Perfekt geregeld

Alles duidelijk gecommuniceerd. Verder klopte alles. De manco's (trafo keuken, verwisseling inductieplaat en reparatie afzuigkap) prompt volgens afspraken geregeld.

Dit is de 2e keuken die wij hier kopen en zijn nog steeds zeer enthousiast met hoeveel passie men hier een keuken aan de man brengt. Top

zeer correcte, vriendelijke en deskundige medewerker die ons heeft geholpen.

Wij hebben een hele goede ervaring. De verkoper maar ook nadien het contact met de medewerkers en de monteurs was correct en plezierig.

Mijn wensen zijn goed gehoord en ook als ik weer beslissingen wilde herzien nam de verkoper alle tijd om zaken opnieuw te bespreken.

Een goed bedrijf herken je aan de service die verleent wordt.

Bovenstaande zegt alles

Zeer tevreden. Totdat....

Zeer tevreden. Bezorgers en de monteurs uitstekend werk geleverd evenals de verkoopster. Alles prima totdat het afval ( karton, plastic, piepschuim etc. etc. ) wat van de keuken overblijft, opgehaald zou worden. Hier wel voor betaald dat het de volgende dag opgehaald zou worden en de monteur heeft ook nog gebeld hierover maar de rommel is blijven liggen. Dat is dan een beetje jammer. Maar verder prima

Fantastisch

De levering van de keuken was uitstekend op de geplande datum 14 april ‘s middags kregen we een telefoontje dat de installatie niet doorging dat was even slikken om met de ingepakte keuken in de kamer de Paasdagen door te brengen. De installateur had Corona overmacht dus. Dinsdag om half acht stond er een installateur voor de deur die heeft heel hard, secuur en netjes gewerkt een tien met een griffel. Alle lof!

prima zaak

We hebben in januari een nieuwe keuken gekocht. de monteurs hebben prima werk geleverd en later moest er iets vervangen worden is ook prima geregeld. prima zaak

alles goed verlopen

We zijn tevreden.

GOED! Vriendelijk, hulpvaardig, bereikbaar.

Zeer tevreden. Na een slechte ervaring bij andere zaak bij jullie terecht gekomen en daar meteen geslaagd. Geholpen door aardige, hulpvaardige jonge (zwangere) dame. Contact prima.

Heel tevreden

In eerste instantie waren er geen problemen bij het plaatsen van onze keuken. Echter na een paar dagen waren er toch enkele punten die niet goed waren. We hebben dit gemeld en er is toen direct actie ondernomen en zonder problemen zijn alle punten verholpen en kunnen we nu genieten van onze mooie keuken.

Meer dan uitstekend

Mee denken (zonder eigen mening) geduld gezellig (6 uur aanwezig maar geen minuut verveling) uitstekend keuzes

Meedenkend, hoge inzet en zeer bekwaam

We kwamen binnen en werden ontzettend warm en klantvriendelijk ontvangen Geen dwang om te kopen. Eenmaal ter zake, zeer bekwaam en meedenkend geholpen. Altijd zoekend naar oplossingen

Goed geholpen en alles naar wens verlopen.

Goede begeleiding bij het maken van keuzes. Tevreden over de levering, plaatsing en de montage.

Afspraken nagekomen, goede kwaliteit en uitstekende nazorg

Het hele traject van leveren tot nazorg is uitstekend. Na levering moesten er nog een paar puntjes op de "i" maar dit werd uitstekend opgelost. Na 3 jaar kwam er nog een klein montagedingetje naar boven en dat werd wederom direct uitstekend opgelost.

Geweldig geholpen in de winkel in Groningen

Er werd alle tijd voor ons genomen, waarbij ook goed naar onze wensen en de beschikbare ruimte is gekeken. Met onze ideeën en die door de creatieve inbreng van Albert vorm kregen, hebben wij nu een geweldige keuken. En niet te vergeten: de zeer ervaren en kundige Evert die met oog voor detail alles prachtig op z’n plek heeft gekregen.

Top kwaliteit top service afgesproken tijd geleverd netjes gemonteerd zéér tevreden

Tevreden de winkel uit kunnen lopen, na een keuken gekocht te hebben, door goed advies is TOP.

Geen hobby een keuken kopen, dus eigenlijk niet echt veel zin. Maar door de enthousiaste verkoper van Mandenmakers, werd een mooie keuken kopen een feestje. Veel ervaring, goed advies, en weten waar hij het over heeft, gingen wij de deur uit met een goed gevoel. Een mooie keuken was gekocht. Bedankt mandenmakers in Groningen.

Snelle service. Nette en vlotte behandeling

Een aantal keer lekkage gehad in de bestane keuken. N.a.v. voedselvermaler die vervangen moest worden. Monteurs waren niet allemaal even kundig en er was best wel veel geprutst met los zittende onderdelen en stekkers die los zaten na het bezoek. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen (hoop ik)

Goede advisering, montage en planning

Een klein deel van de keuken heb ik in eigen beheer aangeschaft dit was geen probleem en werd perfect door Mandemakers ingetekend en gemonteerd. Communicatie daarover verliep vlot evenals de planning en montage. Keuken is in 1 dag gemonteerd en aangesloten.

Bezorging was top, zelfs via de trap naar boven gebracht. Contact voor betalingen ed is voortvarend verlopen en oplossingsgericht. Plaatsing van de keuken was heel kundig, door 1 persoon binnen 1 dag geplaatst, dag erna apparatuur aangesloten, respect voor deze mensen. Kortom zeer tevreden.

Geweldig!

Zeer hulpvaardig, kundig en vriendelijk.

Zeer klantvriendelijk

We zijn zeer klantvriendelijk geholpen door een deskundige adviseur.

Netjes geregeld van het begin tot het einde

tot dusver tevreden

tot dusver tevreden

Roskildeweg 3

9723 BZ Groningen

Over Mandemakers Keukens Groningen

In onze prachtige vestiging in Groningen verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!