Waardeloos

Verkeerde douchedeur geleverd. En dan zelfs nog ons de schuld durven te geven dat we een verkeerde deur besteld hebben! Terwijl er verkeerd ingetekend is. Zelf tegels extern moeten bestellen. Van het vestiging naar hoofdkantoor gestuurd en andersom. Bij brugman betaal je voor sevice en dat is niet meer dan logisch. Echter krijg je dat niet! Je moet zelf overal achteraan.

Goed advies

Goed advies duidelijke afspraken. Van de winkel tot de levering en plaatsing van de keuken. Regelmatig belletje. Super. Levering van badkamer was ook goed. Alles netjes afgeleverd, nagelopen op eventueel schades of niet geleverde artikel. Badkamer moet nog geplaatst worden. Maar dat doet een aannemer door Brugman geleverd.

Positief

Verkoopadvies: Goed verkoopadvies gehad, goed meedenken met de opties. Bij het ondertekenen voelde wij ons toch enigszins onder druk gezet; "het ondertekenen moet nu gebeuren, want anders.......etc" Montage: Theun de Vries, harde werker, vakkundig en nauwkeurig, denk goed mee, netjes gewerkt.

Positief

Ik heb goede ervaringen met Brugman Assen, het was uitdagend om iets moois uit te zoeken, we zijn op een persoonlijke manier geholpen, het hele traject vind ik aangenaam. Bedankt!

Uitstekend geholpen

Een keuken kopen is spannend. En bij Brugman Assen helpen ze je uitstekend in dat proces. Met veel geduld en deskundig advies. We kijken uit naar de plaatsing!

De voorbereiding en de installatie van de badkamer beviel ons prima.

Heb ook via andere lijn onderstaande u gemeld, maar geen bericht terug ontvangen. Een paar opmerkingen : - tijdens de afspraken met Brugman in Assen opperden wij dat de kranen van Grohe ons steeds goed waren bevallen ; de verkoper wees erop dat de kranen en douche die Brugman normaal gebruikt van dezelfde kwaliteit zijn als die van Grohe; wij schikten ons; - de stort-douchekop is niet in zijn geheel naar links of rechts, naar de muur toe te draaien; - de draaiknop rechts voor water via stort-douche of douchesifon is niet geborgd door ronde knopje, draait door [opletten dus]; - de kraan van de wasbak sluit onhandig, zodat er makkelijk water kan blijven lopen [opletten]; - de installatie heeft kundig en zonder aanmerkingen plaats gehad; - jammer dat wij niet voet bij stuk gehouden hebben en Grohe-kranen hebben laten installeren; - niettemin bevelen wij Brugman bij met vertrouwen bij anderen aan;

Brugman communiceert goed en heeft het probleem met onze badkamer (scheurtjes in tegels) vlot en naar alle tevredenheid opgelost.

Alleen maar lof, we hebben een prachtige badkamer.

Om te beginnen was de verkoper Marco de Graaf in Assen ons zeer terwille. Wij zijn heel tevreden over hem en zijn advies. De daadwerkelijke uitvoering van de badkamer was in handen van aannemer René Smout. Beter kunnen we ons niet wensen. Op prettige en relaxte wijze is onze badkamer gerealiseerd, werkelijk prachtig! Er is helemaal niks misgegaan, we zijn 100% tevreden.

gemoedelijk

werd goed naar onze wensen geluisterd en soms aanpassingen gedaan

Fijn geholpen door Daniël

De voorbereidingen zeer goed uitgewerkt door Daniël. Denkt goed met je mee en vlakt alle opties uit. Zeer tevreden hoe wij in de winkel geholpen zijn in Assen.

wij zijn zeer tevreden

Van het begin(de aankoop) tot het eind kon niet beter. Onze keuken ziet er top uit.

Goeie hulp bij het uitzoeken van onze droomkeuken

Verkoper denkt goed mee, laat voorbeelden en verschillende mogelijkheden zien. Goed advies bij het kiezen van kleuren en de moeilijke gevallen. Showroom ziet er netjes uit waardoor je direct een goeie indruk krijgt. Het inmeten gebeurd van de ruimte gebeurt ook op professionele wijze. Is ruim voldoende tijd voor. Al met al een plezierige gang van zaken.

