Zeer prettig en kundig

Erg vriendelijke, kundige en creatieve verkoper. Er werd veel tijd genomen en zelfs hapjes en drankjes ontbraken niet. We hebben met volle overtuiging mooie deal gesloten.

Geweldige service

Wij hebben met veel plezier hier een keuken gekocht, we zijn goed geïnformeerd over alle materialen e.d. Er werd ruim de tijd genomen voor ons (ook toen we nog geen afspraak haddden), personeel is allemaal heel klantvriendelijk en gezellig. Kregen zelfs lekkere hapjes en drankjes tijdens de afspraak, topservice en hele mooie keukens!

Prettig

Alles wordt keurig afgehandeld

Tweede keuken in drie jaar: weer top geholpen

We verhuizen onverwachts voor een tweede keer in drie jaar. Hierdoor hebben we opnieuw een keuken gekocht. Onder het genot van een heerlijk stukje appeltaart hebben we rustig samen de keuken ontworpen en samengesteld. Caroline heeft ons heel goed geholpen. We zijn blij met het ontwerp en kijken er enorm naar uit als de keuken in mei wordt geplaatst!

Fijne verkoper die meedenkt Alle tijd en aandacht voor ons.

Goede ervaring met Mandemakers. Hoop dat alkes ook uitkomt zoals afgesproken.

Een hele positieve ervaring

Voor onze nieuwe keuken zijn we zowel in Woerden als in Wateringen geweest. Nadat we snel hadden besloten over de basis zaken zijn we zeer goed begeleid door verkoper Gary. Onze wensen waren niet makkelijk en standaard maar uiteindelijk hebben we een heel mooi design ontwikkeld met super apparatuur. Naast de enthousiaste en professionele begeleiding van Gary viel ons ook op hoe goed collega's elkaar helpen en adviseren, Verder is de uitstraling van beide winkels geweldig, een genoot om inspiratie op te doen. We kijken uit naar de levering eind april.

zeer professioneel

kwalitatief en zeer kundig

Vriendelijke en vakkundige medewerkers!

Fijne zaak waar we bijzonder prettig en vakkundig geholpen zijn. We genieten iedere dag van onze nieuwe keuken, dank jullie wel medewerkers van Mandemakers Woerden!

Zeer prettige verkoopmedewerker, rustig, goed luisterend en adviserend, geen druk op de verkoop.

Zeer prettige ervaring bij Mandemakers te Woerden.

Caroline denkt goed mee en geeft eerlijk advies!

Vooraf sceptisch t.o.v. de slechte naam van keukenverkopers maar Caroline is een adviseur en prettig in de omgang.

Zijn altijd behulpzaam , vriendelijk en geduldig . Aanrader voor iedereen

Hele plezierige ervaring en zonder druk onze keuken kunnen kopen!

Zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Caroline in Woerden. Ze denkt echt met je mee. Zeer fijne ervaring zeg maar gerust een verademing in vergelijking met eerder gekochte keukens!! En de appeltaart was ook heerlijk.

niet alleen super keukens, maar ook super verkopers, he Marten

Keuken ontworpen in Woerden, door een voor ons super verkoper, is vriendelijk, ook er goed in meedenken, erg fijn. Toen we voor de laatste dingetjes kwamen was onze verkoper (Marten) over geplaatst naar Zutphen, toen zijn we daar maar naar toe gereden van uit Gouda, gewoon om dat hij het verdiend om ons die keuken te verkopen Ik ben zeer tevreden over hoe het allemaal is verlopen, gewoon TOPIE

Ontzorgd bij keuzestress

Bij het kopen van een keuken komt ook het maken van keuzes, wat veel stress kan opleveren. Nooit eerder was het koopproces met alle daarbij horende keuzes zo makkelijk. Door de vakkundige kennis en ervaring van Herman Jan hadden we alle regie, maar werden de keuzemogelijkheden meer toegespitst en was het makkelijker kiezen.

zeer klant vriendelijk

Na een eerste contact een overleg en schets aan huis gehad ! Super, nadien steeds goede afstemming mbt de invulling, levering en planning !

Alles ging zoals bedacht en afgesproken.

Fijne service vanaf uitzoeken tot plaatsen.

Super mooie keuken

Eigenlijk vanaf het begin af aan prima geholpen. Alles was goed geregeld, geen problemen ondervonden. Wij zijn enorm blij met onze keuken!

voor de tweede keer bijzonder blij met de aankoop bij Mandemakers.

zowel de verkoper, de bezorger en de keukenmonteur hebben ons vertrouwen niet beschaamd. zij allen hebben ons op correcte wijze laten zien, dat echte service nog bestaat als je maar bij de goede zaken zoals Mandemakers is, koopt. En ook niet onbelangrijk, de dag na de plaatsing van onze keuken, kwam de volgende dag een meneer de achtergelaten verpakking e.d. ophalen. Dat nu bedoel ik met echte service.

Prettige koopervaring, zeer accurate communicatie en fantastisch eindresultaat.

Er wordt ruim de tijd genomen in het koopproces en het ontwerp van de keuken was iets wat ik zelf niet had verzonnen maar echt fantastisch goed was. Dus erg fijn dat ze niet alleen uitvoeren wat je zegt maar zelf nadenken of verbeteringen! Installatie was professionele met prettige mensen en communicatie daaromtrent was heel duidelijk. Zeer tevreden met de fantastische keuken.

Zeer correct en alles naar wens geleverd en gemonteerd.

Alles is keurig naar mijn wensen geleverd en zeer vakkundig gemonteerd en ook nog eens zeer vriendelijke mensen. Voor mij echt een topbedrijf van de verkoop tot de levering/montage.

Een degelijke keuken!

Wij zijn blij met de keuken en ook met de heel goede montage van de keuken

Vriendelijke en vakkundig advies top

Alle ruimte voor eigen inbreng en super advies

Hele mooie keuken die zeer netjes geplaatst is

Vlotte levering, alles aanwezig, netjes geplaatst en alles werkt. Wij zijn er erg blij mee

Keuken naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst.

Wij zijn zeer professioneel ontvangen en te woord gestaan. De keuken is naar alle tevredenheid en verwachting geleverd en gemonteerd. Op een defect glas deurtje van de wijnkoeler na, welke zo spoedig mogelijk wordt vervangen, is het onze perfecte keuken geworden. Een blije klant.

Ben uitstekend geholpen!!!

Ben heel goed geholpen. Eigenlijk niks op aan te merken.

Finse Golf 2

3446 CK Woerden

Over Mandemakers Keukens Woerden

Bij Mandemakers Woerden vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!