Vriendelijke hulp bij uitzoeken

We zijn erg vriendelijk en kundig geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Er word met ons meegedacht.

Snelle accurate klantenservice & montage met kennis van zaken

Op vragen aan de klantenservice zeer snelle reactie en goede opvolging. Monteurs weten precies wat hen te doen staat & doen dat met kennis van zaken.

Zeer vriendelijk en adequaat geholpen

Er is uitstekend met ons meegedacht.

Zeer goede service en advies

Keurig geleverd en geplaatst, Meedenkend personeel en altijd zoeken naar een oplossing

Prettige verkoper met veel kennis en goede waardevolle adviezen.

Emiel onze verkoper zorgde ervoor dat wij ons echt klant als Koning voelde. Luisterde naar onze wensen en kwam daardoor met een prachtig ontwerp. Adviseerde ons ontzettend goed en liet in de prachtige grote showroom alles zien. Door het zelf te zien, en hij ons de voor en nadelen wist uit te leggen was het makkelijk om keuzes te maken die bij ons paste. Zeer tevreden. Bestede veel tijd om onze wensen duidelijk te krijgen, daardoor konden we makkelijk een keuze maken uit de vele mogelijkheden in de showroom. Gewoon fantastisch.

We zijn heel goed en zorgvuldig geholpen, en ook de uitleg van verschillende aperatuur was duidelijk

We werden netjes ontvangen en gelijk werd er koffie aangeboden één negatief iets was dat we de eerste keer wel lang moesten wachten. Maar dat is de tweede keer weer goed gemaakt. Wel een hele mooie en nette zaak. Met vriendelijke groet, H. Groote.

Richard Fokkens is een ervaren en oprechte verkoper waar het altijd fijn is

Wij hebben nu onze 2e keuken in 4 jaar gekocht bij Mandemakers Zwolle. Dit is geheel te danken aan de verkoper Richard Fokkens die daar al lang zit en ons altijd prettig helpt en adviseert. Voor ons het gezicht van Mandemakers. Het cijfer 7 is van toepassing op de organisatie. Als we Richard kunnen beoordelen is dat voor ons een dikke 9 Door hem zijn we terug gekomen daar. Fam Spiekerman

Prima keuken voor een concurrerende prijs

Een goede prijs-kwaliteit verhouding. De keuken is netjes gemonteerd.

Erg goed geholpen en geadviseerd door Emiel (Zwolle)

Zwolle

Klantenservice oke

De verkoop praktijken zijn wat opdringerig maar de service is uitstekend, dus als je gezwicht hebt is dat wel fijn.

Tevreden

Wij zijn goed en vakkundig geholpen. Veel advies gekregen. Hopelijk verloopt het verdere traject ook zo goed!

De verkoper ( Richard) heeft ons positief verrast, heeft suggesties aangehaald die wij niet van plan waren Dacht mee, gaf ons goed advies Voor mij het allerbelangrijkste...Richard vroeg niet van te voren...hoeveel geld heb je er voor over Hij vroeg eerst...hoe wilt u het hebben en daarna gingen we kijken hoe we het gingen doen

Via de mail goede service.

Prettig geholpen door een deskundige verkoper

Mooie showroom, uitstekende verzorging van de inwendige mens, en prima geholpen door deskundig verkoper

Ik ben zeer tevreden met de service van Mandenmakers Zwolle

Zeer Positief

zeer prettig

De verkoper, Jeroen Idzenga, weet wie hij voor zich heeft en heeft goed ingespeeld en afgestemd op onze wensen. Hij is pragmatisch ingesteld, goed geholpen met doelgericht keuzes maken met goede onderbouwing.

geweldig

hele proces van showroom tot aflevering en montage was tip top in orde. Afspraken zijn helder en wat belangrijker is, worden ook nagekomen.

we hadden maatwerk nodig, en dat hebben we gekregen ook.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en dankzij het advies van Mandemakers krijgen we straks de keuken die we voor ogen hadden... maar dan net iets mooier/beter.

Behulpzaam,ervaren,duidelijk

Prima, geholpen door Emiel ook nadat wij van kleur zijn veranderd. duidelijke uitleg veel tijd tijdens eerste gesprek. Wat wij lastig vonden om tijd te maken voor een vervolg afspraak (wel gelukt) want dat kan niet in het weekend. wat wij als zeer prettig hebben ervaren is de kennis en de hulp in de indelingen, uitstraling en keuzes van extra's

super!

Jeroen zorgt er voor dat je jouw keuken in jouw prijscategorie krijgt en denkt in alle opzichten mee! Super fijn.

Goede montage en correcte afwerking

Zoals boven beschreven is de levering, montage en afwerking netjes gedaan. Waarvoor dank

Goed en snel geholpen

Keuken is 4 jaar oud maar ze kwamen alles nog gratis nalopen

Goede klantgerichte dienstverlening

De verkoper van mandemakers keukens heeft twee keer een offerte voor ons gemaakt naar veranderende omstandigheden. Iedere keer heeft hij goed meegedacht en kwam met fijne oplossingen. Verder fijne en goede communicatie gehad met Emiel.

Over het gehele plaatje prima.

Super positief en enthousiast

Van begin tot eind in 1 woord PERFECT. Een goed tot in de puntjes meedenkende verkoper. Een perfecte vakman die in alles mee denkt om de keuken perfect te plaatsen.

Marsweg 37 A

8013 PE Zwolle

Over Mandemakers Keukens Zwolle

Bij Mandemakers Zwolle vindt u een uitgebreid assortiment keukens. Wij denken graag met u mee en geven u praktische tips en ideeën waar u zelf misschien niet aan zou denken. Mandemakers Keukens heeft service hoog in het vaandel staan en we helpen u graag, of u nu een vraag, wens of klacht heeft. Om u en ook andere klanten de beste service te kunnen geven stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en een recensie of review plaatst. Hiermee helpt u ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met meer informatie over ons.

Over Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens is dé plek om u te laten inspireren op het gebied van keukens. Met tien grote en inspirerende showrooms laten wij u alle mogelijkheden zien onder één dak. Van onze eigen Mandemakers collectie tot stijlvolle designkeukens van de merken Barletti en SieMatic. Wij helpen u met het vinden van de keuken die helemaal past bij u. Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onze website: www.mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!