal op de juiste manier in te richten. Daarna verliep alles heel vlot. Fijne verkoper, fijne monteurs en niet te vergeten de dames van receptie/administratie. Nu nog wachten op veel zon

Panelen zonder mankeren vakkundig geplaatt

Prettige en vakkundige werklui die prima werk afleverden op een van de warmste dagen van het jaar 2020. Puik werk.a

Geen initiatief na klacht

Klacht ingediend en moet vervolgens zelf elke keer bellen. Afgesproken tijden worden niet nagekomen. Wel een werkende installatie door vriendelijk personeel. Ik wacht nog steeds op de reactie van de verkoper!

Slecht

Komen afspraken niet na , als je niet zelf t heft in handen neemt zal er niets gebeuren.

Alles liep op rolletjes met gesmeerde lagers. Afspraken zijn 100% nagekomen en de afwerking was perfect. Ik heb een simpele opmerking. Nadat solar edge door jullie was geactiveerd werkte het perfect. Nu ik het nieuwe programma heb moeten downloaden werkt het niet meer omdat ik de inloggegevens niet heb. Kunnen jullie me hiermee helpen.

Prutswerk

Interne-externe sales was goed, het installeren van de panelen en omvormer prutswerk, sorry, kan er niet meer van maken..

geen goede service achteraf

Over de dag van de installatie niks dan lof voor de werkmannen. Netjes en goed gedaan. Verkoper gaf aan dat de elektriciteitskast nog voldeed, dat was achteraf dus niet het geval. Werkmensen gaven zelf aan dat dit gezegd had moeten worden. extra kosten 700 euro Er is een hoekpan kapot gegaan en die is ondanks diverse keren contact nog steeds niet vervangen. Toezegging gekregen dat buren voor het aanraden van jullie een financiele compensatie zouden ontvangen (150 euro). Ook dit hebben ze nog steeds niet ontvangen. Heb mijn schoonvader door dit alles bij een ander bedrijf laten bestellen

Vriendelijk personeel.

Ben er niet van overtuigd dat ik de juiste dragers heb voor mijn maat zonnepanelen. Ze steken zeker 25 cm over en dat zou wel eens fout kunnen aflopen met veel wind. Ben niet gerust.

Dramatisch slecht (update: goed opgelost)

Het verkoop verhaal was prima, verkoper had verstand van zaken. Prijs was 15% hoger dan de concurrentie. Uitvoering was dramatisch. Er werd gewerkt zonder enige vorm van beveiliging, op het dak. Groepenkast is niet conform NEN1010 aangesloten! Frame op het dak is niet afdoende geaard! Panelen lagen schots en scheef op het dak. Als dit alles niet genoeg was heeft het ruim een half jaar geduurd, voordat de installatie storingsvrij was. Eigen personeel heeft meermaals onder stroom gestaan omdat de aarding niet correct is. Toegezegde vergoeding voor alle problemen heb ik nooit ontvangen, ondanks regelmatige herinnering van mij. Update: Naar aanleiding van deze beoordeling heeft Sunleaves contact op genomen. Aarding is aangepast, groepenkast is gecontroleerd en de vergoeding is inmiddels ook ontvangen. Ondanks alles, toch wel weer goed opgelost.

Onvoldoende

De afspraken worden niet nagekomen. Materialen worden vergeten. Echt een logistieke ramp. Over het materiaal verder heb ik nog geen klagen. Wel dat het meer dan een maand geduurd heeft voordat ze ook daadwerkelijk actief waren. Ik heb 4 keer een vrije dag moeten nemen. Heb ook verder aangegeven dat hier wat tegenover had kunnen staan. En bedoelde ik geen geld, maar een kleinigheid zoals een bosje bloemen voor mij vrouw. Dit heb ik ook aangegeven. Maar die is nog niet aangekomen.

Niet goed

Stroom niet goed aangelegd. Zijn terug moeten komen voor de afwerking Bij montage van 'slimme' meter blijkt connectie van 25 ampere nog te zitten i.p.v. 35 ampere wat doorgegeven had moeten worden. 25 ampere zorgt voor brandgevaar Na levering 1 paneel kapot. Heeft circa 2 weken geduurd voor het vervangen werd

Slecht

Afspraken niet nakomen, Zonnepanelen niet evenwijdig op het dak gelegd, slechte afwerking

Goed. Schaduw bomen ?

Alles werkt ok. Enige opmerking" Bij berekening van opbrengst geen advies rekening houdend met schaduw van bomen."

Zonder meer goed !

Vanaf het eerste contact tot en met de ingebruikstelling was de ervaring goed. Ik heb dan ook Sunleaves aanbevolen bij mijn zoon in Waalre. Hij heeft ook een installatie van Sunleaves aangeschaft. Ik heb echter ook een opmerking. Bij de montage van de panelen zijn niet de afgesproken veiligheidsmaatregelingen toegepast die met de verkoper waren belooft. De monteurs vertelden me dat die beveiliging niet kon worden gebruikt vanwege de overhang van het dak. Ik denk dat de verkoper dat wel geweten zou hebben. Verder alles prima

Netjes gewerkt en heel vriendelijk

Wat een fantastisch installatieteam!!!!

Zonnepanelen zijn redelijk/voldoende, iets minder dan vooraf is aangegeven. Het installatie team is fantastisch, zij hebben geweldig gewerkt. Grote schande naar het bestuur van deze organisatie. Zij laten de installateurs via een ladder alles omhoog schouwen. Zeer jonge mannen die veel te zware blokken beton + zonnepanelen op de schouders, via een traplader, zonder enige beveiliging, 3 verdiepingen omhoog schouwen!!! Ronduit schandalig!!! Echt levensgevaarlijk werk!!! Het zou je kind zijn dat daar werkt, belachelijk gewoon!!! Een trapladder is bedoeld om jezelf naar boven te brengen en niet om goederen omhoog te schouwen. Hiervoor heb je goederenliften. Kwestie van budget??? wat een vuilakken dat bestuur. Dat was echt een levensgevaarlijke klus. Zou het management zelf eens moeten doen. Er zal eigenlijk een melding gemaakt moeten worden bij de arbeidsinspectie. Ik heb de beelden nog op mijn telefoon staan mochten jullie deze willen zien dan laat het maar even weten. Met vriendelijke groet, Harald Smeets.

Matig.

De afhandeling en oplevering van de zonnepanelen heb ik goed gekeurd bij plaatsing. Maar bij mij blijft achteraf een min punt. Wat mij stoort is hoe de kabel van dak naar kelder geplaats is. Mits dit goed geplaats was, zou ik over de totaliteit een veel hoger punt gegeven hebben.

snelle levering/montage en goede afwerking

zie hierboven

Gasthuisgraaf 10

6136 KS Limburg

06 42108474

Over Sunleaves Zonnepanelen

Met de zon als bron, helpt Sunleaves je om energie op te wekken en slim te gebruiken. Met uitgebreide elektrotechnische kennis op het gebied van zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen en airconditioning helpen we jouw volledig zelfvoorzienend te zijn. Sunleaves is op dit gebied een innovatieve leverancier en installateur van energie-opwekkers én slimme gebruikers voor de particuliere en zakelijke markt. Het breed gecertificeerde team van experts adviseert en begeleidt bij elke stap van het proces van veilige elektrotechnische installaties, hoogwaardige producten, persoonlijk advies, support en garantie. Het persoonlijke en laagdrempelige klantcontact is ons kenmerk, een klanttevreden van 5 sterren is het doel.