Plezierige en deskundige hulp bij aankoop keuken

We werden vriendelijk en deskundig geholpen bij de aankoop van onze keuken. We hebben zelfs onze keuze nog 2 keer bijgesteld. Was allemaal geen probleem. Ook die beide keren werden we minstens zo prettig te woord gestaan en had men even veel tijd voor ons als bij het eerste gesprek. Verder was de afwerking prima. Het inmeten van de keuken verliep goed en de definitieve tekeningen kwamen snel daarna via de mail binnen. Geen foutje kunnen ontdekken en dat gebeurt niet vaak!

Een unieke ervaring bij Mandemakers Keukens

Een unieke ervaring bij Mandemakers Keukens te Kaatsheuvel. Erg vriendelijk geholpen door de heer Max Higler en tevens uitermate vriendelijk ontvangen door zijn collega's. Max nam alle tijd om ons diverse malen door de gehele showroom te begeleiden om uiteindelijk onze droomkeuken samen te stellen. Wij kijken in ieder geval met veel plezier uit naar de levering en montage van onze keuken.

Geweldig geholpen.

Geweldige ervaring, veel kennis aanwezig bij de verkoper.

Goed geholpen!

Lastige keuken om te ontwerpen in kleine ruimte. Maar elke centimeter benut en ook nog luxe ! Wat een top service !

prima verkoop, prima service

net geen 5 sterren, omdat ik niet helemaal tevreden ben over de gootsteen. RVS laagje laat snel sporen zien van beschadigingen. Over de kwaliteit moet je me over 15 jaar nog maar eens vragen. Daar kan ik nu geen zinnig antwoord op geven. Mijn vorige keuken ging 25 jaar lang mee, dat moet ik nu eerst nog maar eens zien. Ik ben tot nu toe iig tevreden met de keuken en de service.

Hele mooie keuken, met een goeie service

We zijn heel goed geholpen, ze nemen echt de tijd. We willen Yasin Bolat (uit Kaatsheuvel) heel erg bedanken, een goeie adviseur!! We zijn er heel blij mee, en ik raad iedereen aan om bij Mandemakers hun keuken te kopen, als je kwaliteit wil moet je bij hun zijn.

zeer positief

Het hele project van bestelling, voorbereiding en levering is probleemloos verlopen doordat we goed geinformeerd werden over alles. Bij levering/installatie bleken er enkele problemen, maar deze werden tot nu toe moeiteloos opgelost. Bovendien werd er heel goed gecommuniceerd over al deze zaken. We zijn nu nog bezig met de laatste installatiezaken maar de gang van zaken tot nu toe geeft veel vertrouwen

De rode draad was goed

Het uitzoeken van de keuken ging soepel en de afspraken rondom de check UPS en levering ook. Wel moet je bestand zijn tegen critiek van de monteurs als er iets niet helemaal lekker loopt.

Leuke ervaring met Martijn als verkoper

Uiteindelijk de keuken gekocht voor een prijs die ik in mijn hoofd had. Wel jammer dat Martijn telkens ‘moest overleggen’ over de prijs. Op deze manier heb ik niet het idee dat ik de ‘bodem’ prijs betaald heb, iets dat ik toch graag gewild had. Wel fijn dat er tijd was / de tijd voor mij genomen werd. Ook de appeltaart (inclusief het recept om hem thuis te maken) vielen goed in de smaak.

Uiterst prettige ervaring

Vriendelijke ontvangst, er werd alle tijd genomen, we kregen goede adviezen. Prima verkoper.

mijn ervaring met Mandemakers is zeer goed. Reeds 3e keuken van Mandemakers en weer heel tevreden

Heel goede ervaringen met Mandemakers vanaf het moment van aankoop tot na de gehele installatie van de keuen. Zeer deskundige verkoper en keurige monteurs

Twee keer super

Doordat we een nieuw huis gekocht hebben, hadden we wederom een nieuwe keuken nodig. Twee jaar geleden een keuken gekocht bij Peter de Leest. Omdat wij zeer tevreden waren, wederom Peter benaderd. En ja, wederom was hij zeer behulpzaam, erg geduldig en gaf hele goede uitleg. Wij zijn 2 x super geholpen. Ook de nazorg via Peter is erg goed.

