prima service

Niet tegen sputteren, maar gewoon oplossen.

Is goed

Op de monteur William moeten jullie zuinig zijn

Goed werk geleverd.

Super te woord gestaan goed uitleg kennis van zaken

zie hier onder de opmerkingen

wij hebben wel onze twijfels bij de kwaliteit van de kasten van de keuken, toen wij de keuken 3 jaar geleden kochten werd er gegarandeerd dat het productie proces van zo verbetert was dat de zijkanten nooit zouden los laten. maar dit blijkt in de praktijk toch anders.

Nu hopen dat de nalevering ook goed gaat. Maar gaan we wel vanuit. Verkoper ook top. Erg meedenkend. Verzorging was ook top in de winkel. Ook in Barendrecht.

Klantvriendelijk bij jullie in de winkel .

Goede service, mocht zelf oplossing aandragen en monteur ging daar direct in mee

Positief en prettige monteurs

Correct uitgevoerde reparaties

Transparant proces en advies meer dan top!

Wij zijn bij Mandemakers heel fijn geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Het proces was heel transparant en het advies meer dan top! Het gesprek was erg prettig onder het genot van een hapje en drankje. We hebben direct besloten de keuken hier te kopen en niet nog ergens anders te gaan kijken. Dit is de tweede keer dat we bij Mandemakers een keuken kopen en ik weet zeker dat als we nog eens een nieuwe keuken moeten we hier weer terug komen!

Gewoon super fantastisch!

Vanaf het eerste contact in de showroom tot en met de allerlaatste houdoe bij oplevering van mijn nieuwe keuken; service met een hoofdletter S.

Mooie grote showroom

Zeer grote showroom met veel verschillende keukens, opstellingen en stylen. Zo wordt je goed geïnspireerd. Het ontvangst is zeer hartelijk. De verkoper heeft alle tijd om alle keuzes te maken, laat je veel verschillen zien in de showroom en geeft hierbij goed advies.

Uiterst tevreden !!

Uiterst tevreden over het totale pakket.....advies bij aankoop, bezorging én de montage >> TOP !!

Prima geregeld

Wij zijn zeer tevreden over Dragan Vuletic die het proces om tot de juiste keuze te komen vakkundig heeft begeleid.

zeer tevreden

Gastvrije ontvangst in de showroom. Verkoper, die deskundig en professioneel was, nam alle tijd. veel keuze en uitgebreide mogelijkheden.

Top service!

De titel zegt al genoeg ;-)

op een paar kleinigheidjes na perfect aan te bevelen, groot bedrijf met goede service!

* geplande afspraken goed nagekomen op afgesproken tijd * lekkere lunch verzorgd tijdens uitzoeken keuken * een kleiner formaat kastdeur die aan de andere zijde van de keuken zou komen zou iets van kleur afwijken als de gehele keuken maar tot mijn verbazing was deze wel in dezelfde kleur geleverd, TOP! * verder 2 kleine foutjes op tekening waar de monteur achter kwam bij monteren. * Al met al, alles netjes opgelost * Ook moest wat omgeruild worden, ook dit snel opgelost. Voorlopig zijn wij voorzien van een keuken anders komen we graag bij Mandemakers inkopen doen.

Altijd Top!

Dit is onze 3e keuken en we zijn altijd dik tevreden. De keuken wordt netjes afgeleverd en de volgende dag gemonteerd. De mensen die bij ons de keuken hebben geplaats hebben dit zo gedaan zoals ze het bij hun thuis ook zouden doen.....netjes en verzorgd. Mocht er toch iets niet goed zijn (ook achteraf) dan wordt dit zonder moeite gewoon opgelost. Kortom.....Top!

Mooie keuken geleverd

Na een vertraging van de oplevering van ons nieuwbouw huis, de keuken vorige geleverd en gemonteerd. Perfect volgens planning. Goed montage team. Alles bijna compleet geleverd. Het gat van de stopcontact in de composiet stol waren ze vergeten te maken. Als nog diezelfde middag nog geregeld door een andere collega van de keukenman. Dus dik tevreden met onze nieuwe keuken

Prachtige keuken en uitstekende service!

Bij het uitzoeken van een keuken voor in ons nieuw aangekochte huis zijn wij bij Mandemakers blij verrast met het “out of the box” meedenken bij de wensen die wij hadden. Wij zijn zeer vakkundig begeleid in onze keuzes. Ook de vervolgsessies waren uitstekend! Echt een groot compliment voor onze verkoper Mike! Zijn enthousiasme, vakkundigheid maar ook zèker zijn eerlijkheid was super om de keuken naar onze wens uit te zoeken. De begeleiding, bezorging, klantenservice, montageteam en de nazorg bij de levering van onze keuken is een 10+

Prachtige zaak en vriendelijk personeel!

We zijn zeer goed en op een gezellige wijze geholpen! Het ontbrak ook aan niets, er was koffie met gebak, drankjes en hapjes! Het was een oergezellige middag bij Mandemakers!

Zeer goed geholpen en geslaagd

Wij zijn erg prettig en vakkundig geholpen door Dragan. Door out of de box te denken zijn we op nieuwe ideeën gekomen en daarmee hebben we de beste opstelling en uitrusting kunnen vinden voor onze keuken.

Online service afspraak gevraagd, die snel en correct afgehandeld is

Tot nu toe alles perfect .

Vanaf de eerste afspraak in de showroom zeer goed geholpen en goede ervaringen tot nu toe in het komplete traject. Na een zeer goed gesprek met de verkoopadviseur Dragan Vuletic in de showroom met goede suggesties en dergelijke keurig een offerte ontvangen. Na het inmeten wat ook geheel volgens afspraak en vlot verliep een aanvullend bezoek gebracht aan de showroom en met Dragan Vuletic kleine aanpassingen c.q. aanvullingen besproken. Ook na tijdige ontvangst van definitieve order en leiding/aansluit plan nog even mail contact gehad en ook dit bijna per omgaand beantwoord gekregen. We hebben veel vertrouwen in de verder afwerkingen.

perfect personeel

netjes gewerkt op laatste afwerking wel lang moeten wachten .maar zal wel aan levering liggen..........

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!