Levering en plaatsing

De levering en plaatsing zijn zonder problemen verlopen. De plaatsing en aansluiting is door 1 persoon uitgevoerd en dat is een echte vakman geweest.

Prima geholpen en goed kwaliteit

Prima geholpen en goede kwaliteit keuken

top tot nu…..

Zeer teleurstellende ervaring na aanschaf keuken

Een vriendelijke adviseur in Amersfoort, dat wel, maar hij blijkt een aantal verkeerde adviezen gegeven te hebben. Controleer alles, want iedere afwijking die je over het hoofd ziet, wordt niet opgepakt. Denk goed na voordat je met Brugman in zee gaat. Het hoofdkantoor handelt namelijk de klachten af en de afspraken met het lokale filiaal worden van tafel geveegd. Hoe goed de bedoelingen van de filiaalmanager ook zijn. Wij hebben in mei een keuken aangeschaft. Deze werd vijf maanden later geleverd en gemonteerd. De keuken bleek helemaal niet te passen, fout ingemeten. De zaag erin dus. Werkblad is beschadigd en moet vervangen worden. Maar na slechts vijf maanden na aankoop is het werkblad al niet meer leverbaar. Vraag dus altijd vooraf wat de status van een model is! En wat als je dan geen ander werkblad wilt? Werkblad maakt de keuken voor een groot deel tenslotte. En dan begint de ellende met de klantenservice en het hoofdkantoor. Een persoonlijk begeleider die zich niet inleest en niet mee wenst te denken en ons als klant probeert af te schepen. En dan de montage; door het zagen is het hoekstuk niet meer haaks, de laden sluiten niet allemaal goed en de kieren tussen de diverse laden zijn ongelijk. Heeft Brugman met de door Brugman ingehuurde aannemer een fout gemaakt? Dan draait de klant op voor het meerwerk.

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Wij zijn zeer goed geholpen in het hele proces van onze eerste nieuwe keuken! Michiel nagelmaeker heeft ons daar in goed geholpen. Gelijk vriendelijk ontvangen en direct aan de slag voor ons om een mooie keuken te maken. Geen afspraak maken van dan kan ik u verder helpen nee gelijk beginnen! Echt top

Prettige advisering, uitstekende communicatie over levering, perfecte montage.

Wij zij in de winkel in Amersfoort uitstekend geholpen, men dacht goed met ons mee, gaf nuttige adviezen die er mede voor gezorgd hebben dat we nu een mooie en praktische badkamer hebben. Communicatie tijdens het proces was goed. Levering op tijd. Montage uitstekend.

Klantenservice = Klanten pesten

De kraan van onze keuken en bijkeuken (zelfde) is defect na 1 jaar en dat is sinds juli 2021. Gemeld bij Brugman => leverancier zal contact opnemen. Na een maand opnieuw gemeld, zelfde antwoord. Gebeld => 35 minuten wachten, antw. 10 daqen wachten, geen genoegen mee genomen, zelf gebeld met leverancier. Melding blijkt gearchiveerd. Excuses en kranen worden bi 10 dgn geleverd, maar montage zelf afstemmen met Brugman. 20 dagen later geen kranen. Weer bellen. Oops niet verstuurd, oh kranen zijn er pas in december 2021. Weer gebeld met Brugman. Kranen zijn via internet beschikbaar dus waarom niet gewoon morgen leveren? Nee, wij doen dat alleen via onze leverancier. Voorstel Brugman: Klant mag op eigen kosten kranen bestellen (550 euro) en dan monteert Brugman ze wel. Niet akkoord natuurlijk, belachelijk. Nu voorgesteld dat ik betaalde bedrag terugkrijg en dan bestel ik ze. Dan moet Brugman eerst een creditnota van zijn leverancier krijgen, anders niet. Nu weer wachten op reactie, ondertussen neemt voorraad kranen per dag af. Brugman hopeloos!! Verander je klantenservice snel in klanten pesten dat is meer representatief voor jullie dienst. Na ruim 4 maanden dus nog steeds defecte kranen ruim binnen garantietermijn. Geen excuses, geen actie, reactie op mail gemiddeld 10 dagen en telefonisch zeer slecht bereikbaar! Brugman keukens? Mijn advies: Doe het niet!

goed overleg en duidelijk

goed overleg ruime keuze en alles snel geleverd.

