Uitermate tevreden over het hele proces, van begin tot het eind!

Samen met Dave stap voor stap alle mogelijkheden voor onze nieuwe keuken besproken, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De montage door Bob en Thijmen is zeer vakkundig gebeurd, ze werkten heel nauwkeurig, netjes, hielden van een gezellige babbel bij de koffie èn ze dachten mee in oplossingen. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Jan is een echte vakman!

In zijn eentje binnen een mum van tijd het klusje geklaard!

Vriendelijk kundig, servicegericht

Zie boven

Op zoek naar een Siematic keuken; heel goed geholpen bij Mandemakers.

We zijn gastvrij ontvangen, goed voorgelicht over het aanbod van de verschillende keukens. De medewerker die voor ons was uitgekozen was goed op de hoogte van de eigenschappen en mogelijkheden van een Siematic keuken. We hebben naar ons idee alle mogelijkheden gezien en er veel informatie over gekregen. Op basis van dit alles konden we een keuze maken, met duidelijke afspraken over levering en eventuele aanpassingen. We zijn heel tevreden over uw bedrijf en medewerkers.

Perfecte service, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Perfecte service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ik ben een trouwe klant en opnieuw zeer tevreden

Prima werk geleverd.

Prima vakmensen met oog voor de klant.

Goede ervaring vriendelijke vakkundige mensen

Heldere afspraken en kundig personeel hebben geleid tot een mooi eindresultaat!

Zowel bij de verkoop, aflevering als montage goede informatie, meedenken en afspraken nakomen. Over de montage waren wij super tevreden. Het feit dat de muren allesbehalve haaks waren is in goed overleg en met kundige mensen keurig opgelost. Er werd goed overleg gevoerd over wat het probleem was, welke oplossingen er waren en wat daarin onze voorkeuren waren.

Prima montage uitgevoerd, we zijn erg tevreden met de nieuwe keukenn.

Goede ervaring met MM vanaf offerte fase tm uitvoering.

Mandemakers is een goede keuze geweest.

Achteraf gezien hebben we de juiste keuze gemaakt om bij Mandemakers een keuken te kopen. dhr. Higler is een fijne verkoper, houd zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Ook over de aflevering hebben we geen klachten. De montage door (monteur Max) is uitstekend verzorgd.

Professionele advisering, persoonlijke aandacht en een warm welkom.

Het plezier wat mijn verkoper had om mij te helpen een keuken uit te zoeken die écht bij mij past - zowel qua uitvoering als budget - gaf mij meer dan een goed gevoel. Ik kreeg alle tijd om genomen keuzes in twijfel te trekken en weer alles na te lopen. Ik voelde me daardoor zeer welkom en nooit te veel. De heerlijke lunch en versnaperingen tussendoor, maakte de beleving helemaal compleet. Een keuken kopen doe ik niet iedere dag en het is stiekem toch best veel geld wat ik uitgeef, daarom des te fijner dat ik dat in mijn tempo kon doen.

Prima bedrijf

Onze 1e keuken er gekocht en door de goede ervaring ook de 2e

Zeer kundige en vriendelijke monteur.

Goede service en advies!

Bij het kopen van de keuken goed advies met als uiteindelijk resultaat een keuken naar onze wensen!

Fijn verkooptraject, goed advies en scherpe prijs

Verkoper was duidelijk een vakman met veel ervaring en heeft ons goed advies gegeven (en veel geduld gehad :-)) ten aanzien van opstelling en uitvoering van de keuken. Vervolgens gesprek gehad over een 'eerlijk prijs' en die hebben we naar onze mening ook gekregen. Kortom van A tot Z tevreden over verkooptraject

Fantastisch ontvangst, klasse service. In een woord, geweldig!

Als u een next level klantervaring en service wilt ervaren zou ik u hier zeker aanbevelen.

Bedrijf dat wel meedenkt maar zich niet opdringt

Geholpen door Max Higler als verkoopadviseur bij het uitzoeken van onze droomkeuken. Hij neemt alle tijd, vraagt duidelijke input, maar denkt ook mee om te komen tot een goed eindresultaat zonder opdringerig te zijn of puur aan verkoopcijfers te denken. Het doel is het creeren van een droomkeuken die voldoet aan de wensen van de klant en ook past binnen het budget van de klant. Naast de elementen van de keuken zelf werd ook meegedacht over de realisatie. Sloop, verwijderen sloopmateriaal, bijkomende werkzaamheden en als sluitstuk natuurlijk de installatie van de keuken. Kan Mandemakers Kaatsheuvel bij iedereen aanbevelen. Sjaak.

Van ontwerp tot en met plaatsing is alles perfect verlopen en we zijn zeer te spreken over onze prachtige nieuwe keuken!!

Als de keuken net zo goed is als de medewerkers dan wordt ik erg blij

Wat een vriendelijke vakkundige medewerkers. Van balie tot inmeters en alles ertussen is een genot als klant te zijn

Uiteindelijk tevreden

De verkoop, montage en service uiteindelijk goed. Het heeft alleen erg lang geduurd door verkeerde leveringen.

Altijd perfect

Steeds een feestje om vanuit Maastricht naar Kaatsheuvel te gaan om een nieuwe keuken uit te kiezen. Dit was onze 7e keer om bij jullie een keuken te kopen, en nog steeds naar tevredenheid. Chapeau!!!! Maurice Huntjens

De communicatie, de levering en de montage allemaal super geregeld. Via de telefoon werd mij nogmaals extra verteld wat ik al op de mail gekregen had. Dit gaf nog meer duidelijkheid en kon tevens mijn vragen stellen. Tijdens de levering een tweetal vriendelijke gasten over de vloer die erg netjes te werk gingen zonder schade te maken. Over de installatie alleen maar complimenten. Thijs verstaat zijn vak als geen ander. Levert prachtig werk af. Complimenten!

Zeer goed geholpen

De sfeer en service voelen aan als een warm bad

We zijn ongeveer 2 jaar aan het zoeken geweest naar een keuken, wat past bij ons, wat is er mogelijk enz. Op een zaterdagmiddag, op advies van vrienden, eens langs gegaan bij Mandemakers Kaatsheuvel, even oriënteren was het plan. Bij binnenkomst was de ontvangst al heel prettig en vrolijk. We konden op ons gemak rondlopen en kijken naar de verschillende opstellingen. Eén van de collega's vroeg of we misschien hulp nodig hadden en gaf aan dat er op dat moment iemand vrij was om te adviseren. We werden voorgesteld aan Max Higler, 5 uur later gingen we naar huis met een getekende opdracht! We zijn zo enorm goed geholpen. Max heeft goed naar onze wensen geluisterd, begreep ons en daar was dan na 2 jaar wikken en wegen, onze keuken. De sfeer en de verzorging is heel fijn, niets is teveel. Zelfs nadat de zaak al dicht was hebben we niet het gevoel gehad dat we de deur uit moesten. Kortom een top ervaring. Dank je wel Max voor jouw geduld en advies.

Super geslaagd en geholpen

We hebben een pracht van een keuken gekocht en we zijn hier super goed mee geholpen. Netjes, duidelijk, gezellig, vriendelijk, goed alles laten zien en meegedacht. Erg blij mee!

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!