Keuken is gekocht maar levering moet nog plaatsvinden over een paar maanden. Tot nu toe zijn de ervaringen uitstekend. Mede door verkoper Richard (zeer kundig, gedreven, positief en meedenkend) hebben wij de keuken hier gekocht.

Tweede Siematic keuken, top!

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg

Vriendelijke en gastvrije mensen. Duidelijke uitleg over keukens, materialen en denken mee. Kijken praktisch, maar ook kritisch met je mee. Alles werd dubbel gecontroleerd, er werd naar onze wensen geluisterd wat betreft bijv aparte merken apparatuur is mogelijk te leveren. Met veel zorg naar je wensen en keuze gekeken en in behandeling genomen. We wachten met smart tot de keuken geleverd wordt over 2,5 maand...

Snel, correct en altijd goed geholpen

Van de verkoop tot aflevering alles is soepel verlopen. Bij de verkoop super advies gehad waardoor wij nu onze droomkeuken hebben. Tussen traject, voor aflevering en montage bij alle stappen netjes van te voren op de hoogte gebracht over eventuele wijzigingen en de planning. Al met al hoe wij het graag willen. De volledige zorg konden wij uit handen geven en zijn erg blij met Mandemakers.

Zeer positief

Prachtige showroom, behulpzaam vriendelijk personeel wat je echter ook alle ruimte wil geven als je daarom vraagt. Denken goed mee in het hele proces en nemen ruim de tijd. Wat ik echter het allerbelangrijkst vind is de bereidheid om probleem oplossend te werken op een manier die zeer tot tevredenheid stemt.

een warme en persoonlijke benadering

Wij hadden al best wat keukenzaken bezocht, maar bij Mandemakers Zwolle was het gevoel het beste. We kregen een warme en persoonlijk advies, van een vakkundige adviseur. Wij hebben onze droomkeuken kunnen samenstellen, zonder dat het ons teveel kost. Hierin is objectief meegedacht. Alles ging heel transparant, in overleg en naar onze wensen.

prettig geholpen nam de tijd

Dacht goed mee in het proces maar gaf keuzes aan de klant drong niet op.

Hartelijk/Behulpzame adviseuse/Prima informatie na de koop/Kundige montage

In Zwolle hartelijk ontvangen door de receptie. Adviseuse Emma Badenhop was niets te veel om samen met ons een keuken uit te zoeken naar onze wens. Ze liet ons kennismaken met alle mogelijkheden die we konden verwachten voor de prijs die wij in gedachten hadden voor een keuken. Diverse keren de zaak doorlopen om onze vragen te beantwoorden en ons te wijzen op mogelijke oplossingen was haar niet te veel. Ook vragen die we nog hadden, na de koop toen we thuis waren, werden vriendelijk en kundig beantwoord. Een top adviseuse !!! Na de koop werden we overdreven goed op de hoogte gehouden van de zaken die stonden te gebeuren en wanneer. De vraag om de keuken op een tijd te leveren dat paste met de afspraken die wij die dag hadden werd gehonoreerd. De monteur was kundig en wist precies wat hij deed. Toen het er op leek dat de keuken niet in 1 dag geplaatst zou worden, belde hij op tijd om hulp zodat de keuken (later samen met zijn collega) die dag geplaatst was. Uitgaande van de hierboven beschreven gang van zaken ga ik ervan uit dat de 2 (kleine) opmerkingen die we nog hadden ook spoedig opgelost worden. Mandemakers Zwolle daar kun je tot volle tevredenheid een keuken kopen !!!!

Goed geholpen

Goed geholpen met de nieuwe keuken en de problemen die later nog opgelost moesten worden is goed gedaan

van verkoop, aflevering, plaatsing en nazorg FANTASTISCH

De verkoper in Zwolle heeft uitgebreid geluisterd naar onze wensen en die vertaald in een prachtig ontwerp. De bezorgers van de keuken waren vriendelijk, gingen voorzichtig te werk en overlegden alles. De twee monteurs waren echte toppers, WAUW. kundig, prettig in de omgang en bereid even net dat laatste stapje te zetten om de keuken af te maken. Haast ongelooflijk dat deze mentaliteit er gelukkig nog steeds is. Is ontzettend door ons gewaardeerd. De nazorg ook meer dan prettig, snelle reacties en het werd gewoon snel opgevolgd. Ging om hele kleine details. Ik kan iedereen Mandemakers aanbevelen. Wij zijn meer dan tevreden.

Heel tevreden!

Van begin tot het eind is alles goed verlopen. Een fijne verkoper die goed meedacht, de levering volgens afspraak en de monteur die alles in 1 dag heeft gemonteerd. Er was iets niet compleet, maar er werd direct een koerier geregeld, zodat alles dezelfde dag nog gereed was. Daarnaast regelmatig gebeld door de klantenservice om informatie te geven over de levering en nadien hoe alles was gegaan. Wij zijn ontzettend blij met onze keuken en ook over Mandemakers!

Heel goed en meedenkend is Richard geweest in ons proces. Heel veel dank hiervoor.

Goede service, prima montage, mooie keuken.

