Heel goed geregeld

Alles wordt stap voor stap netjes uitgelegd en alle stappen staan vanaf de bestelling tot aan de levering ook nog eens duidelijk uitgelegd in een map. We zijn heel vriendelijk geholpen door verkoper Peter, hij nam alle tijd voor ons door alle mogelijkheden te laten zien. Door Dylan is onze keuken gemonteerd, hij werkt heel netjes, is beleefd en meedenkend met oog voor onze wensen, echt super! Wij raden Brugman daarom zeker aan.

Uiteindelijk goed afgeleverd en geinstalleerd, mooie keuken

De eerste afspraak m.b.t. het verwijderen van de oude keuken (geregeld door Brugman) was niet gecommuniceerd dus de ploeg kon 's morgens vroeg onverrichterzake weer naar huis. Brugman heeft daarna de planning aan kunnen passen (tegen een meerprijs) zodat de lever- en installatie datum toch nog gehaald kon worden. Een valse start, maar uiteindelijk een goed einde. Het hele proces van verwijderen, leveren en installeren werd verder netjes uitgevoerd met duidelijke instructies door klantvriendelijk personeel. Brugman heeft het hele proces goed en betrouwbaar geregeld.

Super geholpen door chris Koornneef goed advies,denkt mee

Fijn ontvangen Met goed gevoel weg uit de showroom..

Dik tevreden!

Mooie zaak met uitgebreid assortiment. Goed geholpen met alle keuzes. De keuken is vakkundig gemonteerd en is echt schitterend! Dus…dik tevreden over Brugman!

professioneel, hulpvaardig, beleefd

De jongens die onze badkamerspullen hebben geleverd hebben professioneel gewerkt, zeer tot onze tevredenheid

Goed advies resulteert in een mooie badkamer

We zijn bij Brugman Barendrecht goed ontvangen en geholpen in het selectieproces voor een nieuwe badkamer. Het kost even tijd om alles bij elkaar te zoeken, maar met goed advies en een goede verzorging is het resultaat daar. We zijn hier zeer tevreden over.

Alles tot in de puntjes geregeld

Ben zeer onder de indruk vanaf het moment van bestellen tot en met de afbraak van de oude en opbouw van de nieuwe keuken. Alle mensen die over de vloer kwamen waren experts met goede know how en een snelle manier van werken. Ook het ophalen van het vele karton en piepschuim na afloop was snel geregeld.

Professionele houding maar toch vertrouwt.

Onze adviseur Robert de Jongh van het finaal in Barendrecht heeft ons uitstekend geadviseerd over wat wel en niet kon voor onze nieuwe keuken. Eerlijkheid en deskundig advies staat hoog in zijn vaandel, we hebben een prima zondag morgen beleeft en bevelen Brugman zeker aan.

super geholpen en meegedacht

Wij hebben onze keuken en badkamer bij Brugman Barendrecht gekocht, wij werden zeer vriendelijk door Dhr. Peter Westveer ontvangen en geholpen. Er werd alle tijd vrijgemaakt en mee gedacht om wensen te verwezelijken. Niets was te veel voor deze man. Wij zijn bijzonder tevreden en kijken er naar uit als onze keuken en bad kamer afgeleverd worden en geplaatst. Wij zijn nogmaals dik tevreden over hoe wij door de Dhr.Peter Westveer van Brugman Barendrecht zijn geholpen. Fam. de Koning Hellevoetsluis

Heel netjes geholpen.

Verkoper was zeer behulpzaam. Uitgebreid in zijn toelichting.

Uitstekend en vakkundig geholpen

Na diverse concullega's te hebben bezocht terecht gekomen bij Brugman Barendrecht. Daar werden wij gastvrij, uitstekend en vakkundig geholpen door Martijn kruidenier. Hij kwam met goede ideeën en aanvullingen. Er werd niks gepushed, alles voelde vrijblijvend aan. Na het complementeren van de offerte hebben wij met een goed gevoel getekend. Als de rest ook zo netjes en soepel verloopt hebben ze goud in handen.

uitstekend

vriendelijk en heel goed geholpen komt ook met heel goede ideeen qua stijl en combineren

Heel goed geholpen en iedereen was zeer behulpzaam

Ik heb een nieuwe keuken en badkamer uitgezocht en werd door beide verkopers uitstekend geholpen. Er werd geluisterd naar mijn wensen en naar mijn budget. Wat heel fijn is, is dat er ook echt werd meegedacht over de keuzes en de mogelijkheden en of het bij elkaar zou staan.

Goede afstemming over wensen voor badkamers en wc's

Vakkundig geholpen door Brugman tbv nieuwe badkamer en wc's. Goed meegedacht in wat wel en niet passend is. Daarbij wordt je op Brugman locatie ook welkom geheten en voorzien van eten en drinken gedurende het intensieve uitzoekwerk.

Zeer correct

Zeer netjes. Enige minpunt is dat het afval niet wordt meegenomen waardoor ik alsnog met een lading rommel zat.

Gewoon goed geregeld

Heldere communicatie en geheel volgens afspraak geleverd. Niet alleen voor nieuwe badkamers en keukens maar dus ook voor goede service de jaren daarna

Prettig en kundig

In het afgelopen half jaar heeft Brugman een badkamer, een keuken en vloeren bij ons geplaatst. Met al de verschillende bedrijven, Brugman en zeer zeker met de firma Versendaal BV, waren goede afspraken te maken en men stond altijd open voor vragen/ oplossingen. Er werd goed en netjes gewerkt en het resultaat is prachtig geworden. Jan en Ine

Gewoon geweldige service

Netjes en op tijd geleverd. Vijftien minuten voor dat men arriveerden werd ik nog even gebeld, gewoon top.

Vakkundig ,meedenkend , vriendelijk!

Erg prettig geholpen qua verkoop, planning, levering en plaatsing

Jammer dat als je 2 jaar geleden een keuken koopt en je al andere apparatuur hebt genomen dan die je in eerste instantie wilde hebben omdat het niet te leveren was nu tijdens de levering toch de oven niet geleverd is maar gelukkig leenoven gekregen.

Zeer klantvriendelijk

Goed geholpen Goede service tot nu toe Ging mee in wat wij graag wilden

Geweldig resultaat, door uitdiende vakmensen.

Het uiteindelijke resultaat, is de combinatie van een goede verkoper en de geweldige monteurs die badkamer uiteindelijk hebben geplaatst. Wij zijn echt heel tevreden met het eindresultaat.

Heb een jaar geleden mijn badkamer laten plaatsen. De spiegel begon nu al zwarte plekjes te vertonen. De service was super: in no time had ik een nieuwe spiegel, geen gezeur, keurig geinstalleerd.

Super goed geholpen

Wij zijn super goed geholpen door verkoper Chris. Chris was eerlijk en kwam met heel veel goede tips. Keuze was dan ook snel gemaakt.

Pesetastraat 18 20

2991 XD Barendrecht

010 292 2011

Over Brugman Keukens & Badkamers Barendrecht

Bij Brugman Barendrecht vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.