Vandaag, 14 februari 2023, een mooie keuken gekocht bij Mandemakers Kaatsheuvel. We zijn geholpen door Gwen van Erven en zijn tevreden over haar manier van adviseren en verkopen. Een verkoopadviseuse die wij graag aanraden. Ze denkt mee met oplossingen en is heel fijn in de omgang. Kortom een fijne ervaring. Fam. Bervoets, Dordrecht

goede service!

was een klein probleem aan de kastdeurtje van bijna 1-jarige keuken Hiervoor werd een afspraak gemaakt, deze correct nagekomen met van te voren een email en half uur van te voren een telefoontje dat de monteurs kwamen. De monteurs hadden meerdere deurtjes nagekeken en het probleem waar ik voor belde netjes opgelost! Ga zo door!

Heel goed en prettig

Vanaf de eerste gesprekken in Kaatsheuvel een goed contact met de verkoop. Geduld met keuzes en wijzigingen. Vakkundig goed onderlegd, Prijs redelijk en wat extra verrassingen in de uiteindelijke keuken. Problemen snel opgelost! Kwaliteit keuken moet zich nog even bewijzen, maar na een jaar ziet alles er nog als nieuw uit !

Geweldig!

Vanaf koop tot aan de oplevering van de keuken altijd juist en op tijd geïnformeerd. Ook bij wijzigingen die we op het laatste moment nog wilden was er geen vuiltje aan de lucht. De monteur die bij ons heeft gemonteerd is een echte vakman! Al met al bij iedereen aan te bevelen!

Niet tevreden

In september is onze keuken geplaatst met n mooie licht lyst tussen keukenblad en aanrecht zelfde dag lag hy er al af zykant keuken beschadigd deur beschadigd en n laai beschadigd na veel op en neer belle is vorige week alles weer hersteld na 1 dag ligt de lyst er alweer af en dat voor n keukentje van maar liefst 25000 hadde we beter by de action kunne kope was mischien beter wa hebbe wy ontzettend veel spyt da we daar n keuke gekocht hebbe het word allemaal zo mooi uitgelegd we zyn er met ope oge ingetrapt en beter naar keukendump kunne gaan ik wil mense waarschuwen om goed na te denken waar ze n keuke bestellen ze vrage van te voren wat je uit wil geven daar telle ze ruim over en dan komt de zogenaamde korting en dan probere ze nog erbove te blyven zo wor je ingepakt wy zyn heel erg voor de gek gehouden door dit bedryf

deskundig en vriendelijk

Hier heeft men verstand van keukens, wat wel en niet verstandig is. De adviezen en alternatieven zijn ter zake doende en de prijs is redelijk.

Fijne mensen en een hele mooie zaak

Mooie zaak

positief,deskundig en warm

We voelden ons als klant serieus genomen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen die bijgesteld konden worden . Positieve ontvangst. Er kon nog iets onderhandeld worden en dat voelt ook goed.

Kwaliteit

Al diverse keukens gekocht bij Mandemakers. Fijne partij om mee samen te werken.

Mandemakers zijn echte professionals

Van de aankoop tot levering van onze keuken ben ik uiterst tevreden. Onze verkoopadviseur Peter de Leest is een zeer aardige kerel met bakken ervaring en wilt heel graag met je meedenken. Ik heb hem gigantisch vaak gesproken voor mijn twijfels bij bepaalde dingen en hij was altijd vriendelijk en behulpzaam. De montage was ook perfect, monteur Fabian Meuwese was een super aardige kerel en doorliep heel het proces met ons bij montage. Stopcontacten was bij ons een beetje moeilijk maar dit heeft hij perfect opgelost. Al met al super tevreden, mochten wij ooit een nieuwe keuken nodig hebben gaan wij zeker weer naar Mandemakers. Wat wij niet verwachten omdat wij onze keuken prachtig vinden!

Goede service en klantvriendelijk

Wij zijn heel goed begeleidt vanaf de showroom t/m de oplevering van de keuken. Het plaatsen en aansluiten van de keuken is keurig verlopen en het personeel was vriendelijk en professioneel.

Kwaliteit goed

…….

Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van de keuken.

Zeer goed ervaring.

