Barendrecht heeft een toppertje

De voorbereidingen naar een nieuwe keuken is overal maar kijken, inspiratie opdoen, vragen stellen, advies willen hebben. En hoe vaak is het niet gebeurd dat je zeker welkom bent om te kijken, maar tijd voor vragen die is er niet, laat staan dat je iemand zoekt die echt even met je meedenkt.!wij hebben die nergens gevonden, totdat we bij Mandemakers in Barendrecht kwamen. Hier was je als klant welkom, werd er geluisterd en meegedacht, eerlijke feedback gegeven en daags later hebben we samen onze wensen goed doorgesproken. Deze zijn in een mooie drie D gezet, welke we mee hebben gekregen. Joanie was voor ons een regelrechte schot in de roos en uiteindelijk hebben we besloten om met elkaar in zee te gaan. We zijn eerlijk geholpen, hebben goede feedback gekregen op onze wensen, erbij vooral ook creatief meegedacht en wij hebben dat als top ervaren. Nu wachten tot de plaatsing volgend jaar. Wij hebben er zin in. En oh ja, de dames aan de receptie zijn ook toppers, dat mag best wel even gezegd worden..

lekkergoed

goede ervaring

Doen wat zij beloven

Prima geholpen in de showroom en goede aftersales achteraf. Bij oplevering van de keuken waren wat punten die aangepast moesten worden. Deze hebben ze allemaal opgelost.

Prima ervaring voor mij, heel prettig geholpen

Vanaf het eerste bezoek tot aan de levering en montage was ik verrast door de professionele afhandeling op álle niveaus Heel prettig om mee te maken. Het resultaat was nog mooier dan ik me had voorgesteld. Een aanrader!!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over alle facetten van het plaatsen van de nieuwe keuken. Alles verliep volgens planning en naar volle tevredenheid.

Goede service en flexibiliteit bij montage vraagstukken

In zijn geheel tevreden over de keuken en montage

Prima service , mooie keuken

Alles is goed verlopen, In overleg, Geen klachten.

Alles uitstekend en zorgvuldig geregeld.

Vanaf het kopen tot en met de installatie keurig geregeld.

Deskundig en goed geadviseerd - aanrader

Het verkoopproces verliep vlot en soepel. Keuken aangekocht bij Mandemakers Barendrecht - geholpen door mevr. Uyterwaal. Er is goed meegedacht in kleurstelling - indeling en geschikte apparatuur. Ik kan Mandemakers aanbevelen. Montage voorjaar 2022, ook alle vertrouwen dat dit goed verloopt.

Gedegen informatie over de mogelijkheden in/bij de keuken gekregen

Wilden een andere opstelling van de keuken. Hierop is met veel passie en inzicht gereageerd en mogelijkheden besproken. Betreffende de uiteindelijke plaatsing zijn we zeer te spreken en is zeer professioneel uitgevoerd

goede service

goede ervaring

Goed meegedacht met de klant voor een redelijke prijs

Verkoper heeft gedegen kennis, is vriendelijk en behulpzaam. denkt mee over details ook als de klant die niet direct aangeeft zoals bestekladen en verlichting of na tien keer kijken toch nog ruimte gevonden voor een extra kastje. We kijken uit naar de nieuwe keuken.

Uitstekend geholpen en meedenken met het design van de keuken.

Van koop tot aflevering netjes geregeld

Van koop tot installatie netjes geregeld.

vriendelijk

zeer goed

Goede sales en perfecte montage

Ik wist redelijk goed wat ik wilde en de verkoper heeft in een bezoek dit geheel uitdunnen tekenen en een offerte kunnen maken. Vervolgens keurig binnen de levertijd geleverd. Monteurs waren netjes en behulpzaam. Dachten mee met kleine probleempjes en hebben het netjes opgeleverd.

We hadden een keuken met frontjes gekocht, welke een paar maanden later niet meer leverbaar waren.

Dat kwam ons pas ter ore bij het afrondende gesprek (na het inmeten van de keuken in ons nieuwe huis). We zijn daarover niet tevoren geïnformeerd. We moesten hals over kop andere frontjes (op een andere dag) komen uitkiezen. En in dezelfde week vrij moeten nemen van ons werk, omdat anders de keuken niet in de afgesproken leverweek geleverd zou kunnen worden. Veel gedoe zeg!

Matige kennis van praktische zaken.

Op veel praktische vragen geen of slecht antwoord. Te opdringerig, bij latere vragen per mail of telefoon, geen reactie of late reactie. Jammer, want de spullen zijn goed. Montage is goed. Er zijn nu dingen gedaan die ook anders hadden gekund.

top medewerkerkers!

We zijn super blij hoe we geholpen zijn, en zeker geweldig om op locatie bij ons thuis te zijn komen bekijken.

Heel goed geholpen.

Heel goed geholpen.

Joanie heeft ons supergoed geholpen. Kundig en verstaat haar vak

Wij zijn erg goed geholpen door Joanie. 1e gesprek was online vanwege de destijds geldende maatregelen. Vervolgens zijn we op gesprek gegaan en had Joanie onze wensen al uitgewerkt zodat wij een hoop tijd konden besparen en direct aan de slag konden. De 2e afspraak hebben we alles rond gemaakt. Dit is de 3e keuken die wij nu bij Mandemakers kopen en zijn erg tevreden. Het enige jammere is dat we bij de andere keuken een leuk kado kregen en deze keer eigenlijk niks... Verder alleen maar lof

Uitstekend geadviseerd

Wij hebben voor de tweede keer in twee jaar tijd een keuken gekocht bij Mandemakers Barendrecht. Beide keren zijn wij uitstekend geadviseerd over de beste indeling van de keuken, waarbij rekening gehouden werd met onze wensen en ons budget.

geweldig

zeer goed geholpen

Fijne ervaring Ferry

Een Fijne ervaring Ferry heeft ons super geholpen met het samen stellen van onze droomkeuken

Pesetastraat 2

2991 XT Barendrecht

Over Mandemakers Keukens Barendrecht

In onze prachtige vestiging in Barendrecht verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!