Prima prettige efficiënte levering

Aantrekkelijk en overzichtelijk

De ruimte om zelf rond te kijken en krijg hulp als ik het vraag

Heel goed geholpen

Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en prima meegedacht en geadviseerd !

Perfecte service, thermostaat kraan defect

Brugman houdt zich keurig aan zijn garantie termijn. Mijn thermostaat kraan was defect na 4 jaar gebruik, zonder morren of anderszins moeilijk te toen, een nieuwe opgestuurd gekregen! Perfecte service dus! Mvg Patrick

Zeer professioneel en vriendelijk geholpen

Erg goed en professioneel geholpen, er wordt erg goed met je mee gedacht. Zowel met de badkamer als met de keuken zijn de verkopers met erg goede ideeën genomen. Ze denken echt met je mee, in de ruimtelijke zin maar ook financieel. Dank gaat uit naar Adrie, Benjamin en Bas de filiaal manager

Vakkundige monteurs.

Ze hebben een volle agenda, maar komen hun afspraken keuring na en leveren vakwerk.

Bijzonder goed met een prachtige keuken als resultaat

Deze adviseur dacht goed mee, was voorkomend, inventief, had een prima kennis van producten en mogelijkheden en ik had en zeer goed gevoel bij de bestelde keuken

Matig

De verkoper beloved mondeling veel maar achter af staat het nier op papier Ik heb het zelf niet goed na gelezen toen we de koop overeen komst gingen tekenen Les voor me zelf maar raad niemand aan om een keuken bij hem te kopen De bezorgers waren top En de monteur was de beste

Fantastisch als het de monteur betreft

Jammer dat er niets over de verkoop gevraagd wordt want dat was ronduit slecht. Ik zal Brugman keukens dan ook nooit aanbevelen bij bekenden. De monteur is de laatste waar een klant mee te maken krijgt waardoor hij alles op zn bordje krijgt wat in de verkoop verkeerd is gegaan. De monteur van Mida Montage heeft mij ontzettend goed geholpen, dingen op zich genomen die eigenlijk niet bij hem lagen maar daardoor mij toch een heel goed en blij gevoel van mn nieuwe keuken geven. Stond altijd klaar om advies te geven en is betrouwbaar. Wat hij beloofd komt hij na. Het is nog niet klaar maar ik twijfel er niet aan dat het goed komt. Hartelijk bedankt Dave.

Doen wat ze zeggen.

Tot nu toe gaat alles volgens planning. De badkamer wordt volgende weken geinstalleerd.

Mooie producten en fantastische service

Voor onze nieuwbouw woning konden we niet slagen bij de aangesloten partij en toen zijn we bij Brugman Amersfoort terecht gekomen. Vriendelijke ontvangst en goed geholpen door de verkoper. Helaas was deze verkoper later niet meer werkzaam bij Brugman en dat gaf aanvankelijk een vervelend gevoel. Gelukkig is alles goed opgepakt door een collega. De levering was top met behulpzaam personeel. Helaas bleek later de douchewand te groot en konden we deze, tegen protocol in, toch ruilen. De nieuwe wand is keurig gebracht en de oude is netjes weer meegenomen. Echt goede service! En wij zouden Brugman Amersfoort dan ook zeker aanraden bij kennissen en vrienden.

oke

prettig

Vriendelijk, accuraat en verzorgde levering

Communicatie vooraf prima. Levering op tijd. Voorkomend. Goede communicatie. Voorzichtig. Van alles foto's gemaakt. Alles nagelopen op compleetheid. Al met al een prima ervaring.

Zeer vriendelijke en profesionele mensen

Zeer vriendelijke en profesionele mensen

Deskundige voorlichting en klantvriendelijke benadering

Bij het uitkiezen van de badkamer kregen wij goede voorlichting. Voor de inrichting van de badkamer werd er rekening gehouden met onze wensen en kregen we bruikbare praktische adviezen. Er was ruimte om ook na ons eerste bezoek aan de winkel nog met vragen te komen en eventuele aanpassingen af te spreken. We hebben via Brugman een uitstekende installateur ( René Kok uit Soest) gehad om de renovatie van de badkamer te realiseren. Het eindresultaat mag er zijn (wat ons betreft een vijf sterren badkamer)

Michiel heeft ons goed geholpen. Geen verkopen wel een adviseur!

Zie titel

Gewoon prima

Gewoon prima

Deskundig, prima service en super resultaat

Vanaf de aankoop van onze keuken (goed advies, alle tijd voor genomen en proefstukken op zicht mee naar huis), de levering (keurig volgens afspraak en netjes geleverd) tot aan de montage (goed en vakkundig geplaatst, zeer netjes achter gelaten) zijn wij zeer tevreden over onze keuken van Brugman. Alle medewerkers die wij hebben gesproken waren vakkundig en zeer vriendelijk: een echte aanrader.

Zeer goede service, begeleiding en oplevering

Goede en nette werkers, waardoor er een pracht keuken is ontstaan. Bedankt

Goede service en super goed geholpen

Goede monteur die denkt in oplossingen

Met deze monteur waren we blijer dan met degene die onze keuken heeft geïnstalleerd. Met deze man was tenminste te praten en heeft hij ondanks dat de levering niet compleet was voor een hele nette oplossing gezorgd. Hadden we die de eerste keer ook maar gehad.

Fantastische service

Nadat er in het begin van alles mis ging is het super opgelost en wat een team!!

Gedegen advies en goed geluisterd naar onze wensen

De adviseur nam de tijd voor ons en kon onze wensen goed uittekenen in een schets.

Euroweg 95

3825 HB Amersfoort

Over Brugman Keukens & Badkamers Amersfoort

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Amersfoort kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.