Veelbelovend

In het overleg in de vestiging zijn we erg goed geïnformeerd en geadviseerd door onze verkoper. Hij heeft ons geholpen met nodige aanpassingen t.o.v. onze huidige keuken, ook van Brugman, en oplossingen voor diverse problemen. We kijken uit naar montage en hopen dat onze ervaringen daarover net zo positief zullen zijn als het contact met Brugman zover.

Van advies t/m montage prima

Uitgebreid advies, correcte info betreffende levering, snelle en keurige montage

Helemaal top!

Na jaren sparen eindelijk mijn keuken en badkamer kunnen vernieuwen. Met de heer Fausto had ik iemand gevonden die mijn wensen precies op tekening wist te verwerken. De keuken is inmiddels geplaatst en ziet er schitterend uit, precies zoals ik het in mijn hoofd had. Alles past ook als gegoten en is van zeer goede kwaliteit. Het materiaal voor de badkamer is geleverd en daar wordt op het moment van schrijven over 5 dagen aan begonnen. Tot nu toe ben ik ben ik een gelukkig mens.

heel tevreden

Vriendelijke bezorgers. Levering was compleet.

Prettig, klantvriendelijk, handelt snel, komt afspraken na, ontspannen

Na een orientatie ronde door de zaak ivm badkamer en toilet medewerker aangesproken. Werd ontspannen gesprek, geen ongewenste druk, handelde snel en doelgericht. Concept begroting bleek bij tweede bezoek te kloppen dus geen verrassingen, koop gesloten. Ik houd Capelle op de hoogte van ontwikkelingen op hun verzoek en krijg daar direct reactie op. Kortom, hele goede ervaringen.

Snelle en duidelijke communicatie

Goede klik met verkoopster en ook met de aannemer en serviceafdeling. Helaas waren er verkeerde tegels besteld en dus ook geleverd, maar dat werd goed en snel opgelost

Gewoon meedenken

Het was een prettige ervaring om meteen tekenende en meedenkende verkoper langzaam maar zeker onze keuken samen te stellen. Goede adviezen over de kleuren, het materiaal van het aanrechtblad en de apparatuur op basis van een voor ons redelijk budget. Ook de inmeter ging snel en efficiënt aan de slag. Communiceerde prettig en gaf duidelijk uitleg bij vragen

Goed nadenken als je zelf voor een aannemer zorgt.

Na levering van de keuken bleken er een aantal onderdelen door Brugman fout geleverd te zijn. Het omwisselen is geen probleem, maar het herstellen van de fouten wordt niet door Brugman gedaan. Betekent : Opnieuw de aannemer laten komen en dus draaien wij zelf voor de extra kosten op. Een heel vreemde zaak. Dus goed nadenken voordat je zelf een aannemer meeneemt.

Vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Extra wensen van ons zijn mondeling toegezegd maar niet schriftelijk bevestigd en daarom ook niet door de monteur uitgevoerd. Aanbeveling met een ja maar.

ik ben zeer tevreden Gr Li a

ik ben zeer tevreden Gr Li a

Prettig geholpen door deskundige verkoper

Verkoper nam uitgebreid tijd om ons te helpen onze wensen op een rij te krijgen. Dacht mee en bracht ook alternatieven aan. In dezelfde periode ook een gesprek aangaande een nieuwe badkamer gehad in zelfde filiaal. Feitelijk dezelfde ervaring

Redelijk

Jammer bij bestellen, dat niet helemaal duidelijk de bijkomende kosten zoals, verwijderen en installatie kosten worden besproken, wat nu als een verrassing kwam.

Altijd tevreden.

Bij Brugman slagen wij altijd naar onze zin. We worden prettig en vakkundig geholpen, er wordt naar onze wensen geluisterd. Ook de installatie van badkamer en keuken gingen heel goed met een zeer geslaagd eindresultaat. Net als de aparte toiletruimte.

Over het algemeen een positieve ervaring,

Brugman Capelle presenteert een ruim aanbod van keukens. Men neemt alle tijd voor de klant om een keuken naar hun smaak samen te stellen. Over de prijs valt niet al te veel te onderhandelen. Maar er is keus voor iedereen.

Zeer goed geholpen door meneer Zwirs. Al jaren een trouwe en tevreden klant. Mijn keuken van Brugman is na 20 jaar nog in perfecte staat. Voor mijn nieuwbouw appartement heb ik een leuke keuken uitgezocht en meneer Zwirs heeft mij daarin heel goed geadviseerd en geholpen, hartelijk dank hiervoor! Benieuwd naar het eindresultaat volgend jaar. Gr, Sakine

Een positieve ervaring door een kundige verkoopster.

Een verkoopster deze keer, met een heel praktische kijk op een keuken, oog voor strakke details en finesses. Een plezierige manier van communiceren, met oog voor het budget en het zo mooi mogelijk maken van de keuken.

Zoals hoe het hoort.

Midden in de covid19 lockdown een huis kopen betekende ook middenin de lockdown een keuken uitzoeken. De datum meermaals verzet in de hoop dat de showroom dan bezocht mocht worden maar de deadline kwam er aan en uiteindelijk de complete keuken en badkamer beide volledig via internet samen met de vertegenwoordiger ontworpen en uitgekozen. Fotos van onze huidige keuken en badkamer in het oude huis als leidraad aangehouden en hier diverse grote wijzigingen in aangebracht (blad, achtewand, quooker etc) en een schitterende keuken en badkamer samen weten te stellen met de vertegenwoordiger (dank je wel Fausto!) welke beide helemaal onze stijl en smaak zijn. Volgens schema bezorgd, geplaatst (dank je Maarten!) en aangesloten. Prachtig materiaal van hoge kwaliteit. Ontworpen, samengesteld, bezorgd, geinstalleerd en aangesloten door een team van vaklui. Onze 2e brugman keuken en de 1e brugman badkamer en we gaan hier zeker terug komen.

Persoonlijke aandacht staat voorop!

Joyce heeft ons super goed geholpen en meegedacht met ons budget. Ze is lekker direct, speelt geen spelletjes en het voelt alsof je met een vriendin in gesprek bent. Wat ik echt een compliment vind richting haar. Toppert!

Professioneel

Goede ervaring weinig druk om dingen te moeten

Goed en meedenkend

Ze hebben geduld pushen niet tot het kopen en begrijpen dat je een buget hebt. Ze denken mee aan alternatieven.

Ruim binnen het tijdslot. Nette, beleefde en vriendelijke bezorgers. Voerden keurige controles uit. Gaven duidelijke uitleg. Maakten er geen haastklus van

Vriendelijk en klantgericht

De verkoper een vriendelijke en klantgerichte medewerker

Vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken.

Kwamen voor een afgeprijsde keuken maar was niet geschikt voor onze keuken. Hebben ons laten overhalen een nieuwe keuken te kopen. Zijn prima geholpen en hopen er geen spijt van de krijgen. Hadden misschien wat meer moeten afdingen.

Uitstekend advies zeer klantvriendelijk

Wij zijn op de donderdag middag binnen gewandeld en eind van de avond hadden wij een op maat gemaakt advies inclusief prijsopgave en installatie planning. De adviseur (Thierry), is zeer enthousiast en bekwaam (hij had een goed leermeester binnen Brugman gehad vertelde hij ;-). Het koste wat tijd vanwege de drukte, maar nu 4 maanden verder is de Badkamer (uitstekend) geplaatst binnen de afgesproken tijd.

prima zeer tevreden

Wordt goed geinformeerd en hadden super monteurs

Hoofdweg 46

2908 LC Capelle aan den IJssel

Over Brugman Keukens & Badkamers Capelle

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Capelle kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.