Uitstekend!

Zeer tevreden over de aankoopbegeleiding, communicatie, levering en de uitstekende professionele en vakkundige montage.

tip zorg dat dat er maar 1 verkoper /verkoopster met offerte bezig houd . nu zijn er bij mij wel 2a3 tekeningen .helaas is nu daarom mijn blad verkeerd.

Uitstekend geleverd en gemonteer

De montage is door John is super goed en heel vakkundig gedaan. Een hele ervaren monteur.

Zeer tevreden!

Mijn ervaringen met Mandemakers Barendrecht zijn zeer positief. Er is allereerst veel aandacht geweest voor mijn wensen. Goede service en communicatie, ondanks de corona maatregelen. Dit uiteraard coronaproof! Dit stel ik zeer op prijs. Mijn keuken wordt geleverd en geplaatst in de 1e week van juni 2021. Ik hoop dat hun professionele dienstverlening wordt voortgezet tot aan keukenmontage van mijn keuken.

Uitstekende service, vriendelijke ontvangst, functionele showroom, zeer gekwalificeerde verkoper

We zijn 3 keer zeervriendelijk door de Mandemakers verkoper, de heer Kin Tang ontvangen. Deze nam telkens ruimschoots de tijd om ons voor te lichten. Na het eerste bezoek (3 uur) kregen we de door de heer Tang ontworpen keuken op papier mee met de woorden "wellicht zie ik u nog eens terug". Dus in geen enkel opzicht een opdringerige verkoper die ons onder tijdsdruk tot een koop wilde verleiden. Ook na het 2e bezoek van wederom ca. 3 uur was vrijblijvendheid troef. Uiteindelijk met de heer Tang bij het 3e bezoek (3 uur) met wederzijds respect een koop overeengekomen.

Montage

Beste, Ik heb geen reactie ingevuld bij montage, alsnog mijn ervaring. Montage monteur was Simon Scheffers. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Simon de keuken monteerde. Het is een prima ervaren monteur, rustig, secuur en oplossing gericht. Werkte netjes en uitleg gebruik apparaten legde hij ook duidelijk uit. Simon is een monteur die ik aan een ieder zal aanraden.

Fijn bezoek Mandemakers Barendrecht

Onlangs zijn wij langs geweest bij Mandemakers Barendrecht. Het was fijn dat we eerst zelf een rondje mochten maken door het filiaal. Daarna zijn wij heel vriendelijk geholpen door Jack. Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken!

goede kwaliteit en fijne service.

Ik ben zeer tevreden met mandemakers Barendrecht. Vooral niet erg opdringerig en ze nemen vooral erg veel tijd voor je.

Prettige manier van benaderen

Altijd een ontspannen sfeer.

Top service

Goed contact, overleg en service! Montage was uitstekend!

slagvaardige akties. zeer tevredenstellend.

een telefoontje is genoeg. er volgt prompt aktie. inmiddels een paar jaar ervaring. Ben zeer trevreden.

Perfect bij vestiging Barendrecht

Jack Lodders vestiging Barendrecht echt een topper!

Mooie keuken volgens afspraak geleverd

Zijn tot nu toe zeer tevreden omtrent de levering van de keuken. Van het personeel in de showroom tot de inbouw is alles keurig gelopen en alle medewerkers komen professioneel over. Na plaatsing hebben we nog een nabestelling gedaan over een spatrand die we uiteindelijk ook willen en hopelijk en ga er vanuit dat dit ook verder prettig geregeld zal worden.

De verkoper begreep ons volkomen

Wij hebben verschillende keukenwinkels bezocht en zijn het prettigst ontvangen en geholpen door Ferry van Dijk.

ik heb precies en op tijd gekregen wat ik besteld heb

wij zijn geholpen door een zeer kundige verkoper die al onze wensen heeft weten te realiseren

Prachtige keuken, vakkundig gemonteerd en afgeleverd.

Na een goed advies bij de aankoop van onze keuken is de keuken op tijd geleverd en vakkundig gemonteerd. De keuken voldoet aan al onze verwachtingen. Een compliment naar het personeel wat ons op verschillende manieren heeft ondersteund en geholpen.

Voornamelijk geduld en goede uitleg gehad van Jack Lodders.

voortreffelijk

goed advies, meedenkend

Korte samenvatting. Ietwat vergeelde deuren werden na toetsing keurig netjes vervangen. Natuurlijk mag dat niet zo snel gebeuren maar er werd dan ook goed op geacteerd. Zo hoort het te gaan. Dikke pluim!

Zeer goed opgelost

Erg nette behulpzame monteur , ondanks dat hij nog nooit een gat in een composiet blad had bij geboord

Naast deskundigheid en inzicht, meedenken en initiatief van de verkoopadviseuse wil ik vooral de nadruk leggen op de persoonlijk aandacht en flexibiliteit van haar. Een dikke pluim voor verkoopadviseuse Valeska Kuijpers. Een pluim verdient ook Youssra de binnendienst/ondersteunende medewerker. Zij is een echte gastvrouw en kent de klanten. Ook als deze na weken weer terugkeren. Je voelt je daardoor echt welkom bij vestiging Barendrecht.

Goede services !

Heel blij !

Pesetastraat 2

2991 XT Barendrecht

Over Mandemakers Keukens Barendrecht

In onze prachtige vestiging in Barendrecht verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!