Top service

Vanaf eerste bezoek aan winkel in kaatsheuvel hebben we een top service ervaren. Verkoper Mike heeft ons super geholpen. En we moeten nog even wachten en geduld hebben met onze keuken. Maar we gaan er zeker van genieten.

de enige opmerking : Het aanmelden van de extra garantie bij Atag is een bijna onmogelijke opgave.

Al een poging gedaan bij Atag voor de extra garantie. Morgen een nieuwe poging.

Superservice

Na de plaatsing van onze geweldige keuken was 1 van onze kastdeurtjes iets aan het verzakken. Iets wat ik zelf na of via aanwijzingen had kunnen doen, maar er is een monteur onze kant op gekomen en het euvel was snel verholpen. Prima service dus

Prima ervaring

vakkundig advies ontvangen van de verkoper. Dit was onze 3e keuken bij Mandemakers.

Prachtige zaak met héél betrokken, kundig en vriendelijk personeel!

Vandaag onze 3e bezoek aan Mandemakers (de puntjes op de i gezet voor onze prachtige keuken). Wéér heel hartelijk ontvangen, niets is teveel, alles wordt nog eens rustig uitgelegd, bekeken en zonodig verandert. Koffie met appeltaart, heerlijk belegde broodjes, niets is teveel. Welgemeende felicitaties van alle kanten met de prachtige keuken en het belangrijkste, ook nog voor een heel scherpe prijs. Team Mandemakers hartelijke dank voor het warme bad waarin we ons erg thuis voelden.

Heel goed begeleid door de Mandemakers adviseur

Hele goede begeleiding door Mandemakers adviseur

Goed product, verkocht, gemonteerd en met follow-up door deskundige mensen.

Ik zou zo weer een keuken bij Mandemakers kopen.

Bijzonder tevreden!

Wij hebben zowel de aankoop als de service als super ervaren! Top!!

Goede prijs/kwaliteit/advies verhouding

Wensen zijn goed vertaald in de gewenste keuken. Levering conform afspraak en duidelijke communicatie. Helaas beschadiging vastgesteld aan frontpaneel. Een belletje was voldoende om vervanging in gang te zetten waarbij wel de verwachting is dat daar de nodige weken overheen zullen gaan door levertijd.

Prachtige showroom en super vooruit geholpen met de keuze van onze nieuwe keuken

Keuken uitgezocht in de showroom. Daarbij geholpen door een verkoper die uitstekend bij ons paste. Erg fijn geholpen en hij snapte precies wat we nodig hadden. Ook bij het tweede bezoek nog fijne tips gehad van een andere verkoper. Erg blij met onze keuken, hij voldoet aan al onze wensen! Vragen/opmerkingen per mail ook snel en prettig beantwoord.

Fantastisch, top

Erg goed geholpen door de diverse medewerkers en ook de na service wordt zeer op prijs gesteld.

Helemaal blij met onze nieuwe keuken!

Drie jaar geleden al een mooie keuken bij Mandemakers gekocht. Dit is ons zo goed bevallen dat we nu voor ons nieuwe huis alweer Voor jullie hebben gekozen. Niet eens meer bij een ander gaan kijken. Alles perfect, van het uitzoeken en kopen van onze nieuwe keuken tot aan het bezorgen en plaatsen. Ga zo door!

Zeer vriendelijke ontvangst, deskundig advies bij maken keuze, alles verliep naar wens.

Goed geholpen

Correct en goed advies gekregen.

Bij de aankoop van de keuken geholpen door een deskundige en vriendelijke dame. Levering en montage prima in orde. Nog wat puntjes voor de nazorg, als deze ook net zo afgehandeld worden krijgt Mandemakers en Neeltje van den Berg een hele dikke voldoende

Feestje !

In september 2021 hebben wij onze keuken gekocht bij Mike S. in de vestiging Kaatsheuvel. Na uitvoerig te hebben gebrainstormd over het hoe en wat is daar op papier een hele mooie keuken uitgekomen, voorzien van alle gemakken en accessoires . Volgens Mike moet de aankoop van een nieuwe keuken een feestje worden en dat werd het ook... Uiteindelijk werd de keuken opgeleverd in januari 2022 en vol verwachting stonden wij klaar op de dag van levering. De mannen van de aflevering waren heel enthousiast en plaatsten de onderdelen van de keuken zeer netjes en geordend in de kamer. De volgende dag kwamen Chris en Ruud de keuken monteren en dat werd zeer vakkundig gedaan en werd probleemoplossend gewerkt. Uiteindelijk hadden zij twee dagen nodig om alles af te ronden en was de keuken die wij alleen kenden van papier ineens realiteit geworden. Wat een prachtige keuken is het geworden die Mike voor ons had gerealiseerd. Na enkele dagen bleek er toch een probleem te zijn met de afvoer, die na gemeld te zijn, dezelfde dag nog werd opgelost door troubleshooter Kelly. Kortom het is nu alle dagen feest bij ons in de keuken.....

