Goed geholpen

Goed geholpen

Prima geholpen door Mandemakers-Zutphen

Prima geholpen door Mandemakers, ze zijn bereid mee te denken.

Zeer prettig en vakkundig geholpen!

Vanaf het moment van binnenkomen voelt het goed! Een mooie showroom en vriendelijk personeel. Wij hebben onze gesprekken met Matthijs als zeer prettig ervaren. Goed advies ook met een geslaagd resultaat!!

Deskundig advies, werd goed met ons meegedacht.

We werden hartelijk ontvangen en op een hele prettige wijze voorgelicht over de mogelijkheden in onze situatie. Werd goed met ons meegedacht, er kwamen zo ook zaken aan bod waar we zelf nog niet bij stil hadden gestaan. We hadden er direct een goed gevoel over en we hebben niet lang meer hoeven nadenken over de leverancier van onze nieuwe keuken !

Netjes geholpen

Alles op mijn wens geholpen en goed mee gedacht

Heel correct in coronatijden.

We zijn correct ontvangen met een goede mix tussen zelf rondlopen en deskundig advies. Hoe verder we in het traject kwamen hoe meer advies er kwam zonder opdringerig te worden en zonder te dwingend om ondertekening van contracten te vragen.

Medewerking is optimaal

Ondanks alle problemen met onze Siematic keuken is de medewerking altijd optimaal geweest.

Prima afwikkeling service bezoek

Kapotte kraan is vervangen binnen garantie termijn. Toen dit klaar was zag monteur dat deurtjes van de keuken even afgesteld moesten worden en deed dit spontaan. Net even iets dat beetje extra.

Meedenkend, oplossingsgericht en duidelijkheid.

Bij Mandemakers Zutphen direct goed begeleid om onze plannen concreter vorm te geven. Voor een ingewikkelde ruimte een prachtige open keuken ontworpen met de verkoopadviseur. Kordaat meedenken en concrete oplossingen zijn ons aangeboden voor knelpunten die optraden. Uiteindelijk een prachtig resultaat, goede prijs en tevreden gevoel.

Van ontwerp tot uitvoering een fijne ervaring

We zijn zeer tevreden met onze prachtige SieMatic keuken. Van ontwerp tot aan uitvoering een prettige ervaring met alle medewerkers.

Alles verloopt prima en volgens afspraak

Wij zijn echt heel erg tevreden. Toen we de keuken aangeschaft hadden, kregen we van sommige mensen te horen dat we pas achteraf zouden weten of het verstandig was geweest om bij mandemakers te kopen, omdat er zo Nu en dan slechte recensies zijn. Nou wij hebben alles als goed en prettig ervaren. Op dit moment hebben we één dingetje neergelegd waar we minder tevreden over zijn, maar dit wordt nu opgepakt. De uitkomt weet ik nog niet, maar heb er alle vertrouwen in dat dat goed afgehandeld wordt. Als wij weer een nieuwe keuken zouden nemen, gaan we zeker weer naar mandenmakers.

Prima geregeld

Prima geregeld

Elke cent meer dan waard!

Wij hebben een prachtige keuken mogen ontvangen. Vanaf de verkoop tot aan de eindmontage zijn wij goed geholpen en goed te woord gestaan.

Zie onder

In de aanloop vaak technische vragen aan de klant gesteld. Die horen bij de aannemer thuis. Daarna levering en plaatsing: keurig. vriendelijk personeel.

De klant is koning. Geen Piet praat verhaal met het oogpunt om zsm een keuken te verkopen.

We hebben meerdere keukenleveranciers bezocht. Matthijs was onze adviseur bij Mandemakers Zutphen. Matthijs dacht met ons mee maar schroomde zich niet om ons onderbouwd er op te wijzen dat het soms gewoon niet zo gaat als wij voor ogen hadden. Rest mij te zeggen dat de keuken voldoet aan al onze verwachtingen.

keurig werk

Goed overleg over de werkzaamheden, keurig werk

Gerritsenweg 16

7202 BP Zutphen

Over Mandemakers Keukens Zutphen

In onze prachtige vestiging in Zutphen verwelkomen we u graag en laten we u graag alle mogelijkheden zien voor uw situatie. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een goede ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om deze naar tevredenheid op te lossen.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!