Super fijn geholpen!

Wij zijn super fijn geholpen! De verkoper was eerlijk en had hele goede tips waar wij zelf niet aan hadden gedacht. We hebben daardoor nu een keuken samen gesteld die wij voor ogen hadden.

Wij zijn zeer tevreden over de koop, levering en met name de montage en aflevering van onze nieuwe keuken. Helemaal niets op aan te merken. De heren doen er alles aan om de keuken perfect op te leveren en alle optredende probleempjes te verhelpen en een tevreden klant meteen strakke keuken achter te laten!!

Adequaat, men doet wat men kan!

Dat geldt in mindere mate voor de grote organisatie hierachter

we zijn zeer tevreden hoe alles is geplaatst en afgewerkt.

De monteur heeft de keuken keurig gemonteerd en afgewerkt ,het geheel zag er top uit ,we zijn er ook zeer tevreden over hoe alles er uit ziet.

Vakkundig!

Prima ervaring! Vanaf eerste gesprek fijne begeleiding en prima communicatie. Keuken netjes geleverd conform afspraak, monteurs goed op de hoogte van de gemaakte afspraken. Erg tevreden over het resultaat!

heel goed

Het hele traject van het uitzoeken van de badkamer tot uiteindelijk de plaatsing en het monteren is heel vlot verlopen. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. wij zijn blij met onze nieuwe badkamer!

wij hadden een zeer positieve ervaring

Bij binnenkomst al goed en netjes ontvangen. Verder zijn we goed geadviseerd en duidelijk uitleg over diverse zaken. enige minpunt is dat er direct na het samenstellen van keuken en badkamer over het aangaan van een verkoop overeenkomst. Dit terwijl er echt serieuze zaken zijn wat meer tijd vergt dan een handtekening plaatsen onder een overeenkomst bijv. wanneer kan het ingepland worden - komt dit uit hoe zit het met de financiele kant. Hier mag echt beter naar de klant geluisterd worden.

Prettig en professioneel geholpen

Prettig en professioneel geholpen. Namen ruim de tijd en luisterde goed naar onze wensen.

Vriendelijk en super begeleiding bij het samenstellen van onze keuken

Goede begeleiding, er wordt goed meegedacht naar oplossingen , geweldige verkoper.

Bij de tweede maal contact verliep het prima.

Op het eerste telefonische contact(op zich prima) zou de aanvraag in werking worden gezet maar er gebeurde niets. Bij het tweede telefonische contact prima verder geholpen en is het gevraagde onderdeel opgestuurd waar we erg blij mee zijn. Het is wel zo dat de wachttijden van het telefonisch contact best wel lang zijn.

bas is een topper

goed geholpen. keuken is mooi geworden. nu is niet alles nog compleet hoor niks van klantenafdeling veder er over. dit is erg jammer

Goed en vriendelijk geholpen

Deskundig en vriendelijk geholpen

Een zeer mooie collectie en ervaren verkopers, wel nog wat tips mbt ‘verkopers praatjes’

Positief: Een zeer mooie collectie. Verder was het duidelijk dat de verkopers veel ervaring hadden. Ze hebben een super mooie badkamer, toilet en keuken ‘ontworpen’ en hebben er giga veel zin in. Om mee te geven: Soms voelde praatjes als ‘verkopers praatjes’ en dat vonden we niet altijd even prettig. Wat we erg jammer vinden, is dat we zelf het verwijderen van de oude keuken, elektra en loodgieterswerk moeten regelen rondom de keuken. Bij de badkamer is dit niet het geval gelukkig. Al met al zijn onze bevindingen positief genoeg.

Vertrouwd, goed product, deskundige verkoper, dus mijn advies DOEN!

Goede en duidelijke offerte en een grote keuzemogelijkheid.

Was allemaal prima, vooral afspraak is afspraak!

We hebben er een goed gevoel bij, met een prima eindresultaat. Een enkel foutje bij de eindaflevering, maar we hebben het vertrouwen dat dit wordt verholpen.

Vriendelijke en behulpzame mensen.

Zeer positief.

Alleen maar positief.

We werden heel goed geholpen en duidelijk geïnformeerd door de verkoper. Ook had hij heel veel geduld met ons.

Euroweg 95

3825 HB Amersfoort

Over Brugman Keukens & Badkamers Amersfoort

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Amersfoort kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.