Geweldig autobedrijf, super service!
Online op zoek gegaan naar een grotere gezinsauto. Op die manier bij de toen nog voor mij onbekende garage gekomen. Na de nodige reviews te lezen op deze site over de garage werd mijn vertrouwen gewekt, en was de afspraak snel gemaakt. Bij de garage aangekomen kennis gemaakt met de verkoper Len. We gaven aan dat we interesse hadden in twee grote gezinsauto’s maar nog twijfelden. We hebben in beide auto’s een proefrit kunnen maken. Len was uiterst behulpzaam met alle informatie voorzien en parkeerde de auto’s naast elkaar zodat we nog beter vergelijking konden maken. We kregen een goede inruilwaarde voor onze oude auto en hebben de keuze toen gemaakt tussen de twee nieuwe auto’s. Len ging nog even de auto gereed maken waarna we hem na een week konden ophalen.
Len gaf aan dat als er iets met de auto zijn zijn we garantie hadden om dit te repareren. Vervolgens kregen wij het 06 nummer van Len en hebben we ons na een maandje gemeld met een paar kleine dingetjes die verholpen moesten worden. Was allemaal geen enkel probleem en werd vervangen onder de garantie. Nu nog steeds erg tevreden over hoe alles verlopen is!
Kortom: betrouwbare en goede garage, die woord houdt en eerlijk is. Ik heb sinds ons bezoek de garage al meerdere keren aanbevolen aan kennisen. Mochten we ooit eens toe zijn aan een andere auto, ga ik zeker tussen het aanbod van deze garage kijken. Super!