In vrienden en kennisen kring hoor je nog wel eens horror verhalen over de aanschaf en plaatsing van een nieuwe keuken. Hier was bij ons van begin to eind geen sprake van. Goed verkoop advies, in principe tijdige levering en vakkundige plaatsing. Alles tot volle tevredenheid. Enigste minpuntje is dat bij nalevering, b.v. marmeren blad , pas een montage datum opgegeven kan worden wanneer het blad binnen is. Informatie naar de klant toe van een geplande montagedatum, gebasserd op een levertijdsopgave van de leverancier zou volgens mij veel beter over komen. Wanneer de leverancier dan later gaat leveren kan de klant altijd alsnog geinformeerd worden.

Top!

heel blij met de nieuwe keuken!

goed afgehandeld

laatste dingen goed afgehandeld , heeft even geduurd ivm drukte . nu is de keuken klaar

Zeer positief.

Vorige week donderdag had ik een afspraak met adviseur Max Higler van Mandemakers Kaatsheuvel. Wat een mooie showroom en de ontvangst was ook zeer gastvrij. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor een gedegen advies. Max is een enthousiaste en goed meedenkende adviseur. Er werd een tekening gemaakt van de mogelijkheden in mijn, niet al te grote, uitgebouwde keuken met 2 grote ramen en 3 deuren. Een behoorlijke puzzel waar we heel goed zijn uitgekomen. In de showroom hebben we diverse opties, ook qua apparatuur, bekeken. Ik besloot de knoop door te hakken en tot bestellen over te gaan. Het traject naar de uiteindelijke levering is goed doorgesproken en de totaalprijs was een aangename verrassing. Kortom een fijne ervaring en kan niet wachten op de plaatsing van mijn nieuwe keuken.

Ni zo goed

Wy hebben n luxe keuken gekocht dachten we hy staat nou byna 2 maanden er mankeert vanalles aan led verlichting ligt er al vanaf verschillende deure zit n witte stip die er ni in thuis hoort n la zit los steeds as we belle moete foto sturen ik wor er ni vrolik van op zo'n groot bedrag van 25000 mag er wel 's iemand langs kome en zorge da t netjes opgelost wor die telefoontjes zo onpersoonlyk wor er erg kwaad van los t probleem op en hou ons ni aan t lyntje n boze karin

Fijn geholpen, vriendelijk personeel

Fijn geholpen, vriendelijke medewerkers, monteurs en verkoper Martijn. Koffie staat klaar. Mooie keuken aanbevolen. Houden zich goed aan afspraken.

Uitstekende service.

Uitstekend geholpen door Josef bij Mandemakers Kaatsheuvel. Wij hadden globaal een idee van onze wensen voor de keuken. Josef heeft ons geadviseerd bij het maken van keuzes en tot in de details geholpen.

Fijne medewerkers en nette aflevering

Fijne medewerkers tijdens het hele traject en nette aflevering

Niets dan lof!

Op 2e paasdag hadden we een afspraak gemaakt bij Mandemakers. We zijn ontzettend goed geholpen door Mike Struijk. Hij dacht helemaal mee en kwam met perfecte tips die, nu de keuken is geplaatst, echt goed uitpakten! Ook de communicatie (waar het doorgaans nogal eens misgaat) was zo netjes. De montage is top! Echt een vakman, 2 ruime dagen bezig geweest. Vriendelijk en goed gehumeurd tot het klaar was. Niets dan complimenten!

Zeer mooie showroom met veel keuze

Zeer goed geholpen, van blanco naar de showroom. Stap voor stap door proces. Meedenkend, adviserend. Super appelgebak! Voorbeelden ten over!! Uiteindelijk passende keuken gevonden die aan onze smaak en afmetingen voldoet.

Vriendelijke, deskundige en professionele service.

Wij hebben met veel plezier de keuken uitgezocht, samengesteld en laten plaatsen. Nu genieten wij er volop van. Kan niet beter!

Zeer goed ervaring

Onze keuken met veel zorg en aandacht kunnen samenstelling. Samen met Mike Verhoeven alle voor-en nadelen van diverse opties besproken en gekozen. Tot nu toe zeer te spreken over zijn werkwijze.

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!