geweldig

Voor de 2e x keuken bij Mandemakers gekocht en geplaatst en wederom een goede beslissing! het begon al bij het ontwerp de verkoper had een prachtige oplossing waar wij zelf nooit opgekomen waren en die bij 2 andere keukenleveranciers niet naar voren waren gekomen, zo blij mee! nu is de keuken geplaatst deze week en het is prachtig! natuurlijk ben je een hoop geld kwijt maar je doet er ook weer jaren mee en bij de andere 2 was ik niet goedkoper uit. Nu een BORA en wat een uitvinding is dat zeg! werkt echt!!! vandaag proef op de som met spruiten en je rook niets echt perfect! ook de plaatsing keurig uitgevoerd en al het afval is netjes afgevoerd door de monteur. kortom echt weer tevreden met onze keuken van Mandemakers!!

Uitstekend!

Jammer van een paar manco’s maar resultaat is wel een prachtige keuken!

Een prachtige keuken door meedenken en praktisch, eerlijk advies

Onze ervaring bij Mandemakers is heel goed. De adviseur dacht echt mee om de beste prijs kwaliteit oplossing te bedenken. Rustige en professionele uitleg, goede kennis van inrichting en materialen. Oog voor detail. Staat voor kwaliteit. Voelt goed dat we de keuken hier gekocht hebben en alle vertrouwen in het resultaat dat aangeven is. Ook bij vragen na de aan de aankoop alle tijd om vragen nog eens door te nemen. Top!

top

De monteur in kwestie was gewoon een topper voor onze keuken

Finse Golf 2

3446 CK Woerden

Over Mandemakers Keukens Woerden

Bij Mandemakers Woerden vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!