Goede service, ook nog na zeven jaar

Al geruime tijd hadden wij last val rioolstank, komende uit de afvoer van de gootsteen. Wij, bewoners en ‘leken’ in de wereld van de loodgieters, hadden geen idee hoe dit nou kon. Hierom een professionele loodgieter ingeschakeld en binnen no-time was het duidelijk: er was geen sifon geplaatst. Een nogal amateuristische plaatsing, was de reactie bij navraag her en der. Dit via mail toch maar aan Mandemakers, te Beuningen, voorgelegd en er kwam vrijwel direct een positieve reactie. De rekening wordt door Mandemakers, ook nog na zeven jaar, betaald. Wij nu blij en stank vrij! Fam. Beekers, Ooij

Alles klopte!

Wat een genot! Alles klopte via Mandemakers Beuningen. Meedenken over de problemen met 17 jaar geleden door Mandemakers Doetichem geplaatste koelkast en vriezer (als onderdeel van complete keuken) , offerte gesprekken over merk vriezer en koelkast, offerte afronding in persoonlijk gesprek met appeltaart, levering apparatuur vanmorgen door eigen koerier, uurtje later 2 professionele monteurs ( in dienst van Mandemakers!) die oude apparaten demonteerden en nieuwe vakkundig installeerden, geen rommel achtergelaten...kortom kwaliteit, prijs, service super!!

Prettige ontvangst en duidelijke informatie

Harm gaf duidelijke adviezen en heb ons geholpen om de juiste keuken voor ons te vinden, de appeltaart was ook lekker.

Prettige uitleg en meedenkende verkoper! Fijne sfeer in de winkel!

Fijne uiteenzetting van de mogelijkheden wat betreft keuken opstelling en apparatuur.

Zeer goede ervaring

We zijn twee keer bij Mandemakers Beuningen geweest; eerst voor een oriënterend bezoek en daarna op afspraak. Beide keren zijn we zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw (twee zeer attente dames). We hebben meerdere keukenzaken bezocht, maar bij Mandemakers voelden we ons echt gehoord en gezien. Adviseur Ayyoub Slahmi nam alle tijd om ons alle mogelijkheden te laten zien en dacht met ons mee. Daardoor konden we een keuken samenstellen waar we heel gelukkig van werden. Hoe het proces verder gaat verlopen weten we nog niet, maar hier hebben we alle vertrouwen in. Complimenten voor het hele team! Na plaatsing van de keuken zullen we zeker onze verdere ervaring delen. Fam. Kerlien

Voelen je goed aan!!

Gisteren bij Mandenmakers Beuningen wezen kijken met als doel "gaan eerst kijken en vergelijken" Zijn fantastisch geholpen en kregen een voorstel wat deze keuken moest gaan kosten! Voelde goed aan wat wij wilde uitgeven en na wat over en weer gesprekken zijn wij uiteindelijk toch tot elkaar gekomen! Zijn blij met de materiaal keuze en de prijs/kwaliteit verhouding. Peter bedankt voor de prettige samenwerking en niet te vergeten het hele TOP team! Duurt nog even voor de plaatsing maar dit wilde ik vast delen!! Met vriendelijke groetjes Jannie en Kees

Mandemakers is een aanrader voor je een nieuwe keuken!

Beste Peter de Leest, Allereerst een fijn ontvangst door een vriendelijke dame aan de receptie, Niks te kort gekomen gedurende ons gesprek met lekkere hapjes en appeltaart. alle tijd om onze droom keuken uit te zoeken en Peter heeft ons daarbij super fijn en goed geholpen. daarnaast een goede communicatie tijdens het verloop en bestelling en plaatsing van de keuken. heel erg tevreden bij de aankoop van onze keuken bij Mandemakers, Dankjewel! Familie van Mensvoort

Uitstekende adviezen bij de keuze van een nieuwe keuken

We kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Na een bijzonder fijn gesprek en heldere adviezen gingen we de deur uit met, tot onze eigen verrassing, direct de aankoop van onze nieuwe keuken. Dank Kelly en collega's voor jullie betrokken wijze van werken. Het maakte de aankoop van een keuken tot een feest ( zelfs met appeltaart)

Mandemakers is een aanrader voor je een nieuwe keuken!

mooie keuken, goede administratieve organisatie, correcte vriendelijke begeleiding.

Een partij die je ruimte geeft in keuzes te maken voor een goede prijs.

Een afspraak gemaakt om eens rustig te oriënteren. Bij binnenkomst netjes en warm welkom geheten door een super aardige gastvrouw die tijdens het bezoek je echt in de watten legt. Daarna met Frank Klink een heerlijk open en gezellig gesprek gehad over wat wij willen en wat mogelijk is. Geen moment het idee gehad dat hij het hoogste en duurste wilde verkopen maar vooral praktisch meedacht. En geeft eerlijke tips waar je altijd mee verder kan. Ook al koop je niet bij deze partij. Wij hebben uiteindelijk wel gekocht en het Frank en zijn team het gegund. Verder tot het laatste moment kan je nog keuzes maken wat ons goed past en voor een goede prijs. Wij zien de uitvoering dan ook met vertrouwen tegemoet.

goed, deskundig en alles volgens afspraken

goed, deskundig en alles volgens afspraken

super

Alles ging volgens afspraak, uitgevoerd door goede en vakkundige mensen. De keuken is precies zoals gepland en ziet er super uit.

