super

goed service leuk team snelle plaatsing en goede uitleg

De monteurs kwamen met een beter plan om de zonnepanelen anders te leggen. Ze hebben alles naar wens gemaakt en afgewerkt en de verpakking ook meegenomen. Dus we zijn dik tevreden.

Helemaal top

Van begin tot eind gewoon goed geregeld. Vriendelijke mensen die betrouwbaarheid uitstralen.

Super bedankt

Goed en super service

Project naar tevredenheid uitgevoerd

Panelen met kleurverschil zijn naderhand vervangen. Administratieve zaken zoals btw teruggave, aanmelding, app etc. zijn prima geregeld. Afspraken zijn nagekomen.

Snelle levering en klantvriendelijk .

Tussen het moment van besluit en het daadwerkelijk plaatsen van de panelen zaten nog geen 4 weken. Aardig en deskundig personeel hebben de panelen geplaatst en aangesloten. Kortweg, we zeer tevreden. Iedereen bedankt bij Sunleaves

Goed advies! Kwaliteit!

Door het goede advies van een van de vertegenwoordigers, die erg goed bereikbaar is, heb ik nu een mooie set zonnepanelen op mijn dak liggen. Goed werk van de monteurs!

Kwaliteit en service, een twee eenheid. Buitengewoon ouderwets goed.

Opvallend is hoe goed er naar de klant wordt geluisterd. Je wordt niet in de rede gevallen. Na het gesprek wordt er snel en adequaat gehandeld. Krijg je uitleg over het hoe, wat, waarom, wanneer en wie. Subliem.

Vakkundig advies, duidelijk en op maat gesneden.

Goede en uitgebreide informatie over de kosten, voordelen en milieuvriendelijke aspecten van de zonnepanelen.

Prettig bedrijf en goede producten

Duidelijk uitleg bij het intake gesprek Ze weten waar ze het over hebben Prettige monteurs die de installatie hebben geplaatst. Duidelijke communicatie via telefoon en mail

Goed advies en goede prijs/kwaliteit verhouding

Monteurs ook kundig en gemotiveerd

Goede ervaring netjes gewerkt

Goed en netjes gewerkt en goede uitleg

Prima bedrijf, komt keurig afspraken na

Kwamen op de afgesproken datum op de afgesproken tijd. Na een paar uur was de installatie voltooid.

klantgericht

start met een persoonlijk gesprek aan huis waarbij mijn wensen uitgangspunt zijn. De prijs is marktconform. Montage van panelen als meterkast perfect. Snel en medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk. Alles netjes achtergelaten.

uitstekend

De installatie van de panelen was binnen een paar uur klaar. Op een klein detail na zijn bedrading en dergelijke prima uitgevoerd. Sinds de installatie heeft het nog niet geregend, dus ik moet nog even afwachten of er geen lekkage komt.

Plaatsing van de zonnepanelen goed verlopen, elektra iets minder

In de loop van de morgen werden de zonnepanelen geplaatst en de kabels getrokken, aardig personeel, niks geen rommel. In de loop van de middag kwamen de elektriciens, deze hadden meer moeite om het goed voor elkaar te krijgen.

netjes en goed gewerkt

top

Slecht

Dit bedrijf komt goed hun afspraken na . Ze spreken tijd af . Je blijft hele avond thuis maar komen Niet opdagen . Bellen zelfs niet even netjes af . Bij een eerste afspraak niet op komen dagen . Komt wel heel erg professioneel over . Ik zou nooit met ze in zee gaan . Om zonnepanelen te kopen .

Uitmuntend

Zeer leuke gasten. Erg vriendelijke en netjes. Meedenkend. Aangeraden door vrienden en ik zou ze ook zeker aanraden.

Goed vooroverleg, ook over kabelroute, prettig gesprek en goed advies. Uiitvoering top, ook de werkzaamheden in de meterkast. Vakkundige monteurs, vriendelijk en meedenkend. Kortom, aanbevelingswaardig!

zeer slechte service en nazorg

klacht meermalen telefonisch gemeld ,maar geen enkele reaktie terug gehad tot nu toe . belabberde service heeft dit bedrijf .

Professioneel

Goed vakbekwaam werk verricht.

Vakkundige plaatsing en perfecte service

Perfecte begeleiding en uitleg van A tot Z

Afspraken goed nagekomen.

montage ploeg werkt netjes, na montage alles opgeruimd. Elektriciens denken met je mee. Zoeken de beste oplossing. Ik ben zeer tevreden.

top

goede arbeiders

Gasthuisgraaf 10

6136 KS Limburg

06 42108474

Over Sunleaves Zonnepanelen

Met de zon als bron, helpt Sunleaves je om energie op te wekken en slim te gebruiken. Met uitgebreide elektrotechnische kennis op het gebied van zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen en airconditioning helpen we jouw volledig zelfvoorzienend te zijn. Sunleaves is op dit gebied een innovatieve leverancier en installateur van energie-opwekkers én slimme gebruikers voor de particuliere en zakelijke markt. Het breed gecertificeerde team van experts adviseert en begeleidt bij elke stap van het proces van veilige elektrotechnische installaties, hoogwaardige producten, persoonlijk advies, support en garantie. Het persoonlijke en laagdrempelige klantcontact is ons kenmerk, een klanttevreden van 5 sterren is het doel.