Prima geholpen

Snel en duidelijk advies/hulp.

Erg blij met deze keuken

Netjes geholpen. Altijd antwoord op mijn vragen en er werd goed meegedacht met het uitzoeken. Plaatsing zonder problemen.

kundig advies en mooie spullen

Zeer prettig

Positif

Professional gedraag

Goed geluisterd naar wensen

Wij hebben voor de renovatie van onze badkamer èn keuken gekozen voor Brugman. Eerdere ervaringen hier waren prettig. Er is goed geluisterd naar de wensen, er zijn prachtige voorstellen gedaan. Het werk kan direct worden uitbesteed aan Brugman. Daarbij is het geen probleem dat wij de financiering van de bank nog niet op een definitief bedrag hadden. De bestelling kon onder voorbehoud. Wij zijn tot nu toe heel tevreden over de klantvriendelijkheid en service.

Uitstekende winkel, veel keukens te bewonderen, goede verkoper

Ruime winkel waar veel inspiratie opgedaan kan worden. Al snel raakten we aan de praat met een verkoper die ons zeer bekwaam hielp. Niets werd ons opgedrongen maar we kregen wel waardevolle adviezen over wat wel en wat beter niet te kiezen. In twee sessies was onze keus definitief, en we vertrouwen erop een prachtige keuken geleverd te krijgen!

Prima geholpen

Prima en grote mooie winkel. Goede tekenaar op papier. Hoe hij dat deed uit de losse pols erg knap. Verder verkopen ze natuurlijk keukens en badkamers en dat willen ze graag verkopen. Voor ons gevoel een prima redelijke prijs gekregen voor de keuken. Maar goed dat weet je eigenlijk nooit. De manier waarop het ging was netjes en menselijk. Owja geen vraag was te veel dat was super fijn!

Een prima ervaring. Afspraken werden nagekomen en bezorgers en monteurs waren erg goed en meedenkend

Alleen in communicatie kan iets verbeterd worden: zo kwam ik er pas achter toen de monteur de keuken kwam installeren, dat het meenemen van het verpakkingsmateriaal na opbouw niet kon. Hiervoor kunnen stevige, extra kosten in rekening worden gebracht. Is mij nooit iets over gezegd bij aankoop van de keuken of in de (verder prima) contacten met klantenservice van Brugman. De monteur heeft uitstekend meegeholpen om een oplossing te vinden voor afvoer van het verpakkingsmateriaal.

Fijne samenwerking

Een fijne samenwerking om samen tot een fantastische keuken te komen.

Goed geholpen. Duidelijk meegedacht over wat wel en niet kon in de korte tijd die we hadden ook qua levertijden

Great products and service! Highly recommended!

The delivery service was flawless!

Voorgelogen en waardeloos geadviseerd

Wij zijn uiterst ontevreden over het verkoopproces zoals dat is gegaan bij de vestiging Amsterdam Arena. We zijn door de verkoopmedewerkster van de vestiging Amsterdam Arena voorgelogen. De verkoopmedewerkster vertelde ons namelijk dat we geen elektra en wateraansluitingen hoefde te verleggen nadat we daar specifiek naar hadden gevraagd omdat een andere keukenleverancier ons vertelde dat dat wel moest. Zij verzekerde ons dat dat niet hoefde nadat ze het bestaande leidingenschema had gezien. Nadat we de verkoopovereenkomst getekend hadden moest er wel degelijk het een en ander aangepast worden tegen een meerwerkbedrag van €3000. Een erg vervelende verrassing en geniepige manier om meer geld proberen te verdienen. Daarnaast verzekerde de verkoopmedewerkster ons dat we een verhuislift nodig was omdat het keukenblad en de achterwand niet in de lift zouden passen. Hiervoor moesten we ook extra betalen. Dit ging tussen neus en lippen door, zoals elke verrassing. De verkoopmedewerkster verzuimde om deze extra kosten uitdrukkelijk te vermelden. Slechts bij het doorvragen kwam de aap uit de mouw. Tijdens de levering was er echter geen verhuislift aanwezig en de bezorgers hadden hier ook geen weet van en geen notitie op de bezorgopdracht. De verkoopmedewerkster beloofde ons ook dat het werkblad en de achterwand als 1 geheel geleverd konden worden. Dat is echter niet gebeurd. Zowel het werkblad als de achterwand kwamen in 2 delen. Al met al, gedurende het hele verkoopproces stapelde de verrassingen, kosten en teleurstellingen zich op. Dit tot het punt dat we nu nauwelijks kunnen genieten van onze nieuwe keuken en er een ontzettend naar gevoel op nahouden. Wij zullen nooit meer bij Brugman Amsterdam Arena een aankoop doen en raden deze vestiging ook nadrukklijk af.

