Eindresultaat conform tekening en opdracht.

Goede, snelle start van de bouw. Tijdens de afbouw liet de coördinatie enigszins te wensen over. Afspraken met onderaannemers niet altijd helder. Afbouw liep hierdoor behoorlijk uit.Wel Open en transparante communicatie. Uiteindelijk goede afwerking van alle punten.

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Prima communicatie en vakwerk!

Bij ons hebben ze een draagmuur doorgebroken en dat zeer vakkundig en netjes gedaan. In eerste instantie hebben ze een duidelijke begroting gegeven en alles zoals afgesproken uitgevoerd. Gewoon vakwerk!

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Van Ruisdaelstraat 5

7731 SW Ommen

0529- 45 16 19

Over Horsto Bouw Ommen BV

Vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn 3 belangrijke kenmerken van onze werkwijze. Wij bouwen, verbouwen, renoveren, restaureren en onderhouden woningen en bedrijfsgebouwen naar wensen van de klant. We zijn gespecialiseerd in nieuwbouw van (schuur)woningen en leveren maatwerk vanaf ontwerp tot aan de oplevering en verder!

Over Bouwnu