Super geholpen

Wij zijn zeer goed geholpen door Peter de Leest. Had volop de tijd voor al onze wensen en heeft diverse tekeningen voor ons gemaakt. Door te visualiseren kregen wij een beter beeld van alle mogelijkheden. In deze vreemde tijd en dus een bezoek aan huis, hebben wij toch volop mogelijkheden gehad om een nieuwe keuken te bestellen. Hij is ook nog een keer terug geweest met voorbeelden van deuren en keukenbladen. Wij waren in ieder geval erg blij met Peter als onze verkoper.

Verkoop kundig, maar dwingend, levering en plaatsing super geregeld.

De keuken voldoet aan de verwachting. We zijn goed geholpen bij de keuzes. De plaatsing en de levering waren boven verwachting. Zeer kundige mensen.

Betrokken en ondersteunend.

Betrokken vanaf het begin tot de oplevering van de technische tekeningen.

Een koop ervaring top !

Duidelijk naar klant behulpzaam

Klantvriendelijk en meedenkend

Door de verkoper werd goed mee gedacht over de indeling van de keuken en er werd goed gedacht aan punten waar ik zelf niet over nagedacht had. Al met al een hele goede ervaring met zowel de verkoper als de inmeter.

Alles goed geregeld

Prima tot de volgende keer

Fantastisch

Zeer tevreden hoe alles is verlopen. En ook al gaat dat soms niet geheel volgens planning, dan komt er een goede oplossing. Mandemakers verzorgt je keuken vanaf de creatie totdat het geheel staat. En wij zijn hier nu iedere dag heel erg blij mee! Een upgrade voor de woning, een lust voor het oog en wat een comfort...

kennis van zaken, vriendelijk en goed advies

vervelend werken nu met de corona maar door de goede kennis van de verkoopster is de keuken naar tevredenheid samengesteld

Super keuken

Vanaf het eerste moment hebben we ons prettig gevoeld. Het hele plaatje klopte. Goede, spontane medewerking. Bereidwillig, een luisterend oor. Monteur van de keuken was helemaal top. Aan de keuken zelf mankeerde niets. Mede door de voorzichtige bezorgers en de monteur.

Uitstekend tot nu toe !

Van aankoop tot plaatsing een dikke pluim

Wat we er van verwachten een mooie keuken

Goede kwaliteit en service

Vriendelijk personeel en hele mooie zaak. Het was moeilijk kiezen, maar in overleg met de keukenspecialist er goed uitgekomen. Alles is goed en soepel verlopen zonder problemen. Keuken netjes op tijd ontvangen. Helaas was er 1 keukenkastje kapot bij levering, maar deze werd zonder enig probleem nog na geleverd. Wij zijn dus erg te vrede.

goed geholpen en tevreden met het eindresultaat

goed geholpen en tevreden met het eindresultaat

duidelijke afspraken

uitleg duidelijk vriendelijk

Goede service, duidelijk & meedenkend!

Super goede ervaringen met onze verkoper Rob. Onze keuken indeling was nog wat lastig te bepalen maar ondanks dat en het feit dat de winkel dicht is door Corona, zijn we echt heel fijn geholpen!

Weer een goede ervaring bij Mandemakers!

Voor de derde keer, weer zeer tevreden over het gehele proces. Van aankoop tot plaatsing!

Positief

Alleen hebben wij erna nog enkele dingen geconstateerd. Er zit in de achterwand een kleurverschil ter hoogte van de afzuigkap. Aan de andere kant zitten er 3 beschadigingen in de lat boven het ladeblok. Er ontbreekt een palletje bij de kokend waterkanon van de kraan. Wij hopen dat dit ook goed wordt opgelost.

Goede begeleiding en adviezen.

Prettige ontvangst in de showroom, ook bij herhaling en wijzigingen. Duidelijke afspraken en begeleiding. Zeer vakkundige monteurs, netjes, aardig en beleefd.

Erg professioneel en meedenken!

Erg vriendelijk en behulpzaam. Nemen alle tijd om de juiste keuze bij het juiste budget te krijgen. Meer dan tevreden.

Klantvriendelijk en meedenkend

Adviseur was meedenkend en heeft ons goed geholpen. Hiernaast heeft de filiaalmanager ons geholpen met het verlengen van de beslistermijn.

Jammer dat het deurpaneel van de koelkast ontbreekt. Voor het overige prima.

Goede dienstverlening - resultaat prachtige nieuwe keuken

Vanaf het moment van kijken, naar kopen, naar levering en uiteindelijk montage is de service bij Mandemakers Kaatsheuvel uitstekend. Altijd vriendelijke mensen, die weten waarover ze praten en beloftes waarmaken. Het eindresultaat is dan ook een prachtige nieuwe keuken waar we hopelijk nog vele jaren van mogen genieten.

Netjes geïnstalleerd

Hoop dat keuken blad spoedig wordt verwisseld plus enkele lijstjes. ?

Goed,

Wel goed. Telefonisch wordt ik snel geholpen en meteen een afspraak ingepland.

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!