Die zijn echt heel goed, mooi op tijd, en vriendelijk.

Perfecte begeleiding

Kennis van zaken, goed advies en mooie prijs

goede en efficiente verkoop en proces

het loopt goed in het hele proces. Misschien de hele strakke definitie van montage planning (16 weken vooruit) is wat heftig. In een verbouwing kan altijd wat gebeuren

super tevreden

Zeer vriendelijke verkoper , goed advies .

Uitstekende begeleiding zowel tijdens de verkoopgesprekken als bij de plaatsing.

Bij de aanschaf van onze keuken zijn wij uitstekend geholpen door de medewerkers van Mandemakers.

Prima keukenzaak

Altijd al goed gevoel gehad bij Mandemakers. Dit is de zoveelste keuken op rij ... Mijn ouders waren de 'eerste' klant van pa Mandemakers en ik ben er gebleven en heb er inmiddels al tal van keukens afgenomen.

Prachtige keuken geworden

Van Ontwerp tot eindemontage, zeker een aanbeveling. Fijn voortraject met alle ruimte van dien. Nette montage, en goede afwerking. We zijn er blij mee :)

Een zeer mooie keuken gekocht dankzij een zeer goed meedenkend advies.

onlangs hebben we een keuken gekocht bij Mandemakers keukens in Kaatsheuvel. Onze verkoper( Mike Struik) heeft ons super geadviseerd. Hij denkt mee en komt met uitgebreide adviezen en zeer bruikbare tips. Hij nam volop tijd voor zo'n dure aanschaf als een keuken. Door zijn deskundigheid hopen wij weer jarenlang met plezier in ons huis te wonen en te koken!! Zeker een aanrader, fam Kooijmans

Zeer goede uitleg en informatie over het gekochte product

Goede uitleg en contacten door Ruben

Snelle en goede service

Snel een afspraak gemaakt en deskundig personeel

Een goede en geduldige service

Goed geholpen. Vriendelijke medewerkers en de fijne hapjes zijn een aangename verrassing. Echt een aanrader

Prima geregeld.

Prima geregeld,

vriendelijke verkoper, fijn zaken gedaan.

Topkeuken uitgezocht

Vandaag een nieuwe keuken besteld; helemaal naar onze zin. Uitgebreid, in twee volle middagen, voorzien van hapjes en drankjes, begeleid door Patrick Lagarde. Patrick heeft zich geen enkele moeite bespaard om ons uitgebreid toe te lichten wat alle mogelijkheden zijn. Van kasten, inrichting, apparatuur, werkbladen en details. Zodoende met begeleiding van Patrick een hele goede keus kunnen maken. Top gedaan team Mandemakers Keukens

Netjes en correct behandeld

In de winkel wordt verteld dat de keuken in een dag geplaatst wordt ,maar de ervaring bij ons is dat het 1. 1/2 dag duurde. De monteurs dan hun best en werken netjes .

Service en montage was top!

Vanaf het begin bij binnenkomst (je voelt je zeer welkom) en verkoop, advies en service (top gedaan door Gwen van Erven!) tot aan de montage (monteur Daniel Lips) is alles helemaal naar zin verlopen! Ik ben helemaal tevreden over de verkoop, levering en montage! Top gedaan!

Prima service en goed geholpen om onze keus te maken

Wij zijn door Dragan uitstekend geholpen om een prima keus te maken uit al de mooie keukens bij Mandemakers. Dragan nogmaals bedankt en tot het etentje bij ons als de keuken gereed is.

Bij herhaling weer heel prettig.

Al eerder hier naar tevredenheid keukens gekocht en nu ivm verhuizing weer geslaagd. We werden heel prettig geholpen door Max Higler, die ons veel informatie gaf en met goede ideeën kwam. Door hem en uiteraard omdat wij de keuken naar ons hart hier vonden en overeen konden komen met de prijs verlieten we de zaak met een fijn gevoel en nieuwe keuken! Nog even een compliment voor de catering deze was fantastisch ; we zijn niets tekort gekomen!

Van eerste contact tot aan nazorg uitstekend geholpen

En zeer content met het eindresultaat

Prima geholpen

Alles keurig geregeld ook met kleine veranderingen later

Goed advies, vriendelijk en duidelijke, snelle communicatie.

We zijn hartelijk ontvangen Er werd goed meegedacht met onze wensen en met hun ervaring zijn we tot een mooi resultaat gekomen.

Trots op mn nieuwe keuken. Snelle en keurige montage

Een mooie keuken die keurig bezorgd werd en zeer snel gemonteerd door vriendelijke mensen. Het verkoopmoment was prettig, leuke medewerker, verwennerij op de showroom dag en goede begeleiding tot de montage. Jammer dat de onderhandeling nog steeds zo'n ondoorzichtig getouwtrek is. Niet meer van deze tijd en een irritante fase in een zo leuk moment. Montage wat aan de dure kant. 3/4 dag 1 monteur voor € 2000 ex aansluiten apparatuur.

geweldig mooie keuken gevonden bij Mandemakers

De verkoper Patrick Lagarde heeft ons enthousiast en deskundig geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. We verheugen ons op het moment dat hij geplaatst kan worden.

Fantastisch

Geweldig geholpen door Dragan

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!