Geweldig,

Via een kennis bij u terecht gekomen, en een offerte aanvraag gedaan. Zeer snelle reactie met een marktconforme prijs. Na bestelling werd er volgens afspraak vorm gegeven aan het uitvoeren van de werkzaamheden door kundig en vriendelijk personeel. Met twee woorden, Geweldig afgehandeld.

goede services. Er wordt gedaan wat je van hun vraagt.

Het herplaatsen na de diefstal is goed verlopen. De panelen zijn nu extra verankert en dat geef een veilig gevoel. Sunleaves doet wat van hen gevraagd wordt. De mensen zijn stipt op tijd en leveren goed werk af. Al met al dus toppie!

Uitstekend bedrijf

Klantvriendelijke medewerkers. Komen de gemaakte afspraken na.

Professioneel en zorgvuldig gewerkt!

Van A to Z alles goed geregeld.

Bedrijf is echt een aanrader!

Goed geinformeerd

Goed geïnformeerd kundig en vriendelijk

Duidelijke uitleg

Correct geholpen en afgehandeld

Zeer te vreden

goede afspraken klantvriendelijk betroubaare en erf vriendelijke instelateurs

Alles goed geregeld!

Nette service, duidelijk, snel behulpzaam.

Top bedrijf

Keurig op tijd aangekomen werd meteen begonnen met kabels trekken , beveiliging aanbrengen ,bevestigingsbalken uitlijnen , platen erop, aansluiten en klaar. 5 uur werk. Bekabeling vanaf dak had netter gekund.

Prima en tevreden

De zonnepanelen werken prima. De service, plaatsing en uitleg waren prima.

Netjes geplaatst. En bij vragen meteen geholpen

erg tevreden.

plaatsing van groep had beter gekund.

snelle en correcte levering en vriendelijk personeel

goede ervaring kan alleen niet per zonnepanelen op de app uitlezen

Goed bedrijf met goeie prijs kwaliteit

Ik heb de installatie zelf gedaan en is door Sunleaves gecontroleerd en geactiveerd.

Heel vriendelijk personeel die mee denken en overleggen.

Op tijd overleg en regelen. klaar.

Alles prima afgehandeld

Zeer vriendelijke mensen, met verstand van zaken.

Goede en duidelijke informatie en samenwerking

Prettige samenwerking alleen aanvraag BTW teruggaaf liep niet perfect. Na telefonisch contact met Solartax is het opgelost en hebben we het inmiddels ontvangen.

Alles op tijd en volgens afspraak geleverd

Informatie vooraf met duidelijke uitleg over mogelijkheden en plaatsing.

Duidelijke communicatie. Komen afspraken na. Regelen belastingteruggaaf uitstekend. Bij plaatsing van de zonnepanelen werd snel en goed gewerkt. Heel correct en beleefd personeel. Alles werd opgeruimd voordat ze vertrokken. After sales is ook heel goed. Nog dezelfde dag werd ik gebeld door een medewerker met de vraag of alles naar wens verlopen was. Ik kan geen enkel verbeterpunt opnoemen.

alles goed geregeld

Goede voorbereiding, correcte uitvoering en oplevering.

De panelen zijn geplaatst op ons gemeenschapshuis. Wij hadden twee doelen: 1 een milieu doelstelling en 2: een lagere energie rekening. Beide doelen zijn/ worden behaald. Dit wordt bovendien heel goed in beeld gebruikt door ons Solar Fox milieu informatie systeem. Uw bedrijf is één van de vijf bedrijven die mede investeerder zijn in dit systeem.

Duidelijke, goede en snelle communicatie

Punt van verbetering, bij installatie is aangegeven dat de kabel richting meterkast over de muur gaat lopen. Dit is nooit afgesproken en ziet er voor het oog niet uit. Na enige moeite is er makkelijk een weg intern gevonden.

Werkt allemaal prima

Sunleaves kan ik bij iedereen aanbevelen. Goed werk geleverd

Gasthuisgraaf 10

6136 KS Limburg

06 42108474

Over Sunleaves Zonnepanelen

Met de zon als bron, helpt Sunleaves je om energie op te wekken en slim te gebruiken. Met uitgebreide elektrotechnische kennis op het gebied van zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen en airconditioning helpen we jouw volledig zelfvoorzienend te zijn. Sunleaves is op dit gebied een innovatieve leverancier en installateur van energie-opwekkers én slimme gebruikers voor de particuliere en zakelijke markt. Het breed gecertificeerde team van experts adviseert en begeleidt bij elke stap van het proces van veilige elektrotechnische installaties, hoogwaardige producten, persoonlijk advies, support en garantie. Het persoonlijke en laagdrempelige klantcontact is ons kenmerk, een klanttevreden van 5 sterren is het doel.