Prachtige badkamer

Service was super van begin tot eind. Ik ben super tevreden en geniet elke dag van onze prachtige badkamer. Bij de verkoop zijn al onze wensen meegenomen. Alles werd uitgelegd en er werd ook met het budget rekening gehouden. De aannemer van Poort Afbouw was ook super en heeft er ook voor gezorgd dat we nu een droom badkamer hebben.

Evt klachten worden netjes afgehandeld Vriendelijke ontvangst men neemt de tijd Alles bijenkast genomen zeer positief

nog niet geplaatst,maar wel goed geholpen.

mijn keuken is nog niet geplaats op dit moment. dus ik kan nog niet mijn volledige mening hierover geven. maar dat komt waarschijnlijk wel goed.

Weet nog niet, zal moeten blijken wanneer oplevering gedaan is

so far so good, maar over de levering het gewenste resultaat zal hebben? afwachten maar

Vliegensvlugge service na bijna 5 jaar gebruik van douchekraan

Mijn thermostaat douchekraan werd niet meer goed warm. Ik heb bij Brugman gevraagd waar ik het thermo element kon bestellen. Ik kreeg echter als antwoord dat het nog binnen de garantie viel (badkamer in 2016 geplaatst!) Binnen 2 dagen is het thermo element gratis bezorgt. Top service van Brugman

Klantvriendelijk, professioneel en wetend waar de klant behoefte aan heeft.

Heel klantvriendelijk en goed systeem waar aan de hand van het projectnummer direct duidelijk is wat het probleem was.

goed gedaan! tevreden!

fatima heeft ons fijn geholpen met haar eerste grote keuken. toch genoeg meegedacht van haar kant om ons de juiste beslissing te laten nemen. ook is er vaak heen en weer gebeld om alles in goede banen te laten leiden. keuken is erg naar ons zin. nu nog wat afwerkpuntjes en dan hoop ik jullie in dit huis de komende 13 jaar niet meer te zien.

Prima levering

Mannen hebben spullen netjes in huis gebracht

klantvriendelijk en meedenkend

zonder afspraak binnen gelopen, zeer vriendelijk te woord gestaan. Nadat wij aan hebben gegeven graag een gesprek te willen was er iemand binnen redelijk termijn beschikbaar die goed met ons meedacht en ook vernieuwend was.

Alles gi

Alles goed afgewikkeld

Mooie badkamer, matige kwaliteit van sommige onderdelen, prima montage

Wij zijn heel fijn geholpen bij het samenstellen/ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Deze hebben we besteld en we werden prima op de hoogte gehouden van de gang van zaken tot de aflevering en montage. Het montage bedrijf heeft vakwerk afgeleverd en wij zijn erg tevreden met hoe onze badkamer er nu uitziet. Wij hebben gevraagd om zwarte elementen, zoals de kranen, het bedieningspaneel voor de douche, drukplaat van wc, douchewand en spotjes. Helaas hebben we het niet verder over merken gehad, is ook niet aan ons gevraagd, en is of het huismerk of Ben geleverd. Helaas valt dat soms tegen, de drukplaat is “gammel”, de kraan bij wasbak is lastig te regelen en als er waterdruppels op het rooster van de douchegoot vallen werkt het rooster als een klankkast (doordat het een dunne dichte staalplaat is zonder “rooster openingen”). Verder prima en mooie badkamer

we zijn goed geholpen

vriendelijk geholpen en we hebben de badkamer en keuken naar ons zin uit kunnen zoeken.

Heeeeeel slecht !!!

Oplichterij en leugens vertellen meer is het niet .Keuken all-in gekocht tig keren gevraagd jazeker all-in nu nog even 3100 neertellen anders wordt de keuken met montage kosten niet geleverd !!alles betaald dus lijkt me sterk dat dat niet geleverd wordt toch wordt als leugenaar etc uitgemaakt nooit maar dan ook nooit meer na brugman tijd voor een Frank Vissertje of KASSA mbt zulke praktijken

Super begleid tot nu toe

Door Peter Westveer meegenomen in allerlei badkamers en in keuzes die gemaakt kunnen worden. Goed contact met het gekoppelde aannemersbedrijf Kamsteeg die de verbouwing moet gaan realiseren, tot nu toe loopt alles orima

Prima tips en materialen

Prachtige keuken en netjes, volgens afspraak, gemonteerd.

Je moet tegenwoordig helaas lang wachten op de montage maar het eindresultaat is prachtig. Goed geholpen tijdens het verkoopgesprek, duidelijke informatie vanuit Brugman over het proces en de voortgang. Montage volledig volgens afspraak. Keuken keurig achter gelaten. Ik heb veel respect voor de transporteur (zwaar werk, lastig ook omdat ze zoveel spullen moeten achterlaten waar eigenlijk geen plek voor is in een woning). Uiteindelijk gaat het om de monteurs die de keuken goed moeten plaatsen, dat hebben ze ook gedaan. Ik ben er heel blij mee! :)

Van het beging tot het eind werden we blij met de verandering in ons huis

Prima service bij de verkoop, er werd met ons meegedacht, er werd geholpen met het vervoer, telefonisch keurig te woord gestaan, de oude spullen netjes afgevoerd, vloeren netjes afgedekt en na elke dag werd er geruimd, zeer vriendelijke en meedenkende aannemer en collega en loodgieter! We hadden geen betere keus kunnen maken. Wim en Carla

Vakwerk

Vriendelijk ,meedenken , vakkundig. Top

Veel gezocht en HIER (onverwacht) gevonden

De dame, die ons het uitzoek- en aankooptraject begeleidde, was niets teveel. Heel prettig in de omgang.

matig voorbereidend werk

Stucadoor heeft de muren veel te dik aangesmeerd. Niet mee te communiceren(twee woorden nederlands en drie woorden engels. Daardoor een week langer gewacht op de plaatsing. Tevens stopcopntact verkeerd geplaatst, waardoor er eentje deels zichtbaar is achter de afzuigkap. Geen koolstof filter voor de afzuigkap geleverd. Zou met spoed geleverd worden. Zit er na een week nog op te wachten. Tevens lichte schade aan passtuk. Is gemeld door monteur, wordt nageleverd. Maar ook hier geen enkel bericht van ontvangen

Goede ervaring, prettig personeel

Niet tevreden over verkoop adviseur

Februari 2020 heb ik een keuken gekocht bij Brugman in Barendrecht. Ik had er 10 jaar geleden ook een badkamer gekocht en daar was ik heel tevreden over dus ben ik nu weer naar Brugman gegaan. Over de verkoop adviseur ben ik dit keer echter niet tevreden. Die haalt de score naar beneden. Het was een leuk gesprek en ze gaf allerlei kortingen. Ik wilde nog niet beslissen maar ze zei dat de korting alleen nog tot dit weekend was (ik was er op een vrijdagmiddag) Ik vroeg of ik zaterdag of zondag dan een nieuwe afspraak met haar kon krijgen. Ik wilde niet overhaast een beslissing nemen. Maar ze gaf aan dat ze zaterdag en zondag al helemaal vol gepland zaten. Ik zou nu een beslissing moeten nemen. Over de keuze van de keuken twijfelde ik niet dus heb ik maar mijn handtekening gezet. Maar als ik er een week later achter komt dat die korting gewoon nog wordt gegeven.... Ik voelde me zo in de maling genomen! Ik baalde hier zo enorm van. Maar je kan verder niets meer als je eenmaal je handtekening had gezet. Door de lockdowns is de montage een aantal keren uitgesteld maar juni 2021 was het eindelijk zover. De montage is uitstekend gedaan. Een plint en afvalemmer moest worden vervangen en dat is later ook gedaan. Het contact met de klantenservice verliep ook uitstekend. De score had hoger kunnen zijn als ik over de verkoop adviseur ook tevreden zou zijn geweest.

Super kut !!!!

Service is belabberd, bij problemen geven ze geen thuis en de hoogwaardige producten zijn hoogwaardig tot je garantie verlopen is dan verkleurd je keuken laat de toplaag van je kraan los gaat je blad wijken enz enz enz ik zeg nooit in de schofterigheid in trappen! Wil je meer weten zaterdag sta ik voor de deur om iedereen te vertellen hoe belabberde winkel dit is

De aflevering was perfect. Chauffeurs correct en zeer vriendelijk

Alles keurig netjes op de plek gezet waar het hoort, uitgepakt en nagekeken.

tevreden klant

Pesetastraat 18 20

2991 XD Barendrecht

010 292 2011

Over Brugman Keukens & Badkamers Barendrecht

Bij Brugman Barendrecht vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.