Tot heden top

Tot heden top en klantgericht en meedenkend

Vertrouwen in het advies en mogelijkheden

De verkoper dacht goed met ons mee en checkte (on)mogelijkheden alvorens mee te gaan in ons enthousiasme. Was goed op de hoogte van het assortiment en nam de tijd. Niets werd ons opgedrongen….

Verkoop- en inmeettraject is perfect geregeld

Uitstekend. Hoop dat dit een voorbode is voor de uiteindelijke levering en plaatsing

Zeer goede ervaring

Vooral door de relaxte en ontspannen houding van Robert, de verkoper, hadden wij een zeer goed gevoel over de aanschaf van onze keuken.

Prima, goed!

Vriendelijk geholpen, ondanks goede voorbereiding toch een langdurige afspraak dat wel, maar is voor het goede doel.... (bovendien waren de bitterballen lekker!). We zijn benieuwd hoe het traject verder gaat verlopen.

Geholpen door vakmensen

In de showroom geholpen door Joannie, vakkundig meedenkend en oplossingsgericht. Plaatsen van de keuken door Vincent. Uitstekende vakman, kijkt eerst voor hij wat gaat doen. Zeer secuur en geeft duidelijk antwoord op gestelde vragen. Problemen kent hij niet, het zijn voor hem uitdagingen. Ook lof voor Gerard (weet de naam niet zeker, was er de 1ste dag) en Peter op de 2e dag,

Afspraken komen ze goed na. Zeer goed behandeld door de verkoper!

goede levering / zeer bekwame monteur

in showroom goed geholpen en geadviseerd. levering volgens afspraak. zeer bekwame monteur voor de installatie van de keuken.

Goede en vriendelijke service

Geweldige monteurs. Dachten ook creatief mee

Geweldige monteurs met veel vakkennis.

vriendelijke behulpzame mensen met veel kennis

Mijn ervaring met Mandemakers Barendrecht is tot nu toe prima. In maart wordt hij geplaatst en kan ik daarna een volledig bericht schrijven.

Zeer goed en vriendelijk geholpen.

Ontvangst erg vriendelijk en kundig en nemen echt de tijd voor de klant.

Uitstekende en snelle service

Op maandag gebeld dat de kraan kapot was en de volgende dag al kwam een monteur deze repareren. Top!

compleet

wij hebben een keuken met al onze wensen. we werden gehoord hadden een eigeninbreng. al met al een hele goede ervaring

uitstekende adviezen en prima montage

Adviezen en voorlichting bij aankoop uitstekend. Verdere communicatie over bestelling en nogmaals bestelling en definitieve bestelling ging wat te ver. Iedere keer controleren of alles wel klopt is voor de klant lastig als soms kleine details veranderen. Tip: Vermeld duidelijk( nog duidelijker met ROOD) dat betaling geschiedt bij aflevering van de keukenonderdelen en niet na montage. Tot zover zijn we zeer content met de keuken. We hopen dat de nazorg ons ook tot tevredenheid zal stemmen.. Vriendelijke groeten van Fam. Bosselaar

Een mooie locatie met deskundig personeel

De ervaring die wij hebben met de verkoper Fons is zeker een 10 waard. Wat een kundig, gezellig, opgeruimd, optimistisch en energiek mens is dat. Altijd bereid antwoorden te geven en oplossingen te zoeken ook als de handtekening gezet is, TOP! Goede adviezen gekregen en het resultaat is er na behalve dan dat ik nog een prullenbakje mist en een deel van de apparatuur niet geleverd kon worden. Snap dat er doorgeschoven wordt maar als de keuken zolang van te voren besteld is en je hoort 1 dag van te voren dat iets niet leverbaar is dan kun je ook geen maatregelen meer nemen. Had verwacht van een grote onderneming als Mandemakers dat zij met de groten der aarde op apparatuur gebied wel betere afspraken zouden hebben. Het is een triest gezicht je nieuwe keuken met gapende gaten te zien staan!

keurig geholpen in een leuke sfeer

Verkopers namen alle tijd en zonder enige druk werd alles goed uiteengezet.

Wij voelden ons erg op ons gemak. Ontspannen sfeer. Werden uitstekend te woord gestaan. Er werd in mogelijkheden en oplossingen gedacht. Kortom, wij vinden Mandemakers top.

Absoluut erg goed en efficiënt geholpen

In korte tijd aan een prachtige keuken geholpen. Meedenken met onze wensen, niet pusherig en wel duidelijk. Goede tips ontvangen en erg plezierig geholpen door Floris.

Zeer vriendelijk en meedenkend persoon

Zeer positieve ervaring

goed geholpen

positief

Top alles geregeld!!

Vanaf advies van aanschaf tot montage alles top geregeld!! We zijn erg tevreden. Bedankt heren!!!

Positief en teleurstellend

Tijdens het gesprek in de showroom was ik heel positief. Aardige en behulpzame verkoper. Keuken uitgezocht naar mijn wens. We hebben aangegeven zelf de keuken te plaatsen. Dit hebben we gedaan aan de hand van de tekening die gemaakt is door de verkoper. Helaas is in de tekening niet het losse plankje van 10 cm getekend waardoor we, na het plaatsen van de keuken, ruimte van 10 cm over hadden, en erachter kwamen dat dit losse plankje er nog tussen moest. Bij dit plankje zat geen beschrijving en toebehoren. Ook hebben we hierdoor een leiding moeten verplaatsen. Al met al heeft het ons een aantal extra uur, verleggen van leiding en teveel gezaag in het kastje van de spoelbak gekost wat niet nodig was geweest als de tekening correct was. Ik heb bij aanbevelen op Ja geklikt omdat ik ontzettend blij ben met mijn keuken.

Wij hebben onze eerste keuken bij Mandemakers en zijn hier heel blij mee. We zijn geholpen door Floris die ons super advies op maat heeft gegeven! Ook met vragen werden we snel geholpen. Het is nog wel even wachten de keuken omdat we nieuwbouw hebben, maar ook dit was geen probleem. Tevreden!

Erg goed

Wij zijn uiterst tevreden met onze droomkeuken.

Pesetastraat 2

2991 XT Barendrecht

Over Mandemakers Keukens Barendrecht

In onze prachtige vestiging in Barendrecht verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!