Leuk team, en goed geholpen

Leuk team en goed geholpen. Hopelijk is de keuken die geleverd gaat worden net zo mooi als de mensen die er werken. Maar dat zit wel goed.

perfect geregeld

van de verkoop tot en met montage was alles perfect geregeld bij Mademakers Beuningen. Een hele goede en aardige monteur en loodgieter. Verkoper was aardig, kundig en zeker niet opdringerig. keuken ziet er schitterend uit!

Uitsluitend positieve ervaring

Ter vervanging van een oude hoekkeuken ben ik uiteindelijk bij Mandemakers Beuningen uitgekomen vanwege het 'vertrouwen' dat verkoper Dave tijdens een eerste oriënteringsgesprek bij mij wist te wekken. De communicatie verliep vlekkeloos, vanaf dat eerste moment tot aan de aflevering en montage van de nieuwe keuken. Ook de afhandeling van enkele zaken die na de montage van de keuken over het hoofd zijn gezien verloopt soepel. Deze verkoper heeft tijdens een aantal gesprekken binnen mijn beschikbare budget goed meegedacht over de pro 's en contra's van de keuzes die gemaakt moeten worden als een oud keukenblok vervangen moet worden door een nieuwe keuken. Het is fijn als een verkoper aanvoelt wat de klant belangrijk vindt of niet en dat hierbij ook de tijd wordt genomen om alle opties te laten bezinken. Minstens zo belangrijk is dat Mandemakers zorg kan dragen voor de coördinatie van alle werklieden en monteurs die op verschillende momenten over de vloer komen om de keukenruimte geschikt te maken voor plaatsing van de nieuwe keuken. Inmeten, sloop- en breekwerk, afvoeren, nieuwe leidingen leggen, stukadoren, het bespaart veel irritaties als dit alles soepel verloopt op de afgesproken dagen. De kosten van deze aanpassingen zijn grotendeels vooraf te vast te stellen, dit was vanwege het verleggen van veel leidingen iets meer dan ik vooraf had verwacht. Ik kan niet anders zeggen dat alles perfect is verlopen. En de nieuwe keuken bevalt goed!

Goede gesprekken. Respect vol en voldoende ruimte voor ons

Goede gesprekken. We voelde ons respectvol behandeld. We ervaarden geen drammen want dan zouden we direct weg gegaan zijn. Samen een plan gemaakt. En we zijn erg benieuwd wanneer onze keuken er staat en hoe de montage en installatie verloopt. Tot zover tevreden.

Goede gesprekken. Respect vol en voldoende ruimte voor ons

Geweldig, vooral door Ayyoub zijn advies

Mandemakers Beuningen. We hebben mede door de bijzondere kennis van Ayyoub Slahmi een hele mooie keuken gekocht. Ayyoub bedankt. Mandemakers Keukens moet bijzonder blij zijn om jou als verkoopadviseur te hebben. Je bent zakelijk, denk mee, en je blijft aardig. Ik ben blij dat jij ons geholpen hebt, met de voor ons zo belangrijk keus. Nogmaal bedankt Ayyoub.

Heel blij met de nieuwe keuken.

Zeer tevreden over de de nieuwe keuken. Goed advies gehad over de indeling en inrichting van de keuken. De kleine onvolkomenheden na instaleren zijn steeds goed opgepakt en opgelost.

Zeer correct en vriendelijk personeel. Van koop tot en met montage alles top geregeld!

Alles was tot in de puntjes geregeld. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden bij verkoop, latere Communicatie, aflevering en montage.

Heel best!

Prima ervaring, vakmensen die plaatsen!!

Netjes en correct.

Jammer in deze tijd dat niet alles is geleverd toch een goede oplossing voor leen toestel.

Klantgerichte keukenverkopers

Verkoper luistert goed, vakkundig, oog voor detail en neemt de tijd voor zijn klant

Super blij met onze keuken!

Met het uitkiezen van de keuken zijn wij erg fijn geholpen door Kelly Mom. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en de dag erna gemonteerd door de monteurs. Wij zijn tevreden en super blij met onze keuken!

Geweldig!!!

Gisteren naar Mandemakers in Beuningen gegaan om te kijken voor een nieuwe keuken voor ons toekomstige appartement elders. Een prima ontvangst en een prettige en vriendelijke benadering door de hr.A. Slahmi. Ondanks het feit dat we geen afspraak hadden is ruim de tijd genomen om ons te begeleiden en te adviseren. Dit werd door ons zeer op prijs gesteld. Onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door Uw gastvrouw aan de balie zijn we uiteindelijk tot de aanschaf van een prachtige keuken over gegaan. We hopen als straks de nieuwbouw klaar is nog lang plezier van te hebben. Dit was in ieder geval een heel goed begin van ons contact met Uw bedrijf.

Hadrianussingel 35

6642 AH Beuningen

Over Mandemakers Keukens Beuningen

Bij Mandemakers Beuningen vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!