Opgelicht met het mes op de keel!

Heel nare ervaringen met de service van Brugman in Ede. Wij hebben daar de keuken, vloerverwarming en vloer gekocht. We werden meerdere keren opgelicht. Toen we de rekeningen van de vloer bij elkaar optelden, bleek er 1800 euro meer in rekening gebracht te zijn dan waar we voor getekend hadden. Daar moest ik zelf achter komen, en heb toen vriendelijk gebeld of ze het uit wilden zoeken hoe dat kwam. Ik kreeg een mail terug dat Brugman een fout gemaakt had en of we het zsm konden betalen. Ik opnieuw vriendelijk bellen dat ik het gek vond als wij alles moesten betalen, en of ze een voorstel konden maken hoe het netjes opgelost kon worden. Dat moest ze even met de manager bespreken. Vervolgens kwam er een dreigmail binnen van Brugman dat “optie 1: je krijgt helemaal geen vloer meer, of optie 2: een paar honderd korting”. Zeker de dreigende toon was erg vervelend; Brugman had hier veel vriendelijker kunnen zijn, zeker gezien de fout bij hen lag en wij eigenlijk in ons recht stonden omdat het afgesproken bedrag zwart op wit stond. Je voelde dat ze gewoon het mes op de keel zetten, omdat door de strakke planning je toch geen keus had behalve het te accepteren. Uiteindelijk na heel wat geonderhandel akkoord gegaan met 50:50 plus een keukenmachine erbij, hopende dat het zo dan opgelost was. Maar helaas, hier stopte de slechte service niet. Bij het invrezen van de vloerverwarming, kwam er een groepje lompe monteurs die instructies negeerden (erg krap langs de deurpost gevreesd waardoor er nooit meer een taatsdeur in kan komen) en op meerdere plekken de elektra, internet en tv kabels in het beton doorgesneden. Er werd nergens eerst gemeten of er wat liep, en na de eerste schade gingen ze gewoon door. Pas toen er op meerdere plekken de kabels doorgefreesd waren, kwamen ze mij halen met de boodschap “teken hier dat we mogen doorgaan, anders laten we de andere helft van de woonkamer zitten en pakken we onze spullen”. Daarna hadden ze het apparaat iets minder diep gezet en kwam

Aanrader

Goed advies, uitstekende installateur

Mooi ontwerp maar incomplete levering

Info levering container klopte niet: je mag wel degelijk zelf ook de container regelen, monteurs doen afval er gewoon in. Handdoekenrek was niet geleverd. Er was geen rekening gehouden met 2 extra stopcontacten. Er werd gezegd dat ophoging vloer waarschijnlijk niet nodig was, wel dus! Er werden zonder overleg 4 (!) bussen schoonmaakmiddel + een schuurspons besteld. En veel te veel voegsel/kit e.d. Ik noemde dat nog in de winkel maar dat was toch echt nodig, niet dus. Maar wel voor betaald. Er bleek 1 pagina niet getekend door ons, was in de winkel niet gezien. Verzoek om review komt al snel, maar wacht eerst tot de badkamer helemaal geleverd/af is. Doe dan pas de review! Vriendelijk geholpen. Ontwerp is goed, vandaar nog de 2 sterren.

Vriendelijke mensen en behulpzaam.

Jammer dat niet alles in de collectie is dat nu erg gezien wordt.

Ben zeer tevreden met Brugman Ede.

Onze ervaring is goed met Brugman Ede.

Zeer tevreden klant

Bij de verkoop zeer vriendelijk ontvangen, niet opdringerig, meedenkend en stap voor stap de mogelijkheden besproken. Ook het contact vanuit het hoofdkantoor gaf ons een positieve indruk. Wat een vriendelijk personeel bij het afleveren, ruim meedenkend aan oplossingen, alles keurig geplaatst in de ruimte waar het moest zijn en alles netjes achtergelaten. Kortom zeer tevreden klant van Brugman!

Super!

We hebben de installateur voorzien van koffie en voor de rest geen omkijken naar de werkzaamheden of rotzooi gehad.

Top ervaring

Top medewerker die goed met ons mee dacht en keek naar mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Wist onze wensen op juiste wijze te vertalen. Ook alles transparant! Wij zijn erg tevreden met de aanschaf!!!

Goed advies, goede kwaliteit inrichting, goede communicatie met montagebedrijf.

De bezoeken aan Brugman Ede waren prettig; we kregen goed en geduldig advies. Ook na het plaatsen van de order was er goed contact. De kwaliteit van de meubels en tegels is heel goed en ze zijn heel netjes gemonteerd. De montagemedewerkers hielden goed contact over hoe we alles wilde hebben.

Deskundig geholpen

Personeel nam de tijd ons goed en deskundig te helpen. Tevreden over het product. Bezorging ging prima door een ter zake doende , vriendelijke man.

