Positief en laagdrempelig

Een keuken kopen is spannend, niet iets wat je dagelijks doet. Het was heel fijn om het traject te doorlopen zoals dat nu gegaan is. Er was ruimte voor onze vragen, zorgen en het advies was on point en helder. Daardoor hebben we nu een perfect beeld van wat er gaat gebeuren. Ik hoop dat de montage ook zo positief verloopt

Zeer tevreden!

Zeer tevreden door een uiterst kundige verkoopster met verstand van zaken. Er werd direct gezocht naar alternatieven voor een niet meer te leveren product waar wij ook voor pen stonden.

heb alles goed ervaren , geen klachten

de vaklui hebben echt hun stinkende best gedaan, er is netjes gewerkt en waar nodig is er overleg gevoerd. alles is keurig gemonteerd en het tegelwerk is uitstekend uitgevoerd. Na afloop hebben ze alles keurig netjes opgeruimd. een pluimpje waard hoor.

Super fijn geholpen om van een kleine badkamer een luxe badkamer te creëren

Ondanks Corona en soms via online verbinding in contact is het gelukt om van onze vrij klein badkamer een luxe badkamer te creëren waar we straks heerlijk kunnen gaan ontspannen. David nam alle tijd om zelfs tijdens een online afspraak door de showroom te wandelen en alles aan me te laten zien. Zo zijn we uitgekomen op tegels, onderdelen, en accessoire die mooi op elkaar aansluiten qua kleur en stijl. Na het inmeten van de badkamer zijn er nog aanpassingen gedaan en ook toen nam David weer alle tijd om dat met alle geduld met me door te lopen! Super fijn geholpen dus, we kunnen niet wachten op de nieuwe badkamer die straks geplaatst gaat worden.

Goede ervaring

Door ervaren verkoopster zeer prettig geholpen, nam de tijd voor ons en dacht goed mee. Kwam met oplossingen die wij zelf niet hadden bedacht. Zeer fijn geholpen !!

Goede kwaliteit met veel keuze en goed en vakkundig geholpen.

Verkoper was zeer gedreven en vriendelijk. Nam alle tijd en begreep wat de bedoeling was.

Het is naar wens verlopen.

We konden overal over praten.

goede zaak, veel keus

werden goed geholpen en duidelijke uitleg

Zeer tevreden over tot stand komen van het ontwerp

Wij hebben onze keuken besteld bij Brugman Keukens Capelle a/d IJssel en zijn uiterst gelukkig over de begeleiding en het tot stand komen van het ontwerp. Wij vonden het spannend want het is de eerste keuken die we bestellen en het gaat om een behoorlijke investering. Wij zijn geholpen door de zeer ervaren Fausto Mendes. Fausto wist al onze wensen snel om te zetten in een mooi en passend ontwerp (onze droomkeuken). Het was fijn om te zien hoe Fausto tijdens de eerste afspraak ons ontwerp uit de losse pols op papier schetste. De keuken is inmiddels besteld en zal in April 2022 geleverd en geïnstalleerd worden door Brugman keukens.

Redelijk tevreden

Voortraject matig door vooral fouten van verkoopster Kimberley. Wij kozen voor Brugman omdat we hier juist vertrouwen in hadden. Bij aannemer fijn dat er korte lijnen waren, iets meer persoonlijke aandacht tijdens het werk was op prijs gesteld. Aangegeven aan klantenservice (dat doen jullie goed, een vaste contactpersoon) dat we tevreden zijn, Versendaal zou mogen terugkomen, maar de kwaliteit van het kitwerk is niet zoals het zou moeten zijn. Ze zijn 2 x terug geweest en wij hebben het geaccepteerd, maar wij zouden adviseren dit toch door een professionele kitter te laten doen in de toekomst.

Klantvriendelijk en meedenkend

Zie hierboven

Hele goede en kundige service, zowel in de winkel als montage

In de winkel zijn we heel kundig geholpen door Joyce en zij heeft ons werkelijk fantastisch geholpen bij het uitzoeken van onze droomkeuken. Wij zouden Joyce als verkoopadviseur zeker aanbevelen. Ook de montage is zeer prettig verlopen door een zeer ervaren en vriendelijke monteur

Gezellig professioneel

Wat is Joyce een heerlijk en eerlijk mens, daar kan je zaken meedoen.

Geweldige service van Joyce. Als een echte brugman zorgt ze al het mogelijke voor elkaar te krijgen. Ze weet waar ze het over heeft en neemt de tijd voor je. Tnx Joyce. (duimpje)

Prettig!

Dominique heeft ons super geholpen. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ook kwam hij zelf met goede aanpassingen. Kortom wij kunnen niet wachten totdat de keuken is opgeleverd

Prettig geholpen, ruim de tijd genomen

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuw keuken was brugman capelle de eerste keukenfirma waar ik prettig werd ontvangen en geholpen.

keurig, vriendelijk en correct

keuken was vrij snel gekocht

Zeer positieve ervaring

Fijn en goed geholpen met als resultaat veel vertrouwen ten aanzien van levering en plaatsing

Op zaterdagmiddag half 5 kwam ik de showroom binnen en ondanks het tijdstip werd er alle tijd genomen om een keuken te ontwerpen. Met een mooi ontwerp en prima offerte heb ik de winkel verlaten zodat ik nog even kon nadenken over het ontwerp. Op dinsdag terug gegaan om nog wat laatste wijzigingen door te nemen. Ook nu weer zeer prettig geholpen. Bij binnenkomst lag er een mooi uitgewerkt ontwerp voor mij klaar. Het inmeten kan binnen drie dagen. Al met al zeer tevreden en ik kijk erg uit naar de levering en montage!

Uitstekende service!

Dominique heeft ons uitstekend geholpen om onze wensen voor een nieuwe keuken uit te werken! Een goede band opbouwen met de klant is voor hem belangrijker dan een verkoop afdwingen, wat wij als een groot pluspunt hebben ervaren. Nadien nog meerdere malen telefonisch en per e-mail contact gehad, dit is ook naar tevredenheid gegaan. Debby heeft ons ook voortreffelijk geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Ze heeft veel kennis/kunde van het vak, denkt met ons mee en neemt ons mee in het gehele traject. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de nieuwe keuken en badkamer zijn geïnstalleerd!

Alles werd uit handen genomen

Erg blij met de gehele service van begin tot eind. Ook toen we de verkeerde tegels geleverd kregen (wat kan gebeuren) werd daar heel snel op geanticipeerd. Alle communicatie verliep heel duidelijk en snel. Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer!

Geweldige service

Prima service zowel voor de opslag als opleveren en ook de montage.

Heel gelukkig

Van het bezoek in de winkel tot aan de montage verliep alles op rolletjes. Alle afspraken zijn nagekomen en ik zit er nu schitterend bij.

Zeer deskundig, een goede service en een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

De verkoopster was heel vriendelijk en nam alle tijd voor mij en heeft goed meegedacht om tot een goed keukenplan te komen. Daarbij heeft ze alle mogelijkheden laten zien met behulp van de diverse materialen en keukenopstellingen in de showroom. Uiteindelijk hebben wij in een goed en open gesprek een overeenkomst gesloten waarbij ik mijn droomkeuken voor een heel royale prijs heb gekregen.

Hoofdweg 46

2908 LC Capelle aan den IJssel

Over Brugman Keukens & Badkamers Capelle

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Capelle kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.