Vakkundige vriendelijke bezorgers

de bezorgers waren vriendelijk, gingen zorgvuldig om met mijn spullen en keken in overleg wat de beste manier was om de spullen binnen te krijgen…

Goed vakwerk geleverd

Een min puntjes is voor mij dat ik niet was geïnformeerd over de decor tegels dat die op patroon gelegd konden worden. Nu valt het mij op dat het dus anders gelegd had kunnen worden. De aannemer heeft super strak werk geleverd. Ik ben blij met het resultaat

Brugman komt keurig de afspraken na en is informatief.

In de afgesproken week, op de aangegeven dag en vervolgens binnen het vooraf geïnformeerde tijdslot werd de badkamer geleverd. De heren die afleverden dachten mee en adviseerden waar de we badkameronderdelen voorlopig konden stallen en wat er binnen of buiten kon staan. Ook een precieze controle werd uitgevoerd. Zo werd ontdekt dat er een verkeerde badkamerkast geleverd was wat meteen kan worden hersteld. Kwaliteit is dan wel zo min mogelijk fouten maken, maar kwaliteit van service uit zich vooral in hoe er wordt gehandeld áls er fouten zijn gemaakt. Tot zover ben ik erg tevreden.

Goede service, uitleg en begeleiding in het hele proces.

Van het begin tot eind heeft Brugman het uitkiezen tot aan het plaatsen van de badkamer goed begeleid.

Brugman denkt met u mee van begin tot eind

Bij het ontwerp van onze kleine badkamer werd door de adviseur creatief meegedacht. Bij het bestellen van de verschillende badkamer accessoires werd moeite gedaan om aan enkele specifieke wensen van ons tegemoet te komen, hoewel sommige van die accessoires op het eerste gezicht niet leverbaar waren. En, tenslotte, tijdens de verbouwing werd er regelmatig feedback gevraagd over de voortgang van de verbouwing. Kortom, een zeer positieve ervaring.

Verleden jaar badkamer gekocht. Nu keuken uitgezocht na een prima advies van Robert Strijland.

Professionele hulp maar veel pressie gevoeld om te tekenen

Aan te bevelen veel geduld met uitzoeken materiaal

Goed opgelost

Prima geholpen bij aanschaf badkamers

Goed werk geleverd

Prima communicatie correcte bezorging en afhandeling.

Van bestellen tot bezorgen prima afhandeling. Het zou helemaal correct zijn geweest als het ook geinstalleerd werd. Maar bij kleine vissen wordt dit niet gedaan terwijl het installeren gewoon betaLd zou worden. Dit is geen reclame voor de toekomst.

super tevreden

super tevreden, chauffeurs zeer vriendelijk.

Zeer positief!

Vandaag een nieuwe badkamer gekocht bij Brugman. De verkoper (Bob Remeijsen) heeft ons zeer goed geholpen en geadviseerd! Ook is de keuze van badkamers ruim en kun je kiezen uit veel diverse stijlen. Op alle fronten een prettig gesprek. Wellicht ook een fijn adres als u zelf op zoek bent naar een nieuwe badkamer of keuken!

Zeer slechte communicatie, klantenservice niet aanwezig!!

Verkoper in vestiging Emmen is zeer onduidelijk over de voorbereiding van de technische installatie van de keuken. Hij gaat ervan uit dat iedereen een technische tekening kan lezen en als je dat niet kunt je maar dom bent. De technische tekening is ook niet voor akkoord getekend. De man die de keuken ter plaatse heeft ingemeten zag dat alles aanwezig was maar niet gezegd dat het niet op de juiste plaats zat. Kortom zijn deze mensen alleen er op uit geweest om een keuken te verkopen. We hebben geprobeerd de klantenservice te bellen maar deze geven geen gehoor. Ze laten nu mijn dochter zitten met een huis zonder keuken, ze moest gisteren 28 april verhuizen. Heb de verkoper gesproken, en hij heeft alles goed gedaan, hij heeft zelfs nooit problemen met klanten, hij vind zichzelf geweldig. We weten inmiddels wel beter. We geven iedereen het advies bij Brugman Emmen geen keuken te kopen.

Prima bedrijf die de afspraken na komt

Vriendelijk personeel prima monteurs en afleveraars

Super van begin tot einde

Vriendelijk, enthousiast, professioneel.

Goede ervaring

Onze ervaring is positief. We werden goed geholpen en er werd goed mee gedacht. Wel zou het fijn zijn als het apparatuur wat beter word laten zien zodat je echt weet wat je krijgt. Wij hebben nu bijvoorbeeld een vaatwasser met een indeling die ik niet zelf zou uit kiezen en hij voelt heel plastic aan. Ook is het handig om mensen in te lichten dat als ze een zwarte keuken kiezen, de onderkant van de bovenkastje niet wit zijn, dit is bij ons een mega tegenvaller en hopelijk komt daar een oplossing voor. Maar voor de rest zijn wij tevreden met de keuken en hoe we geholpen zijn.

goede klantvriendelijke service

Zeer correct geholpen door brugman keukens emmen. thermostaatkraan van de doucheset is defect. Een nieuwe set is aangeboden en zeer snel geleverd. Prima Service.

Prima bedrijf

Gele goede ervaringen

Geweldig!!

Onze keuken gekocht bij Robert Strijland zeer klantvriendelijk , ambitieus en neemt alle tijd voor je , super ervaring !!

Denken op een creatieve manier mee

Prettige omgang en nemen alle tijd voor de klant

Super geregeld van begin tot het einde!

Als een warm bad, van begin tot aan het einde een Super begeleiding. Bob heeft voor ons een mooie keuken geregeld voor de krappe budget die we hadden.

perfect

duidelijke en zeer vriendelijk

Betaalbare keuken snel geplaatst

Voor ons is de keuken van Brugman bevallen wua prijs en de montage was snel en vakkundig.

Professioneel

Zeer goed en professioneel

Prettig geholpen

We zijn op een goede en prettige manier geholpen en geadviseerd

Nijbracht 80

7821 CA Emmen

Over Brugman Keukens & Badkamers Emmen

Bij Brugman Emmen vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en geven je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.