Wij zijn zeer tevreden over het complete proces van keuken bepalen t/m plaatsen

Goede begeleiding voor de opstelling van de keuken, het telefonisch contact over de levering en plaatsen. Het plaatsen zelf. Er waren geen beschadigingen enz.

We zijn zeer deskundig geholpen

deskundig personeel

Prettig kopen

Door filiaalhouder goed uitgezochte combinaties.

Goede ervaring

Prettige benadering, ter zake kundig en correcte afhandeling

vriendelijke en goede uitleg ,werd direct goed begrepen door de verkoper

werd goed geluisterd,en kwam ook zelf met goede ideeen

Uiterst behulpzaam, innovatief, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Wij, mijn dochter, schoondochter en ik zijn geweldig geholpen door Marco. Op zoek naar een keuken is al een ding maar Marco bleef geduldig, behulpzaam en vakkundig. Geen opdringerige verkooppraatjes. Gewoon duidelijk en ter zake. Daarbij kwam dat hij ons een heel ander inzicht gaf qua indeling van de keuken. Hij is besteld, geleverd en gemonteerd, allemaal heel professioneel. Ik ben heel blij met onze keuze destijds om bij Brugman Assen binnen te wippen. Ik adviseer dan nu ook iedereen om vooral bij een aanschaf van een nieuwe keuken daar eens te gaan kijken.

Zeer prettig

Relaxt en goede adviezen

mooie keuze's en deskundig advies

Erg top. Duidelijkheid staat voorop

Erg fijne ervaring gehad. Vanaf begin al duidelijk. Zowel in de winkel als bij de aannemer. Bij vragen helpen ze je direct. Geen onverwachtse verassingen.

Zeer nette bezorgservice.

De badkamer werd uiterst voorzichtig naar boven gebracht met oog voor de overige spullen in huis.

Top service, top keuken

Van A tot Z goede begeleiding in keuzes, goede service en (ondanks wat probleempjes) geweldige montage !!!! Allemaal vaklieden!!

Proces aankoop, materiaal levering en montage waren zeer goed

Hele proces is super verlopen. Verwarming bleek echter niet geleverd. Dit is niet vooraf gecommuniceerd en info daarna (wanneer het wel cq voortgang) is ook niet gebeurd (mail/ telefonisch), ook gecontroleerd in de outlook spambox. Daarom zelf er achteraan gegaan (leveringsmannnen hebben wel keurig alsnog gebeld naar hun organisatie ter plekke). Uit eindelijk hebben we de artikelen gecrediteerd bij Brugman, en via de installateur een verwarming bestelt zodat alles afgerond kon worden in de montage periode.

Prachtige keuken, goede monteurs, waardeloze planning

Samengevat: Overmacht dat specifieke apparaten niet direct geleverd kunnen worden. Apart bedrijf komt dit brengen en "volledig afmonteren", aldus de communicatie. Blijkt niet waar te zijn, want "ze mogen de deuren niet boren en afmonteren", aldus zowel het andere bedrijf als Brugman klantenservice zelf. Waarna planning Brugman aangeeft over 2 maanden een monteur beschikbaar te hebben. Schande. Dit had een absolute 5 sterren review kunnen en moeten zijn. Assen heeft ons perfect geholpen een schitterende keuken samen te stellen. Communicatie tot aan plaatsen was prima, ook toen de monteur ziek bleek te zijn. Zelfs toen bleek dat Bosch een aantal apparaten niet tijdig kon leveren, werden we hier (dachten we) keurig en duidelijk over geïnformeerd. Echter is een gevoel zo vluchtig als het laatste dat je ervaart. En dit alles zorgt vooralsnog voor een hele nare nasmaak. 2 maanden wachttijd voordat een monteur een uurtje de laatste zaken kan afmonteren, bizar. Helemaal omdat dit alles al bekend was voor het moment van initieel bezorgen van de keuken, en niet pas op het moment dat de nageleverde apparaten worden geplaatst. Dit is geen service. Dit is minachting van je klant. Ja, ik beveel Brugman nog steeds aan. Want er gaat heel veel goed. De kwaliteit van de keuken is hoog, de mensen zijn vriendelijk en begaan. Maar de uiteindelijke afhandeling zodra iets anders dan normaal verloopt, is helaas slecht.

Borgstee 31

9403 TS Assen

Over Brugman Keukens & Badkamers Assen

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Assen kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.