Super goede service

Sunleaves was mij aanbevolen dankzij positieve ervaringen in mijn familie. Mijn eigen ervaring is ook erg positief. Goede uitleg bij kennismaken en goed overleg over de plaatsen Instaleren ook zeer professioneel. Goede aanrader!

Een prettig en betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen.

Heldere uitleg en offerte. Snelle service, op tijd en volgens afspraak. Goede nazorg. Kundig en vriendelijk personeel.

Goed Team!!

Op de dag voor de Kerst vorig jaar hebben wij 12-panelen laten leggen op ons platte dak. Het Sunleaves team, bestaande uit 3 jonge lokale gasten hebben de panelen, ondanks het slechte weer, in record tijd geinstalleerd. Het aanmelden voor btw teruggave werd door Sunleaves voor ons geregeld. De prestatie van het systeem is via een app te monitoren, wat erg leuk is om dagelijks te bekijken. Vrienden en buren waren door onze referenties nu ook zeer geïnteresseerd om panelen te leggen met Sunleaves. Met dank van ons. Gtz Martijn en Veronique.

Foutjes leverancier

De frame’s zaten aan elkaar in één systeem maar omdat de panelen zich zelf in de schaduw zetten is het frame losgekoppeld en zijn de paneelrijen uit elkaar geschoven over het grint . Vraag : Is wind garantie gewaarborgd. Ook is de omvormer niet vast aangesloten (was afgesproken) en was geen goede handleiding te vinden maar is en wordt door Kevin opgelost. Na inst. App. bleek ik al voor 10 Kwh een bedrag van € 246,- terug verdient te hebben. Hierover contact gehad met Kevin , deze heeft een aanpassing laten doen.(leverancier???) Daarna blijkt dat in de App. de waarde 6675 Kw gewijzigd is naar 6,68 Kw. ( moet nog aangepast worden: leverancier???) Verder is er met €0,23 gerekend i.p.v. in de instelling kosten €0,21. Omdat ik geprobeerd heb dit zelf te wijzigen via NIEUW zijn er nu 2 inst. een van 6.68kw en een die ik ook niet kan weghalen van 6 kw. Frame’s en App. zijn door leverancier te verbeteren. De garantie papieren van u en leverancier heb ik nog niet ontvangen, maar vertrouw erop dat dit nog gebeurt. Advies om voor de automaat een sticker te maken i.p.v. met viltstift opschrijven. U kunt hierover ook contact opnemen via tel.06 51060609

Proficiat met uw personeel

Offerte zonnepanelen aangevraagd bij Sunleaves. Snelle reactie. Duidelijke schouw van de woning, duidelijke informatie. Duidelijke snelle offerte. 3 monteurs op dag van montage zonnepanelen. Keurig correct en zeer beleefd personeel. Snelle werkers. Duidelijk op elkaar ingespeeld. Duidelijke uitleg werking van omvormer; hoe af te lezen. Na montage werd dag erna geïnformeerd of alles correct was verlopen. Na een opmerking dat een rood gekleurde kabel op het dak zichtbaar was, direct dezelfde dag teruggekomen en kabel netjes, uit het zicht, weggewerkt. Niets dan lof over correct personeel en het geleverde werk.

Uiteindelijk een mooie oplossing

In december 2020 panelen laten leggen, levering en installatie waren prima. Ik ben benieuwd naar het rendement want dit zijn de donkerste weken van het jaar.

Prima afgehandeld.

Zonnepanelen zijn netjes geplaatst en afgewerkt. Prima personeel. De eerste Khw zijn geleverd.

Niks aan te merken. Goed verlopen

Goede communicatie, prettige werklui.

prima service

aardige jongens zover ik het kan beoordelen: goed werk gelevers

Tevreden

Ongeveer 1 maand geleden heeft Sunleaves bij ons zonnepanelen geïnstalleerd. Wij werden, ons inziens, goed geïnformeerd. Installatie is goed en efficiënt verlopen. Tot nu toe zijn wij best tevreden. Ik hoop dat het zo blijft

Mijn ervaring ervaar ik zeer goed

Ik zou Sunleave zeer zeker An aan andere mensen aan bevelen.

Een fijne ervaring goeie voorlichting gehad en bij vragen ook meteen antwoord en indien nodig kwamen ze het meteen of maakten een afspraak...(2kappen later geplaatst)

Perfect alles afgewerkt

Ik kan alleen maar lovende woorden vertellen over dit bedrijf. 3 bedrijven thuis laten komen. Sunleaves bv had qua opbrengst de beste panelen. En nog eens de beste prijs! Netjes gewerkt en een goede uitleg over het het systeem gekregen! De mannen waren heel vriendelijk! En alles netjes opgeruimd. Dus ik ben een heel tevreden klant.