Zeer professioneel, klantvriendelijk en een luisterend oor.

Zie bovenstaand.

Meedenkend, klantvriendelijk.

Meedenkend. Mike nam alle tijd. Liet alles goed zien. Ook al veranderden we telkens iets. Hij bleef meedenken en kwam met goede oplossingen en zichtbare ideeën. We zijn erg tevreden over de verkoper Mike Struik. Maar ook over de jonge vrouw die ons in eerste instantie te woord stond.

zeer tevreden met resultaat

Vriendelijk en kundig personeel. Zijn niet te beroerd om extra werk uit te voeren. Jammer dat tijdens verkoop praatje en opmeten niet alles meegenomen wordt. Moeten nu nog oplossing zoeken voor afvoer van afzuigkap (koof) en afwerking "eiland". Ook dat er 4 dagen vrij genomen moet worden voor 1 keuken. 1 x opmeten 1 x afleveren 1 x montage 1 x aansluiten

Leuke verkoper, mooie winkel en goede koffie

Bijzonder verhaal : We wonen zelf in Waalre maar zijn naar Kaatsheuvel gereden voor een keuken. ( geen idee waarom ??? want het is 45 min rijden en we kwamen langs 'minimaal' 50 andere keukenzaken ). Na een ronde van 20 minuten ( en nog steeds niet aangesproken .... ) wilde we weer naar huis gaan. Toen kwam een verkoper op ons af. Hij maakte meteen zijn excuses omdat hij bezig was met klanten maar wilde graag een afspraak maken met ons. Omdat we een leuke 'klik' hadden heb ik dit gedaan. Na de afspraak hebben we diverse malen gebeld en begon de onderhandeling. Na akkoord zijn we nogmaals terug gegaan voor de kleuren, en uiteraard de laatste wijzigingen. Prima geholpen, nette zaak en lekkere koffie. Ben erg benieuwd naar het eind resultaat. Maar tot nu toe een dikke 10 !! p.s. we zijn maar in 1 keukenzaak geweest...

In 1 woord geweldig

Van aankoop fit aflevering als zeer netjes ervaren. Klantbeleving in de showroom daar begint het mee en dat was als een warm bad. Traject erna werden we goed begeleid en werden afspraken nagekomen. Beloofd is beloofd. Aflevering was ook op tijd en netjes en we zijn superblij met de gekozen keuken. Deze klant geeft jullie een dikke 10!

Ruim voldoende

Monteur was vriendelijk en correct.

Professioneel en met respect voor de wens van de klant

Ons bezoek was goed voorbereid obv de gegevens die ik had doorgestuurd. Er werd naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Structureel opgebouwd om niets over 't hoofd te zien. Veel tijd en aandacht voor de klant. Professionele aanpak. Had meteen 't gevoel dat de verkoper goed wist wat ze konden bieden.

Professionele levering en plaatsing.

We hadden een goede verkoper in Kaatsheuvel. Samen met hem zijn we tot keuze gekomen. Wat bijzonder is dat de keuken nog altijd met potlood op papier wordt getekend. Daarnaast van de verschillen keuken delen, een voor- en zij-aanzicht. Ook achteraf komen er geen tekening in perspectief. Dit maakt het lasting om in te kunnen inschatten hoe de opstelling er uiteindelijk uit komt te zien. Hoe de prijs tot stand komt is volledig ondoorzichtig. Absoluut niet meer van deze tijd. Toen we 25 jaar geleden onze vorige keuken kochten kregen we al 3D tekeningen en wisten wat ieder kastje kosten. We zijn overigs wel heel blij met het eindresultaat. De verkoopadviseur (Bas Leijtens) heeft ons hierbij erg goed geholpen.

Prima, zoals reeds gewend vanuit het verleden. Dit is onze 3e keuken bij Mandemakers

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!