Duidelijke afspraken over levering , en top monteurs die de keuken hebben geinstalleerd

Positief

Uiterst vriendelijk personeel, de uitleg mede de service was uitstekend professioneel, verstand van zaken.

Uitstekende hulp van de klantenservice

Goed en snel geholpen bij het bestellen van onderdelen voor mijn toilet. Zelfs na al die jaren was nog bekend om welk toilet het ging en daardoor was snel duidelijk welke onderdelen ik nodig had.

Goed verzorgt van brengen tot het aansluiten van de keuken het is een plaatje we zijn er heel blij mee. We komen binnenkort graag terug om over de badkamer te praten die moet ook worden aangepakt.

Alles kan in winkel, tot uitvoering

Alles kan en is inbegrepen in de winkel, maar als puntje bij paaltje komt is alles tegen extra betaling en verwijzen ze door naar algemene voorwaarden. Als je hier iets van zegt dreigen ze meteen met annulering van de gehele order. Totaal niet klantvriendelijk.

zeer goed geholpen

Erg vriendelijke verkoopster. Niets was te veel gevraagd.

Wat een service en betrokkenheid

En zo in de aanbieding een zeer betaalbare badkamer gerealiseerd.

Zeer goed, vriendelijk,

Top - alleen erop staan dat ze hun vuil meenemen na afloop. Dit hebben ze bij ons laten staan

Professioneel en deskundig

Voor de tweede keer een goed advies gehad voor onze badkamer van de medewerker in Villa Arena in Amsterdam, Shager Thakoerdat. Voor een andere badkamer had Shager ons ook al goed geadviseerd, dus daarom gingen we nu weer terug naar hem en heeft Shager ons weer uitstekend geholpen. Een vakman. Zeer deskundig en professioneel en ook nog eens erg plezierig in de omgang. Voor hem is het altijd een uitdaging om je droombadkamer te realiseren. Zelfs met een kleine ruimte weet hij te toveren, zodat onze wensen gerealiseerd hebben kunnen worden. Het assortiment van Brugman is daarnaast ook erg goed.

Mooie keuken, goed geplaatst

Keuken is mooi geplaatst, goede afwerking, fijn contact met de monteurs

Afgelopen weekend een afspraak gehad met cheryl. Wat een topper is het! Ze heeft alle tijd genomen om ons van een zo goed mogelijk advies te voorzien en uiteindelijk hebben we met haar hulp een prachtige keuken uitgezocht. Ook voor de innerlijke mens werd goed gezorgd, heerlijke pizza en hapjes tijdens onze afspraak werden verzorgd.

Denken mee met jouw wensen

Bij Brugman Arena had ik het gevoel dat zij met mijn wensen meedenken voor een nieuwe badkamer in plaats van alleen maar sec te willen verkopen. Mooi materiaal en kleuren, mooie badkamer inrichtingen.

Uistekende service en vriendelijke monteurs!

Prettig contact, uistekende monteurs en uitleg gekregen. Prima service!

Ik kreeg meteen reactie dat mijn vraag in behandeling werd genomen

Doen hun best om alles goed te regelen ook al heb ik zelf iets verkeerd besteld!

Snelle service

Altijd een goede service, al 2 keukens en 1 badkamer gekocht.

goede service en snel

als je de oude nota hebt of factuur nr. is het appeltje eitje zo besteld

Top team

Super vriendelijke team en meedenkers, ik heb alleen maar fijne contact met hun, nieuwe keuken is heel belangrijk maar ook een spannende en grote klus dankzij de brugman team alls zorgeloos gegaan! Erg bedankt

Cheryl was heel aardig en deskundig

We zijn door cheryl geholpen om onze droomkeuken samen te stellen. Bedankt!

Vriendelijk geholpen

Erg goed meegedacht met huidige levertijd en wensen, zeer ervaren en vriendelijke adviseur die denkt vanuit de klant (dhr. Haring).

Very satisfied with the professionalism and kindness of Brugman staff :)

I ordered the kitchen at Brugman, and I am very happy with the whole process. From the assessment of all the details to the installation. The kitchen arrived at the agreed date and was installed precisely according to the design. I appreciate the professionalism of the staff and the friendly communication. Highly recommended!

Er werd geluisterd naar het gerezen probleem.

Door omstandigheden verliepen de zaken anders dan gepland . Ondanks de drukte bleef de bereikbaarheid en dienstbaarheid van de klantenservice goed. Telefonisch contact ,nazending, oplossing van de problemen tijdens de montage.

Mooi product, uitstekende service.

Zeer tevreden over de aanschaf en montage van de keukenkasten.

Vriendelijk ontvangst en afhandeling bij het kopen van de keuken.

Geen agressieve verkooppraatjes. Vriendelijk ontvangst. Wensen waren bespreekbaar. We voelden ons op ons gemak. Veel voorbeelden in de winkel zelf. Snelle levertijd.

Klacht snel n effectief afgehandeld

Klantenservice was vriendelijk en vooral effectief. Monteur ,ostte het probleem binnen 20 minuten op

Hele fijne service

Wij zijn echt super fijn geholpen bij het creëren van onze perfecte keuken! Wij zijn ook bij andere keuken zaken geweest maar overal werd ons verteld dat bepaalde dingen niet mogelijk waren en moesten wij concessies doen, maar bij Brugman kon alles en hebben we onze droomkeuken waar kunnen maken!

Johan Cruijff Boulevard 106

1101 DJ Amsterdam

Over Brugman Keukens & Badkamers Amsterdam Arena

Bij Brugman Amsterdam Arena vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.