Geweldige ervaring

Ik ben zo enthousiast dat het bijna nep lijkt, maar dat is het zeker niet. Vanaf het eerste moment dat we bij Brugman in Amersfoort binnen stapten was het goed. Erg deskundig en vriendelijk geholpen door M. P. In een uurtje een keuken samengesteld en deze werd ingetekend. Na inmeten is de tekening nog iets aangepast en kreeg ik het leidingschema voor de loodgieter en elektricien. Geen pusherigheid in de showroom, wel veel kennis en goede aanbevelingen. Alle medewerkers die ik ook tijdens het proces van inmeten, afleveren en monteren en ophalen afval ontmoet heb, stuk voor stuk kanjers met goede communicatieve vaardigheden. Als vrouw alleen vind ik het fijn om vriendelijke mensen in m’n huis te hebben die soms even meedenken. In het hele proces was steeds duidelijk wat de volgende stap was en er zaten enorm veel checks in, waardoor alles super verlopen is en de harde medewerker van de montagegroep alles in een dag ontzettend precies en netjes heeft gemonteerd. Ik geniet van een ontzettend mooie keuken, die mijn huis helemaal van mij maakt.

Ervaring met de verkoper was erg goed

Prima geholpen, waardig advies gekregen en uiteindelijk tot koop overgegaan

Levering en montage prima

Leidingsschema was echter incompleet en miste een cruciaal punt waar we door onze eigen aannemer op werden gewezen tijdens uitvoering van werkzaamheden. Na contact met Brugman werd duidelijk dat dit punt wel op leidingschema was aangepast met potlood, maar niet met ons was gedeeld. Dit heeft ons onnodig extra kosten gebracht.

Geen service

Beste mensen, KOOP NIET bij BRUGMAN. Als er iets misgaat zijn ze echt niet thuis. Veel winst maken en geen service. Het heeft ons de afgelopen weken zoveel stress en oponthoud gekost en nu ook veel extra onkosten: nieuwe tegels, extra werkuren, tegellijm etc. En het extra werk moet nog gedaan worden dus echt heel vervelend allemaal. We hadden bij Brugman tegels besteld in twee tinten zoals het te zien was in de showroom. De tegels werden geleverd toen er al flink gewerkt werd. Toen we de lichte tegels op de muur hadden zitten met 2 mm voeg en we wilde beginnen aan de donkere tegels op de andere 2 muren en vloer (dezelfde tegels wel) bleek dat de deze tegels zodanig groter waren dat we dit niet konden aansluiten want de kleinere zaten er al op met 2 mm voeg. We moesten dus dezelfde maat donkere tegels hebben (op de bestelling staat 60 bij 60 overigens, verder niets). Maar Brugman gaf meteen niet thuis en waren zakelijk en duidelijk, het was niet hun schuld. Na veel discussie en vervelende telefoontjes met veel stress bleek dat de donkere tegels ook niet verkrijgbaar waren in de maat van de lichte tegels. Dat moesten we maar zelf oplossen. De lichtgrijze tegels hadden dus een maat/ afmeting die niet meer bestaat. Wat doe je op zo'n moment. Opnieuw andere tegels uitzoeken terwijl we deze zo zorgvuldig uitgezocht hadden. De kleinere lichte tegels zaten al op de muur. De donkere tegels waren nergens verkrijgbaar in de maat van de lichtere tegels, ook niet in de fabriek. Toen zijn we uiteindelijk zelf gaan kijken of we dan de lichte tegels in de maat van de donkere tegels konden krijgen. We moeten verder en we weten geen betere oplossing. En gelukkig kon dat wel. We moeten dus de lichte tegels eraf slopen en daarna de wanden opnieuw gaan stuccen en opnieuw betegelen. We vroegen aan Brugman of ze ons tegemoet konden komen aangezien hun bedrijf aansprakelijk is voor deze situatie en de schade groot is. Maar ze wilde de nieuwe tegels niet kosteloos of met korting voor ons

Klantvriendelijk en vakkundig personeel

Zeer gedreven personeel Mark en Mart. Zetten alles in het werk om de klant voor 100 % tevreden te stellen voordat ze de deur uitgaan. Zoals het dus hoort. Derhalve het gaat niet om aankoop van snoepgoed.

Gedegen proffesioneel advies

We zijn zeer tevreden over het advies en het uiteindelijke ontwerp van onze badkamer boven en een apart toilet beneden. De badkamer moet nog geïnstalleerd worden maar daar hebben we alle vertrouwen in. Marco, de verkoopadviseur, tot zover hartelijk bedankt voor je kostbare tijd.