Vriendelijk en vakkundig

Monteurs waren bijzonder vriendelijk en vakkundig. Ivm zorgen om het niet passende keukenblad contact gehad met de klantenservice, ook zij was bijzonder vriendelijk en stelde mij gerust en verzekerde mij van een goede oplossing

Top ervaring

Goede ervaring tijdens de verkopen denken goed mee met de ruimte voor de keuken!!

We zijn blij met onze keuken, helaas is de nazorg wat minder

We zijn bij Mandemakers in Kaatsheuvel bijzonder goed geholpen om tot een keuze te komen. Resultaat is een prachtige ossenbloedrode keuken met een schitterend zwart natuurstenen keukenblad. De montage verliep ook prima, de monteur had er een flinke klus aan. Helaas vinden we de nazorg wat minder. Er ontbreken glazen planken in de keukenkastjes, deze zijn toch vrij standaard, ze zijn er na anderhalve week nog niet. Een keukendeurtje past niet, dit kan wat langer duren en er zijn wat beschadigingen die op te lossen zijn met een verfstift. Deze hebben we helaas ook nog niet ontvangen. We hebben een wijnklimaatkast van Hananto in laten bouwen. Deze maakt echter veel lawaai als hij aanslaat en dat is vrij regelmatig. We hebben daar contact over gehad met de klantenservice van Mandemakers en van Witgoed reparatie. We moeten er maar aan wennen dat deze lawaai maakt is de reactie, dat hoort bij deze kast. Vreemd als de service zo goed is bij Mandemakers, dat met klachten zo wordt omgegaan.

Ik ben gewoon super tevreden.

Ik heb geen op- of aanmerkingen. Vriendelijk personeel, denkt met je mee en stelt je tevreden.

Strakke, proactieve organisatie om te voorkomen, dat er iets mis gaat.

De verwachtingen waren bij ons niet hoog gespannen, maar de eerste verkoper was zeer ter zake kundig en gaf goede adviezen. Enige, doch niet onplezierige aansporing om onmiddellijk te besluiten bracht ons over de drempel. Daarna kwam er tijdens kijkdagen in onze nieuwbouw, iemand, die nogal ( volgens ons niet helemaal terechte) opmerkingen had over de maatvoering die de aannemer had aangehouden. Hierop is het ontwerp tijdens de definitieve verkoop iets aangepast. Richard Erfmann heeft ons flexibel, doch kordaat de laatste besluiten laten nemen. Aflevering en montage verliepen perfect. Er ontbreken helaas 2 onderdelen, de oven/magnetron en 'n transformator. Wel zouden we nog graag 'n plank boven de Koffiecorner hebben!

Slecht geadviseerd

Slecht advies gegeven. Te veel druk opgelegd

Top keuken!

Alles goed verlopen. Prachtige keuken! Blij mee!

Keuken is naar verwachting opgeleverd

Ondanks enkele kleine restpunten zijn we tevreden met de wijze waarop de keuken opgeleverd is. De openstaande zaken moeten nog wel een keer afgerond worden maar we hebben er vertrouwen in dat dit goed zal komen.

Erg vriendelijke verkoper

Niet opdringerig. Duidelijke uitleg. Neemt ruim de tijd voor je. We zijn bij 3 keukenzaken geweest en de keuze is op Mandemakers gevallen om de, na ons inzicht, beste prijs kwaliteit verhouding. Als aflevering en plaatsing ook zo goed gaat verlopen zijn we totaal tevreden over Mandemakers.

Van begin tot einde uitvoerig en vriendelijk geholpen in alle fases op weg naar de nieuwe keuken. Van samenstellen, tot de definitieve schets. Van bezorgen tot monteren. Alleen maar verrast door de vriendelijke en correcte hulp! En de keuken, die is prachtig!

Fijne service, goede communicatie

Vriendelijke ontvangst, prettige sfeer en veel persoonlijke aandacht

We werden erg vriendelijk ontvangen. Nadat we de showroom hadden gezien werd er een adviseur gekoppeld aan ons. Hij heeft ons erg goed geholpen en wist alles te vertellen. Er werd zelfgemaakte appeltaart met koffie aangeboden en in de middag hebben we van een broodje mogen genieten. Uiteindelijk na een lang gesprek onze keuken gekozen. Ik zou zeker iedereen kunnen aanraden om hier hun keuken aan te schaffen.

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!