Zeer vriendelijk, maar veel fouten in offerte

We zijn zeer vriendelijk geholpen. Maar achteraf bleek dat er fouten in de offerte zaten. Verkeerde codes gebruikt, dingen vergeten erop te zetten. Dus de prijs viel achteraf hoger uit. Dat is jammer. Levering en communicatie over de levering ging prima.

Prima, zeer nette aflevering

Keurig op tijd. Netjes afgeleverd

Een nachtmerrie

Ik heb meerdere nare confrontaties gehad met de verkoper. Steeds meer het gevoel dat er geprobeerd werd zoveel mogelijk geld aan me te verdienen, door informatie die te laat kwam, maar half juist was of ronduit fout waardoor ik behalve stress ook voor onvoorziene kosten kwam te staan. Als ik alles had laten gebeuren was ik op zeker 2000 euro meer uitgekomen en had ik geen garantie op mijn laminaatvloer gekregen (er werd door Brugman geëist dat de zwevende vloer eerst gelegd moest worden: juist niet dus!) Door gebrekkige info zit ik nu ook met een gasstel ipv een inductieplaat. Daar kon ik achteraf nog wel voor kiezen maar de gasplaat kon niet worden teruggenomen (weer zo'n 400,- erbij?). Ik moest daar wel binnen een uur over beslissen. Vanaf moment 1 werd ik onder druk gezet (anders heb je geen recht op de eindejaarskorting, het moet nu besteld worden, enz) Dat terwijl je niet weet wat het kost en waar je geen verstand van hebt en waar je ook absoluut niet in gesteund wordt of goed begeleid. Zo werd de vaatwasser op een plek ingetekend waar ie helemaal niet kon staan vanwege leidingen. Ik heb het anders op kunnen lossen. De consequentie van de oplossing van zijn fout (dieper blad) moest wel betaald worden. Het denkwerk moest je (als leek in deze) toch echt zelf doen. Als toppunt voelde ik me ronduit afgezet toen er (helemaal op het eind van het proces pas) het meerwerk op €1750,- gesteld werd, zonder inzage in het rapport of een offerte. Later bleek dat dit bedrag niet door de aannemer maar door Brugman bepaald was. Voor dit werk kon ik gelukkig nog op tijd andere mensen vinden. Dit bleek slechts 600,- te kosten. Dit heeft me evengoed € 250,- aanbetaling gekost die ik terug geëist heb. Dat zou intern geregeld worden, er werd vervolgens heel rap overheen gepraat. Achteraf kon het toch niet geregeld worden. Ik was in de val gelopen. Ik heb met de aankoop van deze keuken een hele nare tijd achter de rug met heel veel irritatie, stress en veel te hoge kosten!

zeer correct geholpen

fijne reakties en correcte tijdafspraken.reparateurs hebben zeer goed werk verricht in een prettige samenwerking

Een topkeuken bij een topbedrijf!

In de winkel (in Ede) tijdens de koop van de keuken zijn wij heel netjes geholpen door Luuk, een vriendelijke man die met je meedenkt en oplossingen zoekt, de tijd neemt om je droomkeuken te realiseren. Ook de bezorging en het monteren van de keuken was zeer goed, vriendelijk man (Martin)die door werkt en heel secuur is in de afwerking.

Precies wat we niet wisten dat we zochten

Overzichtelijke showroom waar je niet in verzuimt. Met genoeg ideeën om vanuit te gaan.

In een woord, top.

Wij zijn zijn uitstekend geholpen bij de keuze van de keuken en de levering daarna was ook keurig op de afgesproken tijd en de plaatsing is ook keurig gedaan in 1 dag. Kortom, het was top.

Prima montage

Het werk is goed en netjes gedaan. Alles naar te vredenheid.

Met veel plezier mijn droomkeuken samengesteld.

Op een fijne en rustige manier geholpen, met aandacht voor mijn wensen en ideen.

Goed adviserende verkoper

Deze verkoper mag wat ons betreft de “titel” adviseur/verkoper hebben. Luistert goed naar wat we willen hebben en komt met nuttige tips en adviezen. Heel prettig !!!

goede begeleiding

prima uitleg over gehele order

Keurig stukje werk!

Tijdens het werken is er zeer netjes gewerkt. Aan het eind van het werk telkens alles netjes opgeruimd. Het eindresultaat van het werk is uitstekend!

Wij zijn goed geholpen

Onze klacht is goed opgepakt en verholpen.

Mooi proces, goede communicatie, prachtig resultaat

Veel aandacht voor de wensen van de klant, fijn hoe er wordt meegedacht en ik ben echt erg tevreden over het resultaat.

Plezierig en helder

De informatie over de badkamer was helder en duidelijk.

Galvanistraat 59

6716 AE Ede

Over Brugman Keukens & Badkamers Ede

Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Ede kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.