Alles goed geregeld van af bezoek showroom tot oplevering.

Zeer plezierig koopproces en vakkundig geplaatst

Wij zijn heel tevreden over hoe er met ons gecommuniceerd werd. Alles werd duidelijk uitgelegd, doorgesproken en daarna op de mail gezet. De keuken is heel netjes geleverd en vakkundig geplaatst. Top!

Professioneel en prachtige showroom

De showroom is prachtig en er zijn alle stylen te vinden. We zijn zeer professioneel geholpen door Rob de Vries. De keuken is gekocht. Het was erg gezellig en het andere personeel was zeer vriendelijk. Hapje drankje gewoon een compleet plaatje. Ik zou iedereen wel willen adviseren om naar Mandemakers keukens in Kaatsheuvel te gaan.

In één woord geweldig

Bij binnen komst werden gelijk in een warm bad gestopt. Rustig en niet te opdringerig de wensen door gesproken en een eerlijk advies gekregen. We kijken er ontzettend naar uit.

Heel erg fijn en goed geholpen.

We zijn heel correct, vriendelijk, servicegericht en deskundig geholpen door Patrick. Hij heeft onze wensen heel goed begrepen en heel goed met ons meegedacht, waar ook een heel goed resultaat is uitgekomen. Het was ook echt gezellig met hem, want humor heeft hij ook. Het was een fijne ervaring voor ons.

van A tot Z vakmanschap

Zeer professioneel personeel voor zowel in de showroom, het transport en de installatie. Ook prijstechnisch kwam Mandemakers er voor ons als nr 1 uit!

perfect

heeft aan al onze verwachtingen voldaan

Gastvrij, gehoord en welkom.

Fijn geholpen voor de tweede keer een nieuwe keuken. Door verkoopster Neeltje. We voelden ons weer erg welkom. Erg gehoord en fijn geholpen. We voelden ons erg op ons gemak. Niet opdringerig. Er werd goed geluisterd en meegedacht. Doordat we de vorige keer (4 jaar geleden) ook zo fijn geholpen zijn door Neeltje aan een uitstekende keuken, en de fijne deskundige service van Mandemakers, hebben we nu weer voor een keuken bij Mandemakers gekozen. Ook als de keuken geplaatst was, werden we bij vragen goed geholpen door de klantenservice. Alleen maar positieve ervaring.

zeer vriendelijk, ter zake kundig, snel, alert, humor.

zeer vriendelijk, ter zake kundig, snel, alert, humorvol en geduldig.

Uitstekend geadviseerd

Vandaag zijn we uitstekend geadviseerd en geholpen door Max Higler van Mandemakers Keukens. Hij had alle tijd en een duidelijke uitleg waardoor we zeer tevreden zijn met onze aankoop.

Vlekkeloze aankoop/montage van keuken

Van de aankoop tot en met de montage is alles vlekkeloos verlopen. Je krijgt bij elk contact (of dat nou de verkoper, telefoniste of montage-man) het gevoel dat ze het echt voor jou willen doen. In het hele proces krijg je ook het gevoel dat het een ge-oliede machine is. Dat geeft een fijn gevoel. Als er dan toch wat mis gaat - in ons geval was het stuc-werk nog niet 100% droog - wordt er gekeken naar een passende oplossing en kom je er altijd uit. Dat geeft een fijn en vertrouwd gevoel en zorgt er ook voor dat ik Mandemakers Kaatsheuvel ook zonder twijfelen aanbeveel aan vrienden en famillie. Is er dan helemaal niks aan te merken / kan er niets beter? Dat wel: - ik had verwacht dat het verpakkingsmateriaal van de keuken werd meegenomen

Correcte communicatie. Meedenkend en hulpvaardig. Gaan zorgzaam om het materiaal.

Correcte communicatie, meedenkend en komen afspraken na. Kunnen jouw wensen/ideeen goed uittekenen op papier. Gaan zorgzaam om met het materiaal.

perfect

zeer goed door alle mensen geholpen alles goed verzogd

Prettig, professioneel, meedenkend

Het hele traject krijgt de tijd die het verdient en de advisering is van een erg kundig niveau. Het is erg persoonlijk en advisering is van een hoog niveau en versterkt met voorbeelden, foto’s en mogelijkheden. We zijn erg benieuwd naar de volgende fase: levering en nazorg maar dat zal zeker goedkomen.

Geweldige service

Duidelijke afspraken en ook het nakomen van de afspraken. Service en kennis van de technicus.

Oké

We werden goed geholpen en er werd met ons mee gedacht hoe we de keuken konden indelen

We zijn super goed geholpen en goed geadviseerd bij het uitzoeken van onze keuken. Erg tevreden over de service. Bedankt Max Higler!

Vriendelijk en zeer kundig advies

Een eerste orientatie heeft door het kundige advies van de verkoper geleid tot de aankoop van een nieuwe keuken. Door de goede service hebben we meteen de knoop doorgehakt.

Alles prima naar wens

Onze wensen zijn in kaart gebracht, op ons afgestemd en daarna concreet ingevuld. Vrijwel niets was te veel, en een mooie 3D illustratie van hoe het eruit gaat zien. Tot nu toe alles naar wens geweest.

Enthousiaste mensen, weten waar ze over praten

Heel aardig ontvangen in de winkel met huisgemaakte appeltaart. Degene die ons hielp heeft verstand v zaken. Keuken is gebracht door heel aardige mensen. We hebben een mooie keuken. Erg blij mee. Had wel gebeld over veranderen koelkast en zou terug gebeld worden. Dit is helaas niet gebeurd en ik heb er zelf niet aan gedacht( zijn druk met verbouwing.)

Van begin tot einde alles super geregeld

Alles geweldig geregeld zeer goede communicatie

Toffe winkel

Mooie grote winkel voor elk interieur een keuken

Prettig gesprek, goed advies en een goede en correctie afwikkeling van de opdracht.

Wij zijn goed geadviseerd zodat we een bewuste keuze konden maken. Pas bij het derde adviesgesprek zijn we tot aankoop over gegaan. We hebben tussentijds geen dwang ondervonden om toch te kopen. De communicatie met en de informatievoorziening naar de klant is prettig en correct. Een aandachtspunt: Extra werk en/of mutaties in de opdracht die de keuken duurder maken worden heel snel gefactureerd (binnen enkele uren). Een verrekening ten gunste van de klant (te ontvangen creditnota) duurt ontzettend lang (na enkele weken nog steeds niets ontvangen). Dat vind ik niet kunnen. Als je snel kunt factureren kan je ook snel crediteren!!

De juiste zaak om een nieuwe keuken te kopen !

Zeer goed geïnformeerd over de mogelijkheden om een nieuwe keuken te kopen door verkoper Mike Struijk. Zijn uiteindelijk goed geslaagd en alles is in het werk gesteld om ons volledig te ontzorgen. De keuken is samengesteld naar onze wensen met de juiste inbouwapparatuur.

Netjes en correct geholpen

Professioneel geholpen en niet opdringerig

Rechtvaart 8

5171 TA Kaatsheuvel

Over Mandemakers Keukens Kaatsheuvel

Bij Mandemakers Kaatsheuvel vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!