Prettig

Prettige ervaring en een mooi resultaat!

Redelijk

Was eerst blij. Maar vind,als er teveel wordt besteld,en foute kit komt. 3 pakken,tegels,waar ik niks aan hebt. Doen ze heel moeilijk over,dat vind ik jammer

Goed geregeld

Goed geregeld

Mijn ervaring met Brugman Badkamers? Ik kwam in een warm bad terecht..

Ik kwam blanco de showroom binnen. Ik wist alleen de kleur en mijn budget. Na 3 uur had ik een beeld van een mooie badkamer en een mooi toilet, Wel boven de begroting, Ik kreeg een advies geheel in mijn gedachtengoed. De keus is zo overweldigend, dat je altijd een goed adviseur nodig hebt, Na 2 weken was de bestelling afgerond, na wat wijzingen,

Topservice

We zijn geweldig geholpen door Cheryl de Smit die op een zeer kundige en prettige manier onze nieuwe keuken vorm heeft gegeven.

Positief in alle opzichten

Brugman Arena Amsterdam heeft goed geluisterd en op de juiste manier een goed advies gegeven. Aannemer zeer vakkundig, werkt netjes, beleefd en communiceert op de juiste manier.

Een Brugmankeuken is een parel in huis

We begonnen met een zeer deskundig advies in de mooie winkel door Marcia. Haar deskundigheid merkten wij vooral toen de keuken bij ons was gemonteerd, en het zit hem dan vooral ook in details. Gedurende het proces werden wij zeer goed op de hoogte gehouden omtrent de producten en de levering. De keuken werd exact op tijd en heel correct geleverd en de volgende dag werd de keuken gemonteerd door een prima werkende monteur. De aansluiting van de apparatuur de dag erna liet ook niets te wensen over. Wat ook opviel was de trots van de mensen op het Mandemakers-concern.

Geweldig!

Goede ervaring al in de winkel en ook de service bij aflevering van de artikelen. Ze gaan vriendelijk en nauwkeurig te werk. Ook de telefonische medewerkers zijn kanjers. Wat fijn dat ze als een super team te werk gaan. Het is gewoon één familie. Ze zijn ook allemaal blij als één de order ook binnen heeft. Mooi teamwerk! Dankbaar hiervoor. Voel nu al aan dat de badkamer al een succes wordt. Dank je wel Brugman! You'r the best !! Keep on smiling!

Snel en correct

Snel en correct

Uitstekende en snelle service

Melding over de kraan per mail gedaan. Heel snel een reactie. Een vervangend onderdeel met installatiehandleiding werd snel toegezonden.

Goed personeel

Luisteren goed en denken mee. Nemen ook contact op om alles met je door te nemen.

In 1 woord top

Wij zijn zeer tevreden na ons fijne ontspannen betrokken advies voor onze keuken door keukenadviseuse Cheryl de Smit van Brugman Arena. Het is te zien dat zij plezier en betrokkenheid heeft in haar werk. Niks geen opdringerigheid. Advies die bij ons past. Dit gaf ons de ruimte om mee te denken en uiteindelijk de keuze te hebben gemaakt om de keuken te bestellen. Het viel ons op dat het hele team van Brugman Arena ruim enorm vriendelijk was. Het voelde als klant dat je gezien werd en dat gaf een warm welkom.

Johan Cruijff Boulevard 106

1101 DJ Amsterdam

Over Brugman Keukens & Badkamers Amsterdam Arena

Bij Brugman Amsterdam Arena vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.