Je hoort wel eens dat er bij een keuken altijd wel wat misgaat. Bij onze Mandemakers keuken ging er niets mis! De fronten waren er nog niet toen de keuken geplaatst werd, dus kreeg ik zolang nood-fronten, zodat ik de keuken toch kon gebruiken. De achterwand kon pas worden ingemeten als de keuken stond, vanwege de plaatsen van de stopcontacten. De juiste fronten en de achterwand zijn later keurig geplaatst, alles klopte en er ontbrak niets. Ik ben heel blij met mijn mooie nieuwe keuken!

Wij zijn heel tevreden over Mandenmakers

Hallo , we werden in de winkel in Zwolle goed en zorgvuldig geholpen. Ook verschillende ontwerpen werden getekend en bedacht. Verder verliep alles vlekkeloos en af en toe werd men op de hoogte gehouden i.v.m. met een mailtje. Ook de aflevering bij ons thuis was keurig ingepland en de dag er na was de demontage ook dat liep voorspoedig. Ik kan andere mensen Mandenmakers aanraden . Wij zijn heel tevreden. Met vriendelijke groet, H.Groote.

Uitstekende begeleiding bij keuze keuken

Ik heb een uitstekende adviseur getroffen, die ons deskundig, zonder opdringerigheid, heeft geholpen bij het vinden van de nieuwe keuken. De adviseur had alle tijd voor ons en wist waarover hij sprak. Niets was hem teveel.

contact krijgen was lang afhandeling prima

telefonisch contact duurt lang en reparatie/montage is prima gedaan

De benadering was vanaf begin serieus.

Ik ben bij diverse bedrijven geweest. Ook in Duitsland. Vaak toetst men of je serieuze koper bent en mogelijk een koper bent. Hier past men de tijd die men in jou investeert aan. Bij Mandemakers Zwolle was dit niet. Goede ideeën werden aangedragen en oplossingen werden voorgesteld. Richard bedankt voor de lange tijd die je in ons gestoken hebt! Nu kijken of de plaatsing en verdere afwikkeling ook zo goed gaat. Hierover kan ik Nog weinig kwijt.

de heer Scoonhoven heeft stap voor stap alles rustig met ons doorgenomen

Fantastisch geadviseerd en geholpen!

We zijn uitermate vriendelijk en goed geholpen door onze keukenadviseur Eelco Liet. Hij heeft ons een prachtig granieten werkblad geadviseerd waar we erg blij mee zijn. Communicatie met de diverse vestigingen verliep vriendelijk en vlot. Bezorging en montage van de keuken verliep volgens afspraak, de keukenmannen die de installatie deden hebben zeer secuur werk afgeleverd en waren uitermate vriendelijk. We hebben een zeer goede ervaring gehad met Mandemakers.

Hele fijne winkel mooie zaak

Ik heb heel fijn gekocht in zwolle fijne verkopers daar. Het mee denken om de keuken af te krijgen is als zeer prettig ervaren.

Uitstekend geholpen

We zijn uitstekend geholpen. Verkoper weet echt wat ie doet, waardoor we een prachtige keuken hebben aangeschaft met veel kleine details. Personeel is verder zeer vriendelijk!

Fijne winkel, fijn geholpen, goed geleverd en goede service, aanrader!

Mooie winkel, goed geholpen! Complete levering zonder mankementen. Goede monteurs. Zeer tevreden. Aanrader!

Zeer goede service

Mijn ervaring met Mandemakers keukens is uitstekend! Het hele traject van ontwerpen t/m de montage verliep naar volle tevredenheid. Er werd meteen ruim de tijd genomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en in meegedacht. Het resultaat mag er zijn! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken!

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, goed meegedacht en met goede ideeën gekomen.

Er werd ruim de tijd genomen om mee te denken over onze keuken. De keuken werd keurig getekend en toen we nog wat aanpassingen wilden, was dit geen enkel probleem. We zijn niet alleen vriendelijk geholpen, maar ook heel vakkundig. We gingen met een zeer goed gevoel weg. Omdat we de keuken al vroeg in het bouwproces moesten bestellen, wilden we na een aantal maanden nog eens bekijken wat we ook alweer hadden besteld. Ook dat was geen enkel probleem. Ook toen kon er nog iets veranderd worden. We zijn heel blij met onze keuken en hebben Mandemakers inmiddels ook al bij anderen aanbevolen.

Een warm bad, én deskundig...!

Ik heb voor keukens voor verschillende projecten heel wat uren doorgebracht bij Mandemakers Zwolle. De medewerkers zijn deskundig, geduldig (nodig bij mij ;-)), ze denken mee én vriendelijk. Ik begreep dat ze allemaal op de eoa manier een horeca-achtergrond hebben waardoor ze ook weten waar ze het over hebben. Ik kwam er al voor de corona-crisis en toen werd ik tijdens die vele uren die ik er doorbracht ook nog eens regelmatig getrakteerd op een heerlijke lunch en/of lekkere snacks tussendoor. De keukens die zijn geleverd zijn ook precies zo geworden als bedacht bij Mandemakers Zwolle. Zeker aanbevelingswaardig dus.

Marsweg 37 A

8013 PE Zwolle

Over Mandemakers Keukens Zwolle

Bij Mandemakers Zwolle vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!