Verkoper nam alle tijd om mij wegwijs te maken in de materie.

Goed gehollen

Zeer tevreden.

Zeer tevreden over de begeleiding bij de renovatie van mijn badkamer. Opstellen van de offerte, goed uitgelegd, met foto’s en berekeningen. Duidelijke communicatie hoe de renovatie gaat verlopen, de data doorgekregen van de levering van het materiaal en de aanvang van de werkzaamheden. Een vaste contactpersoon, die regelmatig belt en vraagt hoe het gegaan is. Werk is keurig uitgevoerd. Met dank.

... helemaal perfect..!

... probleem oopgelost binnen 24 uur... bravo..!

Goede ervaring, goede service

Controleer altijd wat geleverd wordt. Wij hebben een verkeerde wasbak ontvangen, dit wordt uiteraard opgepakt

bijzonder klantgericht.

Zie vorige vraag. Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Uitstekend!

We hebben onder deskundige begeleiding van Brugman Den Haag een badkamer uitgezocht. Inmiddels is de badkamer geplaatst in ons huis. Het is mooier geworden dan we hadden verwacht. We zijn in het hele traject goed begeleidt door zowel Brugman als de aannemer. Alles verliep volgens planning. We zijn tevreden over de communicatie. En al helemaal over het eindresultaat. Al en met al heeft het weghalen van de oude badkamer en het plaatsen van de nieuwe badkamer drie weken geduurd.

Hele prettige en duidelijke gesprekken. Ik ben heel goed geholpen

Ik heb hele prettige en duidelijke gesprekken gehad. Er werd ook met mij mee gedacht. En ik heb de keuken gekocht waar ik gelijk verliefd op werd.

Goed advies en zorgvuldige afstemming in een prettige sfeer

Hebben veel vertrouwen in het vervolg. Bedankt Marco!

Leuk geholpen en ging vol tevredenheid naar huis

Prima ervaring

Charlotte heeft ons heel goed geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe badkamer. De inmeting werd gedaan door de firma Huntink uit Waddinxveen en tijdens de wachtperiode tot levering werden er prima kleine wijzigingsvoorstellen gedaan. Aflevering van de spullen werd keurig gedaan door twee mannen uit brabant zo te horen. Volgens afspraak is de heer Huntink begonnen met sloop oude badkamer en daarna opbouw. Er is keurig gewerkt. Deze mensen vertrouwden wij gewoon de huissleutels, zonder ook maar enige twijfel. De oplevering werd ook zeer uitgebreid gedaan met uitleg hoe alles werkte en tips over het laten drogen van de kit. Tijdens het hele proces hield Brugman ook nog regelmatig telefonisch contact met de vraag hoe het verloop van het proces was. Wij zijn in totaal zeer tevreden.

je Wordt vriendelijk te woord gestaan

Vriendelijke monteur deed zijn werk goed.

Tot nu toe heel vriendelijk, deskundig en professioneel geholpen.

Vanaf de aankoop t/m nu (2e dag van de montage) uitsluitend positieve ervaringen. Nu komt er een echte test; 2 lekkages vinden en oplossen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de aannemer dit tot een goed eind gaat brengen en dan een prachtige badkamer gaat opleveren.

Heel fijn geholpen en goed advies gekregen!

Chantal heeft ons tijdens alle afspraken goed geadviseerd over onze badkamer. Ze dacht mee en gaf ons goede tips wat uiteindelijk zorgde voor een ontwerp waar wij erg blij mee zijn.

Snelle behandeling van mijn vraag

Er werd meer geleverd dan waar om gevraagd was.

Vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk en prettig geholpen. Zeer klantvriendelijk. Mooi assortiment keukens. Ben tevreden met mijn keuze.

Uitstekende service en zoveel meer!

Wij hebben ons gesprek als heel plezierig ervaren. Helaas hebben wij een andere weg moeten kiezen maar misschien komen wij binnen 2 jaar terug voor bijvoorbeeld vloertegels. Dank nogmaals.

Adequaat en vlot geholpen

Mengkraan douche defect. Mailtje naar Brugman leidde tot snelle vervanging. Dank voor de service!

Prima geholpen

Goede voorlichting en flexibel in bespreken wensen van de keuken. Hopelijk komt na levering ook nog de mogelijkheid om te beoordelen.

Goed advies en meedenken over inrichting badkamer.

Prettig en deskundig geholpen door dhr. Buurmans. Adviseerde waar mogelijk een goedkoper showroom model toe te passen.

Binckhorstlaan 113

2516 BA Den Haag

Over Brugman Keukens & Badkamers Den Haag

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Den Haag vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Den Haag helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.