Goed vakwerk

Goed vakwerk afgeleverd met deskundig personeel

Tevreden

Goede service, denkt mee, vriendelijk.

Service bij aankoop goed en de montage is heel goed uitgevoerd

Alleen was mij niet duidelijk dat de montage altijd de dag na de levering plaatsvindt omdat dat niet bleek uit de planning. De dag na de levering was nl de tegelaar ingepland ipv de montage. Maar gelukkig kon het schema een dag opgeschoven worden. Krap aan voor kerst. Ik ben zeer tevreden over het telefonisch overleg met WestNederlandBouw. De werkmensen echter stelden in planning en communicatie nogal eens teleur. Wisten bijv niet wat ze moesten doen of vergaten essentiele onderdelen mee te nemen.

Nemen de tijd, maar wel wat verbeterpunten

In juli 2021 kwam ik binnen voor het bestellen van een keuken. Ik had al goed in gedachte wat ik wilde en daardoor ging de verkoper gelijk aan de slag met tekenen. Helaas was er geen online 3D tekening mogelijk omdat het systeem was gehackt. Daar was op dat moment niks aan te doen, maar was wellicht later wel leuk geweest als ik die alsnog had kunnen krijgen. De 2D tekeningen waren er in ieder geval. Ik moest een dag voor vakantie wel nog even terugkomen omdat er ergens een handtekening miste en ik in de opgemaakte offerte 2 foutjes zag. Gelukkig dat ik het even goed had doorgenomen want anders was dat wel erg jammer geweest qua eindresultaat. Ik had specifieke lange handvatten voor op de keukenkastjes besteld. 2 maanden voor levering bleken deze niet meer leverbaar te zijn. Een goed alternatief was er niet, dus die heb ik zelf moeten bestellen. Wel erg fijn dat de montage mannen deze allemaal konden bevestigen. Toen bleek een van de kasten een andere kleur te hebben dan ik dacht besteld te hebben. Ook hier kwam ik per toeval achter toen ik nog het een en ander doornam aan mails en documenten. Dit was een tussenkast met vakken, in de orderbevestiging stond duidelijk de kleur. Maar toen ik dit opmerkte bleek deze kleur helemaal niet geleverd te kunnen worden met mijn type keuken. Vreemd maar uiteindelijk wel opgelost door ook deze kast zwart te hebben zoals de rest van de keuken. De levering van de keuken werd een week uitgesteld vanwege leveringsproblemen. Dat was even balen. Al met al ben ik super blij met mijn keuken, laat dat voorop staan. Maar de weg er naartoe had wel wat hobbels en daardoor extra kopzorgen.

Goed personeel

Goed en vriendelijk personeel gaan zeer voorzichtig te werk.

Wij zijn erg tevreden

Iedereen heeft hard gewerkt om ons blij te maken, dankjewel

Het Problem goed geconstateerd en professioneel aangepakt

Mijn ervaring is zeer positief

Uitstekende service en deskundig advies

Brugman heeft ons perfect geholpen bij het vinden van een nieuwe woonkeuken. Ze denken heel goed met ons mee, hebben veel aandacht voor persoonlijke behoeftes en bieden optimale service die de klant centraal stelt.

zeer behulpzaam en meedenkend

Complimenten voor de medewerkers in het meedenken en het komen met suggesties!

Een goede service alles op tijd geleverd.

Goede service Goed Advies. levering op tijd

Vakkundig en betrouwbaar

Wat ik belangrijk vind, is vakkundigheid, een goede service achteraf en betrouwbaarheid en dan met name van afspraken op aan kunnen. Brugman is zeker een aanrader!

een zeer positieve en inspirerende ervaring.

Na verschillende opties en zaken te hebben bekeken, ben ik zeer tevreden tot nu toe over mijn ervaring met Brugman Keukens.

hee goed en zorgvuldig

veel service, halen en brengen naar Villa Arena.Omdat ik niet goed kan lopen. Men houdt zich aan de afspraken Men laat mogelijkheden zien in de winkel Men geeft eerlijke info, zo komt het over.

Geweldig geholpen

Fijne verkoopster. Vriendelijk en behulpzaam

Erg klantvriendelijk en goed geïnformeerd.

De verkoper was erg vriendelijk. Luisterde goed naar onze ideeën en had er ook goede aanvulling op. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen.

Onze ervaring was in een woord geweldig!

We werden geholpen door Marcha Kuilboer, nou deze vrouw is goud waard. Ze kwam met waardevolle ideen , dacht super met ons mee en alles tot in de puntjes geregeld ! Een hele warme persoonlijkheid ,echt een aanwinst voor de zaak. Ook nam ze echt alle tijd voor ons. En het resultaat is er dan ook na,we hebben inmiddels een prachtige keuken precies naar onze wens. Alle lof voor Marcha :)

goed geregeld ,nette afhandeling

zeer prettig ,goede adviezen en tips. meedenkend en prettig in de omgang.

Snelle adquate actie

NVT

Hele fijne ervaring

Wij hebben alles door Brugman laten doen van het weghalen van de oude keuken stucwerk elektriciteit montage enz Er zijn hier alleen maar keurige vakmensen aan het werk geweest. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

prima keuken

Bereikbaarheid via mail kan verbeterd worden. Uitzoeken en compleet maken van keuken prima verlopen. Hulde aan de monteur!

Van afspraak tot levering correct!

goed, neemt wel tijd, maar resultaat hopelijk goed, moet nog geplaatst

netjes en goed

Goede info gekregen ,en netjes gegaan . Keuken moet nog geplaatst worden ,dus kan nog geen beoordeling geven daarover.

Looking forward to a great kitchen

Thanks for all the help so far, we are looking forward to having a quality kitchen fitted

Uitstekend.

Van begin tot levering liep alles vlekkeloos.

Johan Cruijff Boulevard 106

1101 DJ Amsterdam

Over Brugman Keukens & Badkamers Amsterdam Arena

Bij Brugman Amsterdam Arena vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.