Blij met onze nieuwe Passat! Fijne gesprekken met kennis van zaken!

Heel kort om top bedrijf :)

Rustig, vol aandacht en heel kundig!

Fijn geholpen en vakkundig geadviseerd over de aankoop van een andere auto, ander merk, heel blij mee, rijdt als een zonnetje!

Zeer betrouwbaar

Onlangs een auto gekocht (+ auto ingeruild) bij Autohuis Salland. Super service, zeker een aanrader!!

Eerlijk, open communicatie, vakkundig, vriendelijk, prettig zaken doen

Eerste keer dat ik bij Autohuis Salland kwam. Werd vriendelijk ontvangen door Teun en na het maken van een proefrit was het voor mij duidelijk. De auto wilde ik graag kopen. Met de prijs waren wij het snel eens maar ook wat betreft de inruil van mijn eigen auto. Vervolgens donderdag mijn auto opgehaald. Zowel Teun als zijn personeel gaven mij het gevoel, de klant is koning. Teun hartstikke bedankt en heel veel succes. Mijn auto ga ik daar via Teun ook in onderhoud doen.

Beter dan andere autobedrijven

Autohuissalland heeft me overtuigd. Top service, ik ben heel tevreden met mijn aankoop!!

Uitstekende service en occasions

Prima Autohuis. Goede en vriendelijke communicatie. Ook nadien prima service. Je kunt hier zeker met een gerust hart een auto kopen. Bedankt Teun.

Tevreden met mijn Aygo! Service van A tot Z

Tijd geleden bij Teun en zijn Autohuis Salland aangeklopt in de zoektocht naar mijn eerste auto. Na een prettig gesprek nam Teun de moeite om zelfs buiten zijn huidig aanbod in occasions te kijken; wat resulteerde in een mooie Toyota Aygo waar ik tot op de dag vandaag nog super veel plezier aan beleef!

Stationsstraat 11

8152 BH Lemelerveld