Goed advies, stipte levering, uitstekende montage en goede begeleiding. Heel tevreden over de geleverde badkamer en toilet. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeer goede montage door Klusbedrijf Jas uit Almere.

Fijne deskundige adviezen

Een prettig binnenkomen, tijd om rond te kijken eerst en daarna alle tijd voor advies en keuzes maken

Positief

Ik werd gebeld een half uur van tevoren, dat men onderweg waren. Vond ik fijn. Op deze wijze,kon ik op het bezoek goed voorbereiden.

Tot nu toe professioneel, vriendelijk en correct

Xxx

Xxx

Geweldige service!

Geweldige service!

Voldoende

Ik geef Brugman Almere een voldoende. Alles mbt de badkamer was goed geregeld echter miste ik een tussentijds contact vanuit de winkel of alles goed verliep.

Prettig

Zie vorige

Blij met mijn nieuwe keuken

Keuken is gewoon 100% geleverd en gemonteerd dat is echt de eerste keer dat ik dit mee maak top

Volgens verwachting geregeld

Duidelijke afspraken gemaakt. Alles goed geregeld. Duidelijke communicatie

Neemt de tijd voor ons. En de plaatsing zeer vakkundig en alles volgens afspraak. Zeer tevreden.

Klantvriendelijk en duidelijke informatie

Ik ben zeer tevreden

prettige verkoper en fijne afhandeling

Prima winkel Brugman Almere en groot assortiment.

Fantastisch geholpen door Dennis en hij denkt ook met je mee en niets is hem teveel. Topper.

Ben zeer tevreden over de adviseur/verkoper Dennis van Wijk

Ik ben heel aardig,geduldig en met enthousiasme geholpen en geadviseerd door Dennis. Het resultaat is fantastisch. Ik geniet van mijn mooie badkamer, ben er zo blij mee. Het is geen super de luxe badkamer,het heeft alles wat ik wil en waar ik happy van word. Bedankt voor het meedenken en ook alle aandacht die gegeven wordt tijdens de installatie tot aan het definitieve einde van het traject. Wat een service... nogmaals bedankt.

Prima levering en service

Levering is prima verlopen, behalve één manco en een beschadigde spiegel. Maar daar is snel actie op ondernomen. Prettig om een vast contactpersoon bij Brugman te hebben voor vragen, opmerkingen etc.

Zeer vakkundig. Er is een prachtige badkamer geïnstalleerd.

mooi tegelwerk, er werd heel netjes gewerkt.

Aflevering op tijd en door zeer vriendelijke, beleefde en behulpzame bezorgers.

Eindelijk weer eens een aflevering zoals het hoort. Efficiënt, van tevoren even een belletje dat ze er aan komen. De bezorgers waren heel vriendelijk en zetten de spullen op de door mij vrijgemaakte plek. Ook waren ze voorzichtig met de spullen.

Was een prima ervaring.

Denk dat ik nog terugkom.

goede after sales

goede after sales

Goede adviezen bij de aankoop van een nieuwe badkamer.

Goede ervaring.

Brugman keukens, waar voor je geld!

Van A tot Z prima service. In de winkel heeft Leon prima met ons meegedacht en hele goede adviezen geven. Heel blij dat ik deze heb overgenomen. Ook monteur Frans heeft bij het inmeten fantastisch meegedacht. Monteurs Achmed en Najeeb hebben fantastisch werk geleverd bij het monteren. Ook complimenten voor de klantenservice en de bezorging. Ondanks dat je met meerdere mensen en afdelingen te maken krijgt, merk je dat men goed met elkaar communiceert. Kan mening bedrijf iets van leren. Brugman is voor mij een voorbeeld van een goed geoliede machine.

Prima geregeld

Afspraak gemaakt en tijdens deze afspraak heeft men de tijd genomen om met ons mee te denken. Tijdens deze afspraak is ook een tekening en offerte opgesteld zodat wij bij het weggaan geheel waren geinformeerd. Dit is overigens niet de eerste maal dat we met brugman zaken hebben gedaan. Ook toen was het prima. Nog een bijkomend voordeel is dat je een contactpersoon van het hoofdkantoor krijgt toegwezen. Ze zijn dus altijd bereikbaar.

Goed geholpen

Vriendelijke verkopers en fijn ontvangst zelfs zonder afspraak. De winkel is ruim opgezet en veel showroom keukens te zien. En duidelijke offerte met prijs verdeling

We zijn Super fijn geholpen, de verkoper dacht met ons mee en nam de tijd ons over de producten bij te praten . We werden erna ook keurig teruggebeld als we vragen hadden

Miamistraat 72

1334 KX Almere

Over Brugman Keukens & Badkamers Almere

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Almere vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Almere helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.