Goed met een Kantekening

Als de verkoper komt de heer Stan Jongerius dan kan er alles !! had netjes gevraagd als de panelen liggen om dan samen btw teruggaaf en declaratie papieren in te vullen, ohhh dat was geen probleem zij hij hoefde maar te bellen kwam hij ??? dus mooi niet hoe ze een keer op dak lagen en je mijnheer Stan insprak op telefoon belde hij nog niet eens terug dus dat is heel jammer dat deze gast zo met mensen om gaat veel beloven en niet nakomen !! telefoon gepleegd met firma en deze toestand uitgelegd meisje was zeer vriendelijk en heeft met mij samen dit opgelost aan telefoon 5 min werk en was klaar !! jongens wat montage deden hele groep was super bedankt firma is in orde maar heer Stan Jongerius zou ik niemand aanbevelen een vette onvoldoende zo ga je niet met klanten om sorry !!!

Prima geregeld

Er waren alleen wat misverstanden over de dag van plaatsen. Planning niet helemaal in orde. Hier valt nog te verbeteren. Verder prima service.

goed overleg bij problemen.

de zonnepanelen zijn keurig aangebracht en functioneren goed. Helaas heb ik 'n klacht inzake de omvormer. bij het plaatsen van 'n 2de string is de notatie niet meer correct. vaak krijg ik ,n niet ingevuld overzicht. Dit is tot op heden nog niet aangepast.

Niks op aan te merken.

Panelen snel gemonteerd en aangesloten . Alles netjes opgeruimd incl. omgewisselde pannen.

Goed werk geleverd

Goed vakwerk geleverd, netjes alles opgeruimd

Slechte communicatie en redelijke afwerking

Er is geen mail gestuurd of contact geweest hoe laat ze precies kwamen voor het plaatsen van de panelen. Het plaatsen en aansluiten was verdeeld over 2 dagen. Daarna zijn ze nog een keer terug geweest omdat de dakpannen scheef terug gelegd waren.

super

snelle service en vriendelijk personeel, super!

De installatie verliep wat moeizaam

In eerste instantie waren we erg tevreden. Helaas is er niet goed gekeken naar de mogelijkheden tot aansluiten van de panelen. Dit tot grote ergenis van ons en degene die ze kwamen plaatsen. Ze zijn totaal 3x langs geweest en uiteindelijk loopt de kabel midden over het plafond in de hal omdat er geen andere mogelijkheid was. Ik heb heel veel moeten nabellen en had verwacht dat het allemaal wat minder moeizaam ging. En dan heb ik het niet alleen over de installatie. Na 3 weken had ik nog geen overzicht van wat de panelen eigenlijk deden. Ook zijn ze terug moeten komen omdat er slecht was afgewerkt en de kabels bloot lagen. Ze hebben het uiteindelijk wel netjes afgewerkt.

verkeerde v

je spreekt met de verkoper 52,00 euro af dan krijg je de eerste afrekening, dat is nog goed maar de tweede keer was een keer 60 euro afgehouden en dan bel je op voor te vragen hoe dat zit daar weten zo genaamd geen antwoord op moet je maar bellen met de svn bank en deze verwijzen ons weer naar jullie. wij zijn verkeerd geïnformeerd door Dhr Eric bos en dat was geen afspraak wat wij waren overeengekomen als ik het nog een keer moest doen dan was de keuze toch wel op iemand anders gevallen

Ondanks corona super

Het begint al aan de voorkant, Gaston onze adviseur. Goed gevoel overgehouden aan het gesprek, goede uitleg gekregen. Hij dringt niet op, dat kon ik niet van ieder bedrijf zeggen. Dus was de keuze snel gemaakt. Door Corona waren er zieken. Ondanks dat er een minimale bezetting was op het moment van installeren maar 1 persoon ipv 3. Heeft Tom bij ons super werk geleverd, vervolgens is op de tweede dag alles afgerond. Netjes gewerkt..een aanrader!! Ik zou weer kiezen voor Sunleaves. Zonnige groetjes uit Kerkrade

Waardeloze planning

3 weken over gedaan om de zonnepanelen geïnstalleerd te krijgen. Eerst geen materiaal o.a steiger omdat bus gestolen zou zijn. Hebben zelfs materiaal van ons moeten lenen. Dan was er te veel wind. Dan eindelijk de derde week wel kunnen plaatsen. En dat in een heel zonnige periode. Wij hebben al met al dus heel wat opbrengst gemist.

Afronding levering

De afronding van de levering was slecht.

Gasthuisgraaf 10

6136 KS Limburg

06 42108474

Over Sunleaves Zonnepanelen

Met de zon als bron, helpt Sunleaves je om energie op te wekken en slim te gebruiken. Met uitgebreide elektrotechnische kennis op het gebied van zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen en airconditioning helpen we jouw volledig zelfvoorzienend te zijn. Sunleaves is op dit gebied een innovatieve leverancier en installateur van energie-opwekkers én slimme gebruikers voor de particuliere en zakelijke markt. Het breed gecertificeerde team van experts adviseert en begeleidt bij elke stap van het proces van veilige elektrotechnische installaties, hoogwaardige producten, persoonlijk advies, support en garantie. Het persoonlijke en laagdrempelige klantcontact is ons kenmerk, een klanttevreden van 5 sterren is het doel.