Perfect geholpen door Martijn van Hemert 10+

Helaas hebben wij een keuken elders gekocht, wij moesten de keuken bij een bedrijf kopen die was aangewezen door de projectontwikkelaar! Heel vervelend, ik dacht daar onderuit te kunnen komen. Helemaal erg vervelend, omdat wij zo vakkundig en vriendelijk geholpen zijn door Martijn van Hemert. Hij heeft een schitterend ontwerp voor ons gemaakt, echt een vakman!! Wij zullen hem dus altijd adviseren als iemand een keuken zoekt!! Gerry en Rich

Prima geregeld.

Keuken aankoop ging prima. Keuken prima geplaatst. Goede monteur. Deze moest iets eerder weg waardoor hij in de loop van de dag werd geholpen door een servicemonteur en hulpmonteur. Hierdoor waren er wat kleinigheden die niet juist waren die we later pas ontdekten. Via een afspraak kwam er een nieuwe servicemonteur die het snel op orde heeft gebracht. Helaas was de achterwand er niet bij omdat deze niet was besteld, hetgeen wel was besproken en via de mail was bevestigd. Deze is later perfect geplaatst. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Geweldige service

Mijn Mandemakers keuken is bijna 10 jaar oud en een slangetje van mijn heetwaterkeaan lekte iets. Telefonisch gemeld en een zeer vriendelijke vrouw regelde snel een nieuw slangetje die ze met de post opstuurde zonder enige kosten in rekening te brengen. Dat is nog eens service!

Van A totZ netjes geregeld

Heel goed. Echt een aanrader.

Zeer mooie keukens en zeer vriendelijk verkopers

Wij werden ontvangen met koffie en een punt appeltaart daarna met. Neil van krieken door de showroom gelopen onze wensen uit gelegt. daarna alles besproken met een zeer goede en vriendelijke uitleg van Neil wat kon en wat niet wij naar huis met een mooie nieuwe keuken. Wij raden iedereen Mandemakers keukens aan. P Deckers. Sprundel

Heel goed en klantvriendelijk

Prettig, klantvriendelijk, goed meedenkend en goede manier om extra mogelijkheden aan te dragen.

Geweldig entree

Al direct een voorsprong voor het verwelkomen van klanten. Voelde vertrouwd. Zag er prima uit en geen lange wachttijden direct actie. Top

Top!

Zeer vriendelijk en correct geholpen. Er is uitgebreid meegedacht en meegekeken, tot op elk detail.

Zo kan het ook !!

Vanaf het begin, bezoek op afspraak in de showroom, gesprek met verkoopadviseur , levering en montage een zeer goed ervaring gehad. Communicatie via telefoon en E-mail zeer goed en correct. Kortom : Zo kan het ook.

Top bedrijf verkoop en plaatsing in 1 keer goed.

Top bedrijf.

Erg tevreden met de aankoopbegeleiding, aflevering en plaatsing.

Was echt prima.

Mijn man en ik zijn bij binnenkomst heel erg vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en een heerlijk broodje. Wij zijn zonder afspraak binnen gelopen en dit was geen probleem. Mijn man en ik zijn naar ons smakelijk broodje en koffie door de showroom gelopen en vonden wat wij mooi vonden en vroegen of er een verkoper ons kon helpen. Deze verkoper heeft ons perfect geholpen en waren erg tevreden. Wat wij erg bijzonder vonden dat wij na de aankoop een heerlijk glas Prosecco kregen dat we op onze nieuwe keuken konden proosten. En tussendoor kwamen ze heerlijk hapjes. We voelde ons erg welkom.

Duidelijk een zeer professionele organisatie!

Het aankoopproces was gastvrij, vriendelijk en met goede adviezen. De voorbereiding was uitgebreid, maar vervolgens was de levering en montage eenvoudig en snel. Goede communicatie voor en tijdens de installatie. En helemaal compleet, niks ontbrak na oplevering. Echt heel fijn, een geweldige ervaring.

Uitstekend, zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen.

Nette prijs kwaliteits verhouding. Wordt zeer goed meegedacht en geanticipeerd op de wensen van de klant. Dames achter de balie zijn ook deskundig, je wordt snel, vriendelijk en goed geholpen!

Zeer goed geholpen

De verkoper Mike, die heeft het toch voor elkaar gekregen om ons een keuken te verkopen. Terwijl wij gingen voor een vrijblijvende offerte. Toppie gedaan Mike. Mike legt alles goed uit de voordelen de nadelen, denkt mee, loopt heel de winkel door om ons alles te laten zien. Weet waarover hij praat, een fijne medewerker en een aanwinst voor jullie zaak. Wij hopen dat de rest van het traject ook vlekkeloos gaat verlopen.

helemaal geweldig

Perfect geholpen door Max, die heel geduldig is en voor bijna alles een oplossing heeft en waar kan maken!

goede service

Je belt met de klantenservice en alles wordt netjes geregeld

We kwamen snel tot dingen die goed in het plan verwerkt werden.

Service in de winkel hartstikke goed. Klantenservice slecht.

De manier waarop we geholpen zijn in de winkel was hartstikke goed. Ook de contacten die we gehad hebben over het zelf plaatsen van de keuken was perfect. Alleen de klantenservice heeft ons niet netje te woord gestaan en gecommuniceerd. De spatransen waren niet even hoog. er zat 2 mm verschil in, met als gevolg dat dit goed zichtbaar is in de hoek waar de 2 spat randen elkaar raken. Er werd gezegd ja er zit een marge in en die 2 mm is binnen de marge. Verder de behandeling over de plekken die op mijn keuken zaten toen hij was afgeleverd en ik werd afgescheept met ja dan moet u het onderhoudspakket bij ons kopen. Geen service. Tevens was er een bestekbak geleverd in een andere kleur dan bestelt. Na contact te hebben gehad werd de juiste kleur bestelt. Toevallig met een ander telefoontje kwam ik er achter dat het niet in de bestelde kleur te bestellen was. Dit was dus niet gecommuniceerd naar ons.

Uitstekend !!

Door “kleine broer” KeukenKampioen doorgestuurd naar Mandenmakers voor onze nieuwe keuken met extra uitdagingen ! Geweldig geholpen door Patrick Lagarde met veel geduld ! Allerlei nieuwe ideeën en suggesties gedaan. Complimenten !! Fam Bijlholt.

Prima, klantvriendelijk en duidelijk.

Prettig aankoopproces.

Uitstekende service en klantvriendelijke behandeling

Klantvriendelijke ontvangst in showroom en deskundige begeleiding en toelichting op de aankoop. Ook de aflevering en montage verliepen probleemloos waarna op een mooi resultaat kan worden teruggezien. Graag zouden wij nog wel een zogenaamde inductie kookplaatkrabber van u willen ontvangen. Vrienden van ons die ook bij u een keuken hebben gekocht hebben een dergelijk apparaatje van u ontvangen.

prima service

zeer tevreden mert de keuken en de service

Teleurstelling ten top

13 maanden geleden kochten wij een keuken vam 20.000 euro Direct ging van alles mis. Verkeerde koelkast, kleurcodes enz. Dit werd vooraf doorgegeven en zou gecorrigeerd worden. Dit is niet gebeurt. Bij levering bleken verkeerde maat kast, kleuren enz geleverd. Na opnieuw inmeten... Bleek de verkeerde maat gemeten. De kleurcodes waren niet gecorrigeerd. Na weer een bezoek wederom de verkeerde kleur wandjes geleverd. Na maanden werd uiteindelijk ALLES in het zicht opnieuw besteld. Raad eens ... De wandjes weer in de verkeerde kleur. Nu zijn we 13 maanden verder en zitten we er nog mee. Klantenservice is traag en loze beloftes ten top! Teleurstellend! 2 keer eerder tot volle tevredenheid een keuken gehaald. Nu de derde keer een dure keuken en wat een teleurstelling!!

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!