Probleemoplossend

Vlak voor levering waren er wat punten die vergeten waren of niet meer leverbaar waren. Toch kon er op het laatste moment nog dingen aangepast worden en werden we vriendelijk geholpen. Levering van de keuken was ook netjes en goed. De zeer vriendelijke Richardo Keck heeft de keuken vakkundig en heel netjes in elkaar gezet. Top! Ook de loodgieter heeft alles netjes afgemonteerd.

Vriendelijk en eerlijk.

We hebben een aangenaam gesprek gehad met de verkoper. Hij was vriendelijk en behulpzaam en zijn advies was echt voor ons bedoeld en niet om een dure verkoop te doen.

De kwaliteit van de producten is prima. De informatie die je krijgt is duidelijk en de monteurs zijn geweldig.

Alles goed geregeld

Alles is van begin tot eind goed geregeld. 2 pakken tegels waren gebroken en was binnen een paar minuten geregeld om ze vervangen te krijgen. Top service

Heel mooie en complete showroom, super geholpen!

De showroom trekt gelijk aan om rond te kijken. Alle soorten staan opgesteld qua grootte, kleuren, materiaal etc.. Vriendelijk personeel en alle tijd voor je. Veel bedrijven bezocht maar deze sprong eruit én geslaagd.

prettige ervaring

2 minpuntjes; wandmeubel wastafel, miste we in de offerte + we hadden het wel prettig gevonden, dat het naar boven brengen van douchescherm, problemen op kon gaan leveren. Dat is voor ons als leek moeilijk in te schatten.

Uitstekende service en vriendelijke bediening

Zeer goede ervaring met klantendienst en bij levering en montage.

Mooie badkamer afgeleverd

Goede ervaring met de aannemer Nexico die de badkamer netjes heeft afgeleverd.

De heren van de montage waren deskundig en harde werkers. Ook waren zij uiterst beleefd. Ook waren zij keurig op de afgesproken tijd aanwezig.

Deskundig geholpen

Definitieve keuze van nieuwe keuken tot volle tevredenheid in één bezoek gerealiseerd. Binnen een week metingen van bestaande keuken uitgevoerd.

Begeleiding was goed

Montage en begeleiding waren top. Werden regelmatig gebeld hoe het er voor stond en problemen werden opgelost. Duurde wel heel lang voor ik een bepaald bedrag terug gestort kreeg.

Een schat aan ervaring en deskundigheid

De verkopers weten waarover ze praten en denken mee zonder dat je het gevoel hebt dat ze een commerciële agenda hebben.

Verkopers die echt meedenken over onze plannen !

We hebben een keuken en badkamer gekocht bij Brugman Breda en zijn in tijdens het verkoopproces erg goed geholpen. De verkopers denken goed mee met onze wensen en zoeken zo naar de mogelijkheden zodat prijs en kwaliteit in verhouding goed zijn.

Excellent

Friendly and professional approach, with good technical preparation. We've got what we want

De monteur is een bekwame en vriendelijke persoonlijkheid die gevoel heeft voor zijn werk en empathisch meedenkt inzake de wensen van de klant. Heeft binnen de gestelde periode de werkzaamheden naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren.

Positief

Muv de leveringsproblemen van de wastafelkast (en dus vertraging in de voortgang) geen negatieve opmerkingen

Hele prettige ervaring!!!

Feitelijk was de eerste kennismaking met Brugman Breda louter toeval. We waren op weg naar 2 concurrenten van Brugman. Koopproces ging zeer gemoedelijk werd tot volle tevredenheid afgerond met een acceptabele offerte. Conform afspraak werden alle zaken kort voor de start van de verbouwing van onze badkamer keurig afgeleverd. Het installeren door JT Installatiewerken uit Waalwijk kende wat hobbels i.v.m. ziekte maar Jan, Mike en Kishoon hebben alles vakkundig en keurig opgeleverd. Klasse! Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe badkamer.

Top!

Fijn telefonisch contact. Prima levering, op tijd en er wordt 10 min van te voren gebeld dat ze er zo zijn. Monteur die in een dag de keuken komt zetten, kundig en netjes werkt en meedenkt hoe problemen het beste opgelost kunnen worden. Dus wij zijn heel tevreden!

Prima en netjes

Gevoel van welkom, geheel niet opdringerig, goede service, nette winkel, goed geholpen, veel keus.

Heel vriendelijke mensen

Goedkoop is.

Geweldige goede ervaring.

Personeel met veel passie en aandacht voor de klant en voor hun werk

Prima nazorgtraject

Alle nazorg die is ontstaan na bij montage is keurig en naar behoren opgelost.

Wordt top geholpen door kundige mensen

We hebben een keuken gekocht bij Brugman en wij zijn daar zeer tevreden over. Afspraken worden nagekomen, kundig en zeer vriendelijke mensen. Als er vragen of probleempjes zijn, worden deze snel en vakkundig opgelost. Zeer tevreden met onze nieuwe Brugmankeuken!

Snel en goed geholpen

Een lekkende kraan in de badkamer al snel werd het probleem herkend en kon kiezen uit twee opties of een monteur laten komen of een nieuw binnenwerk opsturen en zelf vervangen( de snellere optie) voor de laatste gekozen en zelf het binnenwerk van de kraan vervangen met de meegestuurde instructie heel goed te doen. En probleem verholpen. Beide opties vielen onder garantie en waren kosteloos. Heel erg tevreden met de geleverde service.

Controles over leidingschema wordt soms overdreven. Leidingwerk water moest zonodig 20 cm. verplaats worden, terwijl dat helemaal niet noodzakelijk was. Alle apparatuur kwam op dezelfde plaats te staan.

Kruisvoort 32

4814 RZ Breda

076 520 2058

Over Brugman Keukens & Badkamers Breda

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Breda vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Breda helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.