zeer goed zoals altijd

ben al jaren bij dit bedrijf en altijd dik te vreden

Professionele en uitstekende service

Professionele en uitstekende service

Goed en snel en correct geholpen

Prima garage

Prettig en correct bedrijf.

Onlangs een mooie E Pace aangeschaft bij dit bedrijf. Goede correcte inruilprijs gekregen voor mijn huidige auto en dan is de deal snel beklonken. Zeer te spreken over zakendoen met Jan en met een goed gevoel richting Friesland gereden in mijn E Pace.

Komen afspraken na

Doen wat nodig is en in overleg! Wordt altijd vriendelijk geholpen

Altijd perfect communicatie en meedenken!

Hier zouden veel onderhoudsbedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Open, transparant (voorbeeld: je vervangen onderdelen en olie monsters worden apart in een bak bewaard om bij ophalen van de auto gedetaileerde uitleg te krijgen, top!). Sta je met pech dan weten ze een oplossing. Ga zo door!

net bedrijf , aardige eerlijke mensen

Goed geholpen mooie auto gekocht met weinig km, netjes afgeleverd.

Helemaal prima

Vooraf goed geïnformeerd en netjes uitgevoerd Qilco

Helemaal goed!!!

Prima service, uitleg e.d. Zoals altijd!!!

Uitstekend bedrijf, komt afspraken na en vriendelijk personeel.

Na een grote beurt van mijn auto (Jaguar xj diesel, 2005) die overigens perfect uitgevoerd is, had de auto een laat gasrespons. Na een telefoontje even langs gereden, bleek er een slang van de luchttoevoer naar de motor losgeschoten.. Gelijk werd er een massa meter nagekeken, en de ruitenwisser vloeistof bijgevuld. Wat zijn de kosten vroeg ik, helemaal niets! Wat een geweldige service, en wat een aardige mensen! En de auto rijd weer als een nieuwe! Breng je auto bij de man, die hem ook maken kan. Echt specialisten bij Van Dreven, en prijs/kwaliteit/kennis, zijn in een hele goede balans!

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Altijd even tijd voor een praatje.

Klqntvriendelijk, snel en goed geholpen!

Heb een prachtige Discovery mogen aanschaffen. Het hele proces ging erg prettig en werd nog verrast met een heerlijk wijnpakket!

Gewoon goed

Vriendelijk Komen afspraken na zeer goede service nette verzorgde garage Geen mooie praatjes maar gewoon doen.

Normale mensen voor een normale prijs!

Ze bellen eerst netjes voor reparatie, geen verrassingen

Ook voor zoekopdracht een goed adres

Wilde mijn auto weer inruilen, maar Land Rover kun je niet zomaar overal kwijt, je moet daarvoor wel kennis van zaken hebben. Autobedrijf J. van Dreven weet wel raad met wat apartere auto's, en ze zochten gewoon de auto die ik hebben wilde, en ruilden met plezier mij Discovery in.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen bij de aanschaf van een andere auto, Klantvriendelijk en goede service al vele jaren.

Vertrouwd en uitstekend familiebedrijf

Al bijna 50 jaar klant. Jan was een ventje van een jaar of 10 toen ik de 1ste auto kocht bij zijn vader Joop. Jan volgde zijn vader op en heeft er een prachtig bedrijf van gemaakt en de geschiedenis herhaalt zich want nu zit Johan zijn zoon ook alweer in het bedrijf. Het vertrouwen en aandacht voor de klant is in al die jaren niet veranderd. Complimenten ook voor het personeel. Hoop nog vele jaren bij ze te mogen komen.

Een top bedrijf!!

Ze hebben een zoekopdracht voor mij uitgevoerd en dat is goed bevallen! Een mooie auto gevonden en alles snel geregeld!

No nonsense autobedrijf zoals het hoort!

Eerlijk, recht door zee en geen verkooppraatjes

Uitstekende zorg voor de auto.

Het is altijd weer een leuke ervaring bij v Dreven garage. Tijd voor een praatje met een kop koffie.

Uitstekend bedrijf met vakmensen

Heb mijn Landrover Discovery III gekocht en ook in onderhoud bij van Dreven 4x4. Vanaf het eerste moment schept dit bedrijf vertrouwen in het gehele aankoopproces, maar ook voor onderhoud. Alle medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, correct en ter zake kundig en transparant. Ik ben een zeer tevreden klant.

Nvt

Snel geholpen, storing gevonden en opgelost.

Top bedrijf met deskundige medewerkers

Super ervaringen bij Autobedrijf van Dreven. Wij zijn al jarenlang klant en of het nu om een aan te kopen auto gaat of om het onderhoud van je auto, je hebt altijd met deskundige en vriendelijke medewerkers te maken. Ook als er wat aan je Jaguar mankeert wordt alles gauw en deskundig opgelost. Een top bedrijf waar wij met veel plezier elke keer weer naar terug gaan!

Snel, klantvriendelijk, denken met je mee

Prettig bedrijf, weten waar ze het over hebben als het gaat over Land-Rovers. niet goedkoop (kan dat uberhaupt met een Range Rover Vogue? ) maar wel uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. Gratis vervangend vervoer, flexibel, communiceren helder en komen afspraken na ook als het een keer niet gaat zoals het had moeten gaan. Keurige gewassen auto na groot onderhoud. het zijn de details die het verschil maken.

Wormshoefweg 25

6741ZG Lunteren