Fantastisch geholpen

Heel fijne sfeer in de zaak! Er wordt de tijd voor je genomen!

Prachtig werk geleverd, erg blij mee!

Er is steeds goed gecommuniceerd, hard gewerkt. Een gestroomlijnde organisatie. Mijn complimenten.

Prettig

Alle werkzaamheden zeer vakkundig uitgevoerd, zeer proactief gereageerd toen er problemen ontstonden. Kwam niet door hun, maar wel zeer goed geholpen en meegedacht naar een oplossing.

Kevin van Lee topverkoper

Goede man Kevin van Lee Praat lekker.. echte verkopende De vrouw aan de balie ook altijd even vriendelijk en niks is te veel gevraagd. Nemen de tijd.. Brugmans den bosch in een woordt geweldig

Zeer positief!

De service is van aankoop tot plaatsing van keuken en badkamer geweldig. De aftersales is ook erg goed.

Aardige verkoper die meedenkt

Goed geholpen en meegedacht in onze specifieke situatie

Professioneel

De aankoop van zowel de badkamer en keuken verliep vlekkeloos. Nu nog afwachten hoe de service is bij de montage en afwerking.

Zeer vriendelijk en duidelijk

Geweldig!

De verkoopadviseurs van de badkamer en van de keuken zijn erg professioneel en hebben ons goed geïnformeerd.

Netjes en kundig

Meedenkend in oplossingen. Goede uitleg wat hij ging doen.

Fijn geholpen voor nieuwe keuken

Alles fijn gegaan volgens plan

Positief

Fijn geholpen in de winkel. Bezorging en plaatsing verliep soepel en prettig.

Erg goed en deskundig advies

Erg goed en deskundig advies en erg fijn geholpen

prima en duidelijk

Onze badkamer is precies naar onze wensen tot stand gekomen. Ze denken goed mee.

Het uitzoeken van de keuken was een zeer lange zit. Maar er werd meegedacht en adequaat gezocht naar de voor ons beste oplossing voor een kleinere keuken. De voorbereidende werkzaamheden (leidingwerk en dergelijke) hebben we ook via Brugman laten regelen. Alle lof voor de heren die deze klus hebben uitgevoerd. Ook hier zeer goed meegedacht zoekend naar de beste oplossingen. Zeer efficiënt gewerkt en zeer goed werk afgeleverd. De montage leverde vanwege het voorwerk geen problemen op. De monteur werkte zeer nauwgezet en heeft ook zeer goed gewerkt. De halve ster die overblijft is voor het feit dat er twee zeer kleine beschadigingen (maar toch beschadigingen) aan twee afzonderlijke kastdeurtjes zitten. Dit is gemeld maar moet nog afgehandeld worden. Voor het overige geen klachten en zeer blij en tevreden met de nieuwe keuken.

Het hoogtepunt bij de oplevering

De totale klantreis verliep prima. Maar het moment waar het om gaat: de oplevering en in gebruiksname was boven verwachting. Het team wat de keuken monteerde was zeer netjes, kundig, klantgericht en oplossingsgericht. Top!

Kundig advies in een open gesprek!

Wij hebben in een gesprek van 3 uur een badkamer gekocht. Duidelijk een kundige adviseur met ervaring. No nonsens en geen verkooppraatjes.

Ineen zin SUPER heel tevreden.

Ik werd netjes gebeld dat ze er aan kwamen, leuke chauffeurs alles netjes afgeleverd, alles samen doorgelopen. Ik ben zeer tevreden over alles.

Netjes geleverd

Goed contact, vriendelijke bezorgers.

Super!!!

Thuisbezoek was erg fijn omdat we niet goed wisten wat we met de keuken moesten doen, na dit bezoek zijn we super geholpen met het inrichten en uitzoeken vd keuken. Top!!!

Snel, makkelijk en vriendelijk

Wij hebben vrij weinig problemen gehad vanaf het moment dat wij een badkamer uitzochten tot het moment van plaatsen. De aannemer was ook erg kundig, relaxt en sociaal. Het resultaat is ook zoals we voor ogen hadden.

Nagenoeg geen wachttijd.

Kleine misafstemming met de aannemer en Brugman.

In de winkel super goed geholpen. Vriendelijk personeel waarbij je jezelf meteen op je gemak voelt. Ze denken ook heel fijn mee. Ook de aannemer waarmee ze werken is vriendelijk en ontzettend vakkundig. Heeft daarnaast goede vakmensen om zich heen verzameld. Communicatie is zowel vanuit brugman als de aannemer goed verlopen.

Alles is zeer professioneel aangepakt van verkoop tot plaatsing!

Top verkoper, dacht goed mee, top monteur was vrolijk, secuur en werkte goed door. Klantenservice heeft diverse keren gebeld of onze voorbereidingen voor de keuken (leidingwerk en stucwerk) goed gelukt was voor plaatsing keuken. TOP Brugman

snel, duidelijk en goed. Nou nog de levering zelf

In de winkel zijn wij erg vriendelijk, geduldig en bekwaam geholpen. De levering moet nog plaats vinden. Ook daarin hebben wij de volste vertrouwen dat het goed en correct gaat verlopen.

Reitscheweg 14

5232 BZ 's-Hertogenbosch

Over Brugman Keukens & Badkamers Den Bosch

Bij Brugman